Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Propozycję

• Możliwość Ulepszania KD od +2 do +5 . Np. KD +5 Obrony posiada 75 obrony zamiast 100 . A KD +0/1 można oddawać u handlarki w zamian za pelerynki męstwa .
  • Możliwość Łączenia KU , Dodań Bonusów, Zmian Bonusów .
  • Wygląd wszystkich broni identyczny jak na PL . Np. na Wyraju Zatruty miecz inaczej wyglądał , i się nazywał ://
  • Dodanie nowych potek : Różowa 2500 hp , Niebieska 800 pe
  • Misja na Konia bojowego . Musimy przynosić medale konne bez czekania , i jazdy .
  • Zwiększone spoty 5x w Red Las , Loch Pająków V1/V2 , Grota Wygnańców V2 (w każdej komnacie masa mobów [Coś podobnego jak na Ahrimani])

xD

Opublikowano

@Tesket:

Tak serwer będzie dobry i zadbany, znam możliwości Welesa.

Prawie wszystkie bugi wyeliminował z plików 2010, przed atakami tzw. "DDOS" też potrafi się uchronić.

Na pewno każdy kto pogra na Nawie, nie pożałuje tego, gdyż wiem że Weles swoje serwery trzyma do końca.

Przykładem jest serwer Wyraj - wyłączył go dopiero wtedy gry graczy już na serwerze zostawało 1-5 online.

Zapewniam was, że serwer nie padnie tam po tygodniu, czy dwóch.

Ze startem też nie będzie problemu.

Pozdrawiam Vayneard - pierwszy właściciel z Wyraj, może ktoś pamięta;].

I myślę że uważa tak większość grających na Wyraju.

@Ŧalse

Nie "dowaliłem", to screen naszych plików serwerowych - jak się umie zrobić coś w miarę własnego, to tak to wygląda - tak samo jak klient gry którego screen także jest i który będzie do pobrania w takim lub i mniejszym rozmiarze przed premierą.

@Edit: @SiteXowY

Określenie Nowe, określa coś czego nie ma na serwerze globalnym, lub bardzo niedawno to tam wyszło.

@DonMati3

Neveria2 to nie był nasz serwer.

@Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Chętnie zagram, tylko szkoda ze 02.01.2012 jak by na swieta wystartowal to by sie pogralo.

Monkey D. Luffy idz na serwer easy, juz wole pograc na hardzie kilka miesiecy+(jak nie padnie) niz grac na 4fun 1 dzien i skonczyc

Serwer moze byc ciekawy, tylko nie dodawajcie tych nowych broni, najlepiej jak na PL. Jak z kamieniami duchowymi i zwojami egzo i radami pustalnika?

Opublikowano

@False:

Nie zamierzam dyskutować z tobą dłużej, bo uważasz że jesteś najmądrzejszy - Lecz jeżeli to by był twój brak "domysłu", to dopowiem ci: Nie, nie chodziło mi pisząc tak o GAME.

Opublikowano

@False:

Nie zamierzam dyskutować z tobą dłużej, bo uważasz że jesteś najmądrzejszy - Lecz jeżeli to by był twój brak "domysłu", to dopowiem ci: Nie, nie chodziło mi pisząc tak o GAME.

nie mowie tak ale wiem ile waza pliki z game a twoje na tym ss go nie maja i walisz scieme ze tyle waza

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

To jesteś bardzo mądry na swój sposób jeśli patrzysz na rozmiar.

Z każdego pliku usunęliśmy nie potrzebne rzeczy które w 100% nie odgrywają żadnej roli w metinie.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

To jesteś bardzo mądry na swój sposób jeśli patrzysz na rozmiar.

Z każdego pliku usunęliśmy nie potrzebne rzeczy które w 100% nie odgrywają żadnej roli w metinie.

w plikach nie ma takiego czegos poza syser itp musi byc locale / data / i channele z configami samo locale po spakowaniu ma 2mb + data + channele = 5 NIE WLICZAJAC GAME z spakowanym game przez upx (16mb)

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

To może po kolei.

1. System ulepszania KD

Po pierwsze do +9 jest to bezsensowne ponieważ wkucie kamyka na ten poziom jest czymś bezsensownym, więcej graczy przez to odejdzie niż przyjdzie.

Proponuję aby można było ulepszać tak

- +3 na +4 (85%)

- +4 na +5 (70%) mały wzrost wartości

- +5 na +6 (45%) kolejny wzrost wartości oraz do ulepszania wymagany przedmiot (jakiś kamyk) który można zdobyć expiąc w v2/red lesie/grocie i mapkach na wyższy poziom

2. Zmiana ulepszaczy

Gra stanie się monotonna i zniechęci graczy gdy ci będą mieli do wszystkiego takie same ulepszacze.

Wypad na np. pustynie po ogony węża + czy lodową po matowe czy też po symbol wojownika do piekła urozmaica grę.

Ulepszacze z przedmiotów na niski lvl (zbroje - 42, bronie - 55lv) można by usunąć ew zmienić je ponieważ i tak mało kto na priv serwerze z nich korzysta.

3. Mapa handlowa

Jeden z największych błędów jakie są wprowadzane na serwery.

Wchodzisz do gry, bierzesz skille i co widzisz? -puste miasto i nachodzi myśl że nikt tu nie gra...

Taka mapa zabije "życie" w pierwszych miastach.

4. Kufry

Pomysł chyba oryginalny, zobaczymy co z tego wyniknie.

5. KU z metków

Jak sam autor napisał, zdobywanie ku z metków jest

Nudne - żmudne - rozbijanie metinów by zdobyć jedną księgę która jest nie dla nas..

6.Raty

Tego nie da się ocenić po wpisanych cyfrach a czemu to tłumaczył nie będę.

Pamiętajcie aby na początku exp był szybki i przyjemny ponieważ wielu graczy się zniechęci wbijając lvl parę godzin albo nawet dni...

Opublikowano

Talse nie czaję ktoś zrobił coś czego ty nie mogłeś to od razu trzeba go zjechać... Beka

BO tego sie NIE DA zrobic rozumiesz? nikt nie spakowal plikow do 5mb z game wazacym ok15mb spakowany ktory na amd64 musi byc wypakowany i wazny 46mb wiec weles szanuje twoja prace ale nie wpieraj mi czegos co jest nie prawda
11-37.59.93.25.png
Opublikowano

to nie sa szczegoly bo te pliki nie sa unikalne tak jak pisze w zapowiedzi

Posiadamy w 100% unikalne pliki

serwerowe które ważą TYLKO 5 Megabajtów!

Powinno byc napisane ze posiadaja odbugowane pliki..

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

Proszę się nie kłócić w temacie Zapowiedzi, ponieważ temat nie jest od tego chyba że chcecie aby Zapowiedź została zamknięta. Jeżeli chcecie sobie coś wyjaśnić piszcie to na PW / komunikatorach.

Opublikowano

@UP;

Prosiłem abyś już nie pisał na ten temat skoro sam zielonego pojęcia nie masz, ale dla twojej wiadomości ostatni raz śmiem odpisać - Na tym filmiku jest pokazane: 1. Logowanie się na VPS'a na którym jest serwer Metina, 2. Pokazywanie że nie da się zalogować w grze dopóki nie wklepie się ./start.sh, 3. Pokazane wpisanie "1" czyli uruchomienia 1 kanału w grze, 4. Zalogowanie się na konto. - Jeśli tego nie rozumiesz to już nie odzywaj się na ten temat ponieważ się pogrążasz coraz bardziej, chodź nie masz racji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To nie jest temat do flamewaru tylko do zapowiedzi.

Koniec zbędnej dyskusji.

False jeśli masz coś to pisz do welesa na PW.

@false

reported

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Talse, pisz po polsku bo część zdań nie trzyma się kupy.

oszukujecie graczy z tym ze macie unikalne pliki jako jedni takie ktore nawet nie istnieja wiec zanim zrobicie serwer kolejny pomyslcie czy naprawde 

Przekonamy się co z tego wyjdzie za parę dni...

Powodzenia życzę.

Opublikowano

Szczerze, to twoje serwy były najbardziej dopracowane, jednak nie wiem czemu znow robisz taki hard jakim był Wyraj. Na wyraju nie było ludzi, gdyż serwer był zbyt trudny, a Ty znowu robisz ten sam błąd...Nie lepiej zrobic serwer bardziej medium pod wzgledem rat? Od czasu aż wyszła balmora, ludzie nie gapią się na inne Hard Servery, nawet tiveria stracila bardzo duzo graczy, wiec jak Nawie.eu ma zdobyć graczy ?

xnzn.jpg
Opublikowano

A ja mam dla was wszystkich wspólną propozycję - Propozycje do gry piszcie na Forum, na temat opinii serwera piszcie tutaj, Dobrze? Dziękuję z góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...