Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Troszkę spam się tutaj robi.

Ktoś chce pomocy z Ibotem pisać na pm podam nr gg.

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem mam Ibota wlanczam loadera zmianiam ten port zaznaczam to R.... (costam IP) wlancza mi sie silkroad loguje sie normalnie sam na swoja postatać i bot wogule jej nie czyta juz szukalem na calym fporum i nie moge sie dowiedziec czemu wiec albo niech ktos mi w tym temacie pomoge albo niech napisze do mnie na gg i wytlumaczy zeby sie spam nie robil.

Aha port w Bocie mam 11005 taki sam wpisuje w loaderze

Mój numer GG 1190227

Opublikowano

@UP

nie ma takiego czegoś w iBocie xD Na Clientlesa Ci się samo przełącza gdy dostaniesz tzw. pytajniki lub tego typu błędy.

Sig.png

Opublikowano

Ściągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej oraz zainstaluj DirectX 9.0c. Powinno pomóc na to że Ci samo się na clientlesa przełącza.

Sig.png

Opublikowano

ja już nie mogę :O czasem mi się wydaje, że to za trudne dla mnie xD mam viste, włączam ibota później tego loadera wpisuje ten port włącza mi się silk loguję się ale dalej nic ;/ gram sobie ale ibot nic nie czyta. Jeżeli komuś się udało i może mi pomóc to proszę niech napiszę na gg9613552 (niewidoczny) lub odpiszę tutaj na ten post.

z góry dziękuje!! :)

P.S. ściągałem wszystko to co rosire wrzucił w pierwszym poście, uruchamiam wszystko jako administrator i sprawdziłem zgodność

Opublikowano

Dzieńdobry. Mam pytanko, a dokładniej problem. Co moze powodować, że bot nie wraca do miasta, gdy mu sie skonczą potiony? Mam ustawione 5, kolo tych "low mp pot" i nie wraca do miasta, gdy mu sie nawet wszystkie skoncza. Zmienialem na inne wartosci, ale tez nie dziala. Dokladnie mam zaznaczone w okienku "return to city when", ze wraca jak zaliczy zgon, bedzie mial zaladowany plecak, albo za malo hp/mp potow. Nic innego nie zaznaczalem. Z gory dzieki za pomoc.

Cześć :)

Pomocnik
Opublikowano

Echh sam już nie wiem co jest z tym botem, myślałem że już wszystkie błędy mi powychodziły i je umiem rozwiązać. Okazuje się że przy 1 postaci wychodzi mi run time error 13 i ani huhu nie idzie tego rozwiązać. Próbowałem już wszystkiego, wszystko mam zainstalowane i nic ; / na drugiej postaci mi wszystko elegancko chodzi. Może ktoś mi coś jeszcze zaproponuje?

Oto ss z błędu.

loliic.jpg

@Edit

Też mam to gdzieś od południa.

Opublikowano

i mi to wyskakuje od poludnia sie tak zrobilo a wczesniej bylo wszystko cacy :(

ec5c717098b4fa95.pngwiewuj8.png

Gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry. Pamietaj

Opublikowano

Mi tez ładnie lata bocik... Poczytałem pomału zaczołem robic i smiga jak szalony :)

@ce.

prubowałeś przeinstalowac liblary, C++ i Net framework ?? umnie sie okazalo ze net framework źle był zainstalowany , a maoże niemasz OCX Files??

Opublikowano
Odświeżam moje pytanie

Mam mały problem, normalnie skrypta się nie da nagrać ponieważ crashuje.

Piszą, że przez clientlessa, tyle że ja nie wiem jak to zrobić.
Może ktoś to doskonale opisać?

Dzięki i pozdro

Zrób script poprzez tą stronę:

h ttp://sromap.bplaced.net/sromap_02/

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Pomocnik
Opublikowano
@ce.

prubowałeś przeinstalowac liblary, C++ i Net framework ?? umnie sie okazalo ze net framework źle był zainstalowany , a maoże niemasz OCX Files??

Hmm ostatnim czasy instalowałem C++, bez tego bot mi ładnie śmigał. Przeinstaluje i się zobaczy.

Pomocnik
Opublikowano
Spróbuj z najnowszą wersją bota :P bo po screen shocie widzę że masz chyba 1.1.39

Co Ty masz do tych wersji? Ciągle chcesz je zmieniać.

Myślisz że jak ktoś wrzuca nową to jest lepsza? Wystarczy zmienić w pliku version i już się prawie ma nowego bota ; ]

Próbowałem na 1.1.41 i też gówno.

@Edit

Przeinstalowałem C++ i działa.

Opublikowano

Myślisz że jak ktoś wrzuca nową to jest lepsza? Wystarczy zmienić w pliku version i już się prawie ma nowego bota ; ]

Próbowałem na 1.1.41 i też gówno.

@Edit

Przeinstalowałem C++ i działa.

a sam nie wiem :P Ja już mam taką manie że co najnowsze to najlepsze i muszę mieć najnowsza wersje :D

Sig.png

Opublikowano
Dzieńdobry. Mam pytanko, a dokładniej problem. Co moze powodować, że bot nie wraca do miasta, gdy mu sie skonczą potiony? Mam ustawione 5, kolo tych "low mp pot" i nie wraca do miasta, gdy mu sie nawet wszystkie skoncza. Zmienialem na inne wartosci, ale tez nie dziala. Dokladnie mam zaznaczone w okienku "return to city when", ze wraca jak zaliczy zgon, bedzie mial zaladowany plecak, albo za malo hp/mp potow. Nic innego nie zaznaczalem. Z gory dzieki za pomoc.

hehe, obylo sie bez pomocy. Bot juz dziala i ladnie loopuje. F.Network 3.5 mialem zainstalowane, ocx files zainstalowalem ale nie wrzucilem do folderu bota to, to zrobilem i zainstalowalem dodatkowo library files. Zrezygnowalem z autopota w grze i uzywam tego z bota i wszystko smiga. Tez mialem runtime errory ale wszystko poinstalowalem i gitara. Jak cos to mam Win XP :)

Cześć :)

Opublikowano

Myślisz że jak ktoś wrzuca nową to jest lepsza? Wystarczy zmienić w pliku version i już się prawie ma nowego bota; ]

może, dlatego że jeśli masz nieaktualną wersję to po zalogowaniu się na postać wyskakuje "runtime error "6" Overflow", który oznacza niepoprawną/starą wersję oprogramowania. Według opisu błędu należy przeprowadzić aktualizację software, które nie działa aby wyeliminować błąd.

Pamiętaj także o poprawkach błędów, nowych opcjach i poprawie stabilności każdej nowej wersji (cały czas jest to "beta"). Tego nie załatwisz za pomocą edycji version.ini.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...