Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda, że na 99% serwerach ten zwój cofa umiejętności, a nie statystyki. Uznałem, że nie muszę czytać opisu.

PS: Tak się napracowaliście nad stroną i Waszym ,,mega boskim pro elo'' forum, że chyba zapomnieliście o Item shop. Gdy jesteś zalogowany na stronie i klikniesz magiczny przycisk ,,item shop'' musisz znowu się zalogować.

260 osób jak na hard serwer to trochę mało. Jeżeli licznik pokazuje złą wartość, to warto to naprawić, czyż nie? Ta liczba odstrasza każdego.

@Down

Niby kiedy? Najwięcej ludzi online było trochę ponad 320, wg Waszej strony.

Licznik gry nie liczył wszystkich CH wcześniej, najwięcej było dokładnie 440 osób lub 480, nie pamiętam już dokładnie, musiałbym przejrzeć archiwum na gg jak pisałem komuś ^^

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa?

Bo jak instaluje klienta gry i jak chce uruchomić to włącza się a nagle wychodzi z metina.. Wiecie o co chodzi?

mam ten sam problem ; )

wsrhs.jpg
Opublikowano

Wbijam czekalem na hardzinę ;***

Wbije po północy pod nickiem : (tu editne zebyście mi nie zajebali ^ ^)

@Up em a ściągneliście all łatki and spatchowaliście poprawnie ?

Opublikowano

mam ten sam problem ; )

Czym odpalasz? Bo odpala się plikiem: patcher.exe

To uliczny flowklor Ry i WSRH,

Robimy to po to by nie zwalniać tempa,

To wszystko się tli i podnosi tętna,

A ciebie znów mdli, uważaj by nie przegrać.

Opublikowano
Opublikowano

ladna prezentacja ale serwer hard ;/ nie zagram ale polecam bo ladnie wyglada widac ze bylo wlozone duzo pracy w niego ;D

bez reklam serwerów

Opublikowano

Serwer fajny ale na 30min gry na caly spot dzikusow z rekawica 2 szkaty, o jest troche minus, ale serwer ogolnie wymata

Zapraszam jak najbardziej

kamdaro Jinno

Jasio90.png
Opublikowano

prezka 10/10 serv pewnie taki sam

ale jednak nie zagram bo Hard, za duzo sie na [email protected] nagralem zeby na Hardzie leciec S1 i 4 skile P mi wystarcza nad zmaganiem sie nad postacia

Opublikowano

Gdzie gra najwiecej luda? Z pewnością wbije/ a co z koniem ??

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Po resecie kiedy sprzedaje rzeczy u handlarki to wylacza mi gre jakas rada ? przeinstalowalem uruchamiam jako administrator...

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

@UP:

Nie masz k lienta ze strony, tylko masz klienta BETA z 12-26 i pisze ci na stronie że MUSISZ pobrać Patcha, w dziale Pobierz go masz..

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Dobra, teraz ja sie wypowiem o serwerez, wdg. mnie jest godny uwagi, konia bojowego zrobilem w 1-2h, z eq tez jest latwo, tylko szkoda ze na 31 dostaje sie bron +0 a nie +6. Ogolnie polecam.

sebekmpc.png

xFire:

peppa1997.gif<- Click

Jezeli chcesz mi podziekowac, daj mi lajka.

Opublikowano

Mega hardzik - mega sympatyczny, jednak z bolem przyznaje, ze medium'y mnie za bardzo rozpiescily i na Nawie wymieklam.

Polecam tym, ktorzy chca przypomniec sobie smak PLa, z lekka nuta slodyczy IS'u w grze. Kawal dobrej roboty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...