Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam taki problem ze switchbot zadzialal mi raz i przestal dzialac. Gram na PL s10Gromo. Probowalem juz na rozne sposoby go uruchimic i nic sie nie dzieje.

Switchera odpalam przez DLL-Loader by Pandemak.

Prosze o pomoc

Opublikowano

Witam mam taki problem ze switchbot zadzialal mi raz i przestal dzialac. Gram na PL s10Gromo. Probowalem juz na rozne sposoby go uruchimic i nic sie nie dzieje.

Switchera odpalam przez DLL-Loader by Pandemak.

Prosze o pomoc

Zrób tak jak masz napisane na początku posta. Powinno wszystko działac. Jezeli potrzebujesz bota, podaj mi e-maila to Ci wysle.

Jeżeli pomogłem daj +

Zapraszam na mojego chomika!

W 100% wszystko sprawne!

Opublikowano

i dupa .;////

Odpalam, klikam F9 wyskakuje error daje ok, a na tej Konsoli wyskakuje Trying to inject the DLL.

a nizej na czerowno AN ERROR OCCURRED

pomoze ktos?

xdddmtw.jpg

Opublikowano

problem tkwi w tym ze gdy naciskam f9 wyskakuje tabelka select run itp i gdy chce dac select i wybrac switchbot_okno to mi sie tabelka wylacza i ta czarna konsola pomoze ktos ?

xdddmtw.jpg

Opublikowano

Ej a jak ustawie w 1 bonusie min. 50 średnie a w 2 bonusie min. 20 UM to jak znajdzie 20 um a srednie na - ,lub odwrotnie to zatrzyma?

Opublikowano

Ej a jak ustawie w 1 bonusie min. 50 średnie a w 2 bonusie min. 20 UM to jak znajdzie 20 um a srednie na - ,lub odwrotnie to zatrzyma?

Nie. Nigdy Ci sie nie zatrzyma gdyz bedzie szukał 20um+ 50sr razem.

Jeżeli pomogłem daj +

Zapraszam na mojego chomika!

W 100% wszystko sprawne!

Opublikowano

mogl by ktos jakis filmik lub ss dokladne zapodac jak dokladnie odpalic tego bota bo , robie wszystko jak tu jest napisane i mi sie tabelka wylacza jak wlaczam select mam nadzieje ze ktos pomoze pzdr

xdddmtw.jpg

Opublikowano

mam problem.przed chwila mialem dobrze a teraz jak wlaczam i jest to okiento z wyszukaniem tego switchbot.py to to okno mi sie minimalizuje i dupa nic sie nie dzieje prosze o pomoc

Opublikowano

Siemka, może mi ktoś coś wyjaśnić bo nierozumiem jednej rzeczy.

Czy trzeba pobrac to Bypass co jest napisane ? czy wystarczy tylko Switchbot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...