Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Switchbot w pythonie!

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale lol ;d wlanczam to i git ... wciskam f9 jest muza , ale po chwili gra sie wylancza i to co sie tam cos wybierA i po chwili tez to czarnew znika..

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

• Odpowiedzi 427
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy mógł by ktoś coś zrobić żeby hack chodził na XenoX bo bypassa włączyłem i nic :/ a potrzebny mi tem hack bo nie umiem zupdeatować by padmak :/

DR5ChPt.png

Opublikowano

otóż jak włanczam bota clienta loguje się wciskam F9 i mi się client wyłancza ;/... mam Wina 7 ; x

Wiem ze na xp normalnie dzialalo

Opublikowano

Mi działa wszystko tylko jest jeden ból jak chce wyższe niż i wpisuje 40 to szuka śr 40 a było śr 46 i nie staneło

Opublikowano

Mi działa wszystko tylko jest jeden ból jak chce wyższe niż i wpisuje 40 to szuka śr 40 a było śr 46 i nie staneło

Może zmieniłeś czas zmieniania. Na 0.5 musiało stanąć, może wziąłeś 0,1/2/3, chociaż co do 3 to nie jestem pewien.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Nie wiem co jest

1. Włączacie m2PythonLoader

2.Wchodzicie priva i klikam"F9" i Wywala mi serwa

Gram na GondorMT2

cooltext2_asnpspw.png

Opublikowano

Jeśli wyświetla wam się okno z "????" to na tym serwerze switchbot w pythonie nie działa. Na Xenox/Gondor/Extreme nie działa.

Trochę go zmienię, bo w lewym górnym rogu pojawia się okienko, które nie ma nic do tego.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Siemanko wszystkim, miałem kiedyś ( ok. 4-5 miechów ) tego bota i go usunołem gdyż znudziła mi się gra na privkach, dziś postanowiłem sobie znowu popykać znalazłem fajny serv ( wmiare) wszystko git ściągam tego bocika, odpalam ( robiłem to kilka set razy, więc niepiszcie że źle odpalam) wciskam F9 itp. wybieram "switchbonus.py" (czy jak to tam) wciskam "RUN" i tu koniec wyskakuje błąd: " This application has requested Runtime to terminate it in an unusual way. "

i jakaś tam mniej istotna część dalej. Myśle : hhmm może coś zły bot itp; ściągam innego ( chyba Padmak-a ) i robie po kolei z instrukcją i nadal ten sam błąd. Czy mógłby mnie ktoś oświecić czego mi w tym moim kompie brakuje ? ( jak wspomniałem wcześniej nie miałem problemu z tym botem, ale usuwałem dużo z kompa więc napewno musi mi czegoś brakować, tylko nie jestem w stanie dojść sam czego mi brak.) Prosiłbym o szybką pomoc, oczywiście wmiare waszych możliwości. A przy okazji dodam że jak już klikne ten błąd to i bocik i metek ( na którym gram) przestaje automatycznie działać i się wyłacza wszystko.

" This application has requested Runtime to terminate it in an unusual way. " --> tłumaczenie : Ta aplikacja zażądała "Runtime" aby zkończyć go w niezwykły sposób....

Opublikowano

elo mam problem mianowicie sciągam tego bota robie wszystko jak w instrukcji wchodze na metka(CavalosMt2) daje F9 i tu jest problem bo nie mam pliku bonus_switcher.py

co mam zrobic??

Pobrac cos, jak tak dajcie link Proszeeeeeee!!!

Opublikowano

elo mam problem mianowicie sciągam tego bota robie wszystko jak w instrukcji wchodze na metka(CavalosMt2) daje F9 i tu jest problem bo nie mam pliku bonus_switcher.py

co mam zrobic??

Pobrac cos, jak tak dajcie link Proszeeeeeee!!!

To jest ten plik.

switchbot_okno.txt

Opublikowano

1308765548-U105386.png

Zmieniacz bonów

1308765487-U105386.png

Switchbot: http://tinyurl.com/switchbot-darealfreak

1308765590-U105386.png

Bypass: https://www.virustotal.com/file/84c98b0c3974e2d84e9a8570c70db033d62dbd4c3014908e03225220a5712217/analysis/1328101642/

Switchbot: https://www.virustotal.com/file/fd0af4d8426ba607a0ce2a6cf400243ac3eecbbe2458ef7f806a8054385a9947/analysis/1328101515/

1308765441-U105386.png

Nowe instrukcje w bypass.rar > instrukcje.txt

Tak, tak ale co dalej?

Pierwszym głównym punktem jest włączenie naszego client'a. Po włączeniu odpalamy (z naszej paczki) m2PythonLoader**.

Nasuwają się wam pytania: Co to jest? Gdzie to wypakować? Opiszę to wam w końcowej części downloadu.

To tak odpalamy naszego client'a, logujemy się na postać, wchodzimy do gry. Uruchamiamy wyżej wspomnianego m2PythonLoader'a. Teraz najważniejszy moment. Wchodzimy w okna z grą i naciskamy "F9", powinny uruchomić się dźwięki i nasze okienko powinno zniknąć i pojawić się nasz loader. OK, wybieramy "Select" z naszego loader'a i szukamy bonus_switcher.py a następnie "Run". W grze powinno pojawić się takie okienko.

Screenshot:

uplk.jpg

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

A czy jak zmieniam bony w kolczykach.. to ważne jak ustawie czy np. jak wezme 10 ludzi. 15 miecze, 15 2rk. to będzie zmienialo aż będzie taka kolejność czy aż będą takie bony ?

A czy jak zmieniam bony w kolczykach.. to ważne jak ustawie czy np. jak wezme 10 ludzi. 15 miecze, 15 2rk. to będzie zmienialo aż będzie taka kolejność czy aż będą takie bony ?

Opublikowano

aż będą takie bony

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Elo mam taki problem :

jak wyskoczy mi juz to czarne okienko i klikne F9 to wyskakuje mi ta tabelka z run i select czy jakos tak , ale zaraz sama znika

co mam zrobic zeby nie znikala i program dzialal

z gory dzieki ;D

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko dlaczego zmienia mi ciągle 6-7?

Mi nie dziala pobrałem all dobrze i pisze Ze nie można odpalic tego programu ponieważ nie mam python22.dll. i w tym cmd An Error ocurred;/// ppomurzcie;d

Opublikowano

Czy ten bot działan na PL?

Mógłbym se nim zwiększyć śr w fmsie do 40?

Czy trzeba kupic zmianki w sm czy to bez niczego zmienia?

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Czy ten bot działan na PL?

Mógłbym se nim zwiększyć śr w fmsie do 40?

Czy trzeba kupic zmianki w sm czy to bez niczego zmienia?

Musisz posiadać zmianki, aby bot zmieniał Tobie bony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...