Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano
Pamiętaj także o poprawkach błędów, nowych opcjach i poprawie stabilności każdej nowej wersji (cały czas jest to "beta"). Tego nie załatwisz za pomocą edycji version.ini.

Nad poprawą 1 błędu działają już od 3-4 wersji... Więc mi nowe wersje nie są potrzebne.

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

start>uruchom wpisujesz :regsvr32 COMDLG32.OCX klikasz enter i gotowe

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

Siemka mam taki problem, mianowicie wszystko w bocie mam ustawione jak należy ( tak mysle ) ale jak klikam start bot to po użyciu pierwszego skilla dostaje odrazu dc ;/ Miał ktoś taki problem, wiecie co na to poradzić ??

Bardzo prosze o odpowiedź

Pozdro

Edit : Już nieaktualne, problem rozwiązany :)

Opublikowano
Nad poprawą 1 błędu działają już od 3-4 wersji... Więc mi nowe wersje nie są potrzebne.

którego dokładnie?

W ostatnich wersjach poprawili leczenie konia i dodali status zerka w oknie bota. Od kiedy mam 1.141 nie miałem żadnego run-time erroru/crashu/zaprzestania działania.

Opublikowano

Czy jakaś mądra osoba może mi powiedzieć dlaczego ibot przeskakuje z clienta na clientlesa samoczynnie ?? I jak to naprawić.... Dzięki z góry

Opublikowano
nie moge zalogować się na clientless pisze connect i tak stoi

Wczoraj był mini-update (jeden plik) i być może dlatego nie działa.

Zmień 205 na 206 w pliku version.ini i powiedz czy będzie działać.

W samarkand lata sporo polaków na ibocie. Zrobiłem nowego town-skrypta, który jest lepszy (szybszy repot). Trzeb awejść do folderu gdzie trzymamy bota, odszykać folder "TS" a w nim plik "Samarkand.txt", następnie podmienic jego zawartość na to:

go(-5131,2807)
go(-5130,2802)
talk(Storage)
go(-5180,2834)
go(-5223,2867)
go(-5231,2874)
talk(Potion)
go(-5202,2938)
go(-5197,2959)
talk(Sell)
talk(Ammo)
talk(Repair)
go(-5135,2903)
go(-5116,2901)
talk(Stable)

Dla tych, którzy nie sprzedają dropów do npc (ja nigdy tego nie robie - zawsze dropnie coś co mogę ubrać lub coś co można komuś sprzedać... dzisiaj już harfa +4 i crossbow z 19crt się trafił) - kupuje poty przed pójściem do npc, w którym sella itemy (jeśli bedzie mial pełny plecak dropow to inv się zapcha a bot przestanie działać). Wszystko po to aby trasa była jak najkrótsza :>

Koniec skryptu jest przy stable i tam trzeba zacząć nagrywanie drogi na spot. Dziwacznie to wyglądało jak bot wychodził na srodek miasta i dopiero później odpalał konika...

Nowicjusz
Opublikowano
Wczoraj był mini-update (jeden plik) i być może dlatego nie działa.

Zmień 205 na 206 w pliku version.ini i powiedz czy będzie działać.

Nie dziala.

Pomocnik
Opublikowano
nie moge zalogować się na clientless pisze connect i tak stoi

W pliku version zmień z wartości 205 na 206

Opublikowano
Czy wy nie rozumiecie ze to nie dziala?

Nie.

U mnie jakoś działa...

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano
Echh sam już nie wiem co jest z tym botem, myślałem że już wszystkie błędy mi powychodziły i je umiem rozwiązać. Okazuje się że przy 1 postaci wychodzi mi run time error 13 i ani huhu nie idzie tego rozwiązać. Próbowałem już wszystkiego, wszystko mam zainstalowane i nic ; / na drugiej postaci mi wszystko elegancko chodzi. Może ktoś mi coś jeszcze zaproponuje?

Oto ss z błędu.

loliic.jpg

@Edit

Też mam to gdzieś od południa.

mam to samo a wszystko ladnie smigało :/ nie wiem co zrobic juz all probowalem :/

edit. samo sie naprawilo chodzi.. moze jak zmienilem bron na second i sie zalogowalem zalapalo ,nie wiem nie umiem wytłumaczyc..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Siemka a ja miałem teraz all ok dopóki nie wyszedł mi błąd run time 6 "overflow" o co biega. CO mam zrobić ? nie wiem o co chodzi .

bladq.png

OK wszystko wporządku wpakowalem na nowo i jest all ok:)

Opublikowano

ja mam taki problem, odpalam ibota, loadera, silk sie wlacza wpisuje pasy kod z obrazka connect i... Koniec. Nie laczy sie, znika napis i stoi, mam win vista wszystkie programy uruchamiam jako admin, jaka moze byc przyczyna? Moze mi ktos z tym pomoc?

Pomocnik
Opublikowano
ja mam taki problem, odpalam ibota, loadera, silk sie wlacza wpisuje pasy kod z obrazka connect i... Koniec. Nie laczy sie, znika napis i stoi, mam win vista wszystkie programy uruchamiam jako admin, jaka moze byc przyczyna? Moze mi ktos z tym pomoc?

Też tak miałem na początku, próbowałem wbić po kilka razy i w końcu się udawało.

Masz zainstalowane wszystkie potrzebne pliki?

Pomocnik
Opublikowano

Rosire pomóż bo mówiłeś że Ty nie masz problemów z ibotem.

Ja teraz dostaje run time error 13, tylko i wyłącznie na 1 postaci tak mam. Raz error 6 a raz 13.

Opublikowano

Login1 posłuchaj powiem ci co może pomóc. Prawdopodbnie musisz zrobić formata i zainstalować potrzebne pliki silka itp od nowa. Też tak miałem prawdopodobnie coś przeszkadzało w systemie u mnie naprzykład języki wschodnio-azjatyckie do kSRO. Po formacie powinno działać :P

Opublikowano

----> Mam dokladnie ten sam problem , nie umiem sobie z nim poradzic ;/. Ktos rozwiazal ten blad , lub zna jego przyczyne? Prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Witam

mam taki problem. Odpalam bota jak o administrator i jest gitara tylko ze jak jestem już w grze to nie da dodać skilli i bot nie expi a ni nic. Proszę o pomoc.

Z góry dziękuje ^^

Opublikowano

Mam jeszcze problem z clientlessem, kiedy próbuje ukryć bota opcją Hide bot silkroad się wyłącza, bot ciągle jest "aktywny" ale tsro już nie działa, jak można temu zapobiec?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...