Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam problem wszystko mi dziala OK ale on ma troche cos poplatane Bo wybieram 2 bon i zmienia ale ustawiam um 16 a w pierwszym musze kliknac sr i chce napisac -..iles bo inaczej um +15 nie bedzie a nie da sie postawic - w oknie na wartosc bonu bo do 20sr zmieni i sie zatrzyma a np przeskoczyl mi 23um i sr -okolo 30 i sie nie zatrzymal bo mialem ustawione um +15 a sr 1 min. a jak zrobic -??

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem, że po wybraniu pliku i kliknięciu "run" okienko się zamyka a switchbot się nie uruchamia w wcześniej normalnie działał ;/

Proszę o pomoc, z góry dziękuję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby bot zadziałał Metek musi być na całym ekranie czy może być ,, window mode " .?

A jeszcze 1 .. Jak wciskam F9 i wyskakuje to małe okienko wybieram ,,switchbot" daje run i mi się ,,okienko" zamyka ;/;/

Zna ktoś przyczynę ? ;]

Opublikowano

an error oncured czemu nie działa mi ?nie daj nic te instalacje metka w osobnym folderze plx prosze o pomoc

Chcesz kupić yangi na serwerze nawia.pl lub revios.pl ?
Wejdź na stronę i sprawdź ceny
http://bit.ly/1QZESDK

Opublikowano

Ja mam chujowy problem :/. Jak odpalę tego bota i i po wyskoczeniu tego okienka wybieram te .py i klikam run. Potem wyłącza mi się client i bot ... jakaś rada ?

Opublikowano

Gdy kopiuję link do pobrania , wklejam go do nowego okna i zamiast włączać mi tę stronę przekierowuje mnie do innej . O co chodzi ?

Gdy kopiuję link do pobrania , wklejam go do nowego okna i zamiast włączać mi tę stronę przekierowuje mnie do innej . O co chodzi ?

. A nie . Przepraszam, już wszystko w porządku.
Opublikowano

Mam problem jak wielu poprzedników... Odpalam metina, wchodzę na postać, włączam m2PythonLoaeder, naciskam F9 i w tabelce wyskakuje ten error (na czerwono)...

Jedna osoba próbowała pomóc i napisała co trzeba zrobić, ale u mnie to nie działa. (Wypakować do folderu z metinem)

Co mam zrobić, żeby ten błąd mi nie wyskakiwał? Może umie ktoś pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...