Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A JAK TEGO HACKA WLONCZYC???? PROSZE O POMOC. PRSOZE O SKONTAKTOWANIE SIĘ ZE MNOM NA SKEYPIE NAZWA : kapi9511

A JAK TEGO HACKA WLONCZYC???? PROSZE O POMOC. PRSOZE O SKONTAKTOWANIE SIĘ ZE MNOM NA SKEYPIE NAZWA : kapi9511

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak włanczam bota mi metka rozlancza:/

Może coś więcej powiesz ? Opisz krok po kroku co się dzieje... Jaki serwer itd. ?

Opublikowano

Wtf... nie działa ! Odpalam Metka, odpalam Injector, wybieram m2pythonloader, potem przeskakuję na metka, odpala się ten loader, wybieram switchbot.py , klikam Run i nic się nie dzieje ! F9 klikam i nic. Pomoże ktoś ?

@EDIT :

Już jest spoko ;p

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Może to głupie, ale jak mam to pobrać? Wyskakuje mim MakinWasLubi.pl klikam "Skip AD" a potem nigdzie na ma magicznego guziczna "Download"

Może to głupie, ale jak mam to pobrać? Wyskakuje mim MakinWasLubi.pl klikam "Skip AD" a potem nigdzie na ma magicznego guziczna "Download"

Opublikowano

pomoze mi ktos mam tak ze jak wlaczam jest wsyzstko dobrze gdy mam kliknac run to mi pisze ze przestal dzialac jak to naprawic ?

Opublikowano

Gram na XenoXMT2, chciał PIERWSZY RAZ W ŻYCIU "zcheatować" i ułatwić sobię gre, ale co mi wyskakuje?

http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=beztytuuipxo.png&res=landing

Proszę o pomoc, dam like/piwo/+ czy cokolwiek będziecie chcieli, tylko proszę; POMOCY!

cbth.jpg
IF SOMETHING'S HARD TO DO, THEN IT'S NOT WORTH DOING.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...