Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak ustawię np 1 miejscu 10 ludzi a na 2 15 magia a bot zmieniając bony zmieni że np na 4miejscu 10ludzi a na 1 15magia to zatrzyma się zmienianie?

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pyanie czemu jak chce uruchomic m2PytchonLoader pisze System windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urządzenia ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień itd.

Opublikowano

mam pytanie do tego gdyż gdy wciskam f9 to wyskakuje mi to okienko ale po minimalnej chwili znika czy ktoś odpowie czemu tak jest ?

co zrobic pomocy napiscie mi na gg

38721404 piscie z pomocą nie wazne czy jestem czy nie pisac jak to zrobic błagam

Opublikowano

Mam pyanie czemu jak chce uruchomic m2PytchonLoader pisze System windows nie moze uzyskac dostepu do okreslonego urządzenia ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień itd.

Musisz uruchomić to jako Administrator

Opublikowano

witam. sluchajcie ja mam taki problem,ze po wykorzystawniu 1 pakietu 100 zmianek (na bloody po 100 pakowane sa) program juz nie zmienia. trzeba go potem od nowa wlaczyc i znow wykorzystuje tylko pierwszy pakiet 100 zmianek.

Opublikowano

Z tym switchbotem też jest coś nie tak. Po wstrzyknięciu dll dzieje się to samo jak z botem padmaka.

2mo740k.jpg

Opublikowano

a ja mam taki problem że tak jak w instrukcji włączam clienta loguje sie na postać, potem uruchamiam m2PythonLoader , następnie w oknie gry wciskam F9 jest jakaś muzyczka pokazuje sie okno a następnie wywala mi metina..

Opublikowano

Nie ma żadnego wirusa, działa. Kolejni amatorzy i znawcy zabezpieczeń w Windowsie. Cheat śmiga, polecam.

Najstabilniejszy serwer tego roku już wystartował! Dziennie ponad 3.000 osób online.

Brak bugów. Doświadczona administracja! Nie możesz tego przegapić. AvalonV2! (

prezentacja)

Opublikowano

Hmm Fajnie dzięki tylko 1 rzecz nie chcą mi wchodzić bony od 2 h

DWA KLUBY PIERWSZEJ RANGI

WIDZEW I RUCH

Opublikowano

Mam problem. Przez pewien czas działał dobrze lecz dzisiaj mimo ze wbiło mi wybrane bony zmienia dalej. Ten od padmaka zmienia dobrze i zatrzymuje sie. Dlaczego ten mi ciągle zmienia?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Pozbyłem się go jakiś czas temu, gdyż nie grałem już na żadnym privku. Switchbot godny polecenia, wszystko działało bez zarzutu na każdym serverze na jakim gościłem. Teraz kiedy chcę gdzieś zagrać, każdy wymieniony host jest płatny. Przyłączam się do próśb o podanie nowego hosta. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...