Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tsro - Ibot] Taiwan Silkroad Bot // Beta V1.1.41

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano
powtarzam prosze o pomoc

bladkpi.jpg

Wina loadera nie bota.

Przeinstaluj całego silka(tsro). Jak przeinstalujesz wrzuć nowy loader. Powinno działać(przynajmniej mi działało)

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano
@ce.

niemam żadnego config w ibocie

@freestyler7

wbicie kilki lvl nie pomogło

Wkazdym bądz razie nadal mam błąd runtime error 5 invalid procedure call or argument >>HELP ME<<

Jak możesz nie mieć configa?

Jest on w folderze z botem a nazwa zależy od twojej postaci... Przykład "[Twój-nick]BotConfig"

Masz zainstalowany NetFramework 3.5, library files i inne?

@up

Mi na początku pomogło. Znów mam Run-Time Error "13"

Inny błąd, ale tak jak to jest w FaQ z iBotem napisane:

6.Wyskakuje bład Run-time error "13" .

Usuń konfigurację postaci i wykonaj ją od nowa .

Opublikowano

nosz kurrr*** jak tak czytam te wszystkie duble to mnie chu** strzela, po co piszecie jaki macie problem skoro juz takie cos było wystaczy przeczytac post !

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM i tak ku*** do zaje*** !

UP freestyler tez mialem to ale sobie z tym poradziłem SAM! na to pomoze ci tylko nowa wersja bota... oraz... musisz usunąć wszystkie dokumenty z nazwą twojej postaci z folderu ibota (ustawienia chara) a w dokumencie version.ini w pierwszej linijce ma byc 205

NIE DZIALA NACLIENTAS tylko i wyłącznie przez loader...

pozdro

Opublikowano

i co mnie to interesuje że sobie poradziłeś "SAM" ? Ja sam nie daje sobie rady. Nic nie daje mi skasowanie konfiguracji. Zrobiłem to poraz kolejny. ale wraz nic. Próbowałem również starszych wersji bota. Jest ten sam problem. TEn Głupi bot, Raz Działa Raz Nie. A Najciekawsze jest to że mam 2 postacie, na jednej działa na drugiej NIE :/

Opublikowano
Wersja oznaczona 1.0.39b jest do iSRO. A wersje 1.1.40 mam z PH, więc już masz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie xD

A co do błędu "Server Singnatur 01" upewnijcie się czy na pewno uruchamiacie ibot do tsro :P Bo tak się dzieje jak ktoś próbuje uruchomić ibot do isro na tsro xD

P.S mogłem coś pomotać ^_^

@DOWN

A skąd Ci się wyczarowała wersja 1.1.39b do tsro ?:O Bo ja jej nigdzie nie widziałem. A wersje 1.1.40 jak już pisałem..... mam z PH.

Oczywiście z oficjalnej strony nie z PH

Do tsro i do isro są te same wersje - 1.39b

chyba cie w konia zrobili na tym PH xD

Srpawdzałem w dziale download na oficjalnej stronie ale i tak 1.39b jest O_o

Co to te 1.40 O_O

hehe jaja jak berety :D

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

freestyler to ze SAM sobie poradziłem to było do tej całej hołoty. Pisałem o tym problemie, ale nikt mi nie pomógł, a co do postaci to owszem, jest coś nie tak, bo ja też mam dwie, ale jak odpalę drugą postać (nawet pojedynczo) to tez jest run-time... No trudno ten bot wymaga wiele poprawek, hmm, a może nawet rebuilda xD. Ja obecnie jadę na wersji [TSRO - iBot]Beta Released v1.1.39, do tego na nowo instalowałem C++ bo stare mu sie nie podobało, musisz pokombinować. Z tych wszystkich elementów da się sklecić coś sensownego :)

pozdro & powodzenia

Opublikowano

Nowa wersja iBota v1.1.41

Download:

http://www.sendspace.pl/file/f30b59996b544bf24fd2c25

Chang Log:

v1.1.41
- Added show pet hp
- Added show berserk meter in Player Info
- Added check for closed connections
- Added 3sec delay on re-equipping shield
- Added support for Body/Soul Blessing/Diety buff
- Fix looping on town script
- Fix NPC parsing errors
- Fix error on buying bolts not showing properly
- Change Log Data output
- Change set command to set(123,456,78) "set(X,Y,Radius)"
- Remove set starting town (Autodetects which town you are in)

Sig.png

Opublikowano

Mam mały problem, normalnie skrypta się nie da nagrać ponieważ crashuje.

Piszą, że przez clientlessa, tyle że ja nie wiem jak to zrobić.

Może ktoś to doskonale opisać?

Dzięki i pozdro

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano
Jak możesz nie mieć configa?

Jest on w folderze z botem a nazwa zależy od twojej postaci... Przykład "[Twój-nick]BotConfig"

Masz zainstalowany NetFramework 3.5, library files i inne?

Inny błąd, ale tak jak to jest w FaQ z iBotem napisane:

6.Wyskakuje bład Run-time error "13" .

Usuń konfigurację postaci i wykonaj ją od nowa .

Mam wszystko poinstalowane, a co do configa to go niemam bo niedam rady wbic na chara bo wyskakuje i ten przeklęty run time error 5

Opublikowano

Witam gdy wlaczam Tsro_iBot Wyskakuje mi jakis Komunikat i jest tak nie lub anuluj klikam TAK i mi wyskakuje oto taki komunikat "Component COMDLG32.OCX or one of this dependecienes not corrlecty registered: all files is mossing or invalied" o co chodzi? Prosze o szybka odpowiedz Pozdrawiam

Opublikowano
Witam gdy wlaczam Tsro_iBot Wyskakuje mi jakis Komunikat i jest tak nie lub anuluj klikam TAK i mi wyskakuje oto taki komunikat "Component COMDLG32.OCX or one of this dependecienes not corrlecty registered: all files is mossing or invalied" o co chodzi? Prosze o szybka odpowiedz Pozdrawiam

wejdź do cmd i wpisz regsvr32 c:\system32\COMDLG32.OCX

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Rekrut
Opublikowano

Zainstaluj Liberty Files a pozniej uruchom jako administrator

Opublikowano

Odświeżam moje pytanie

Mam mały problem, normalnie skrypta się nie da nagrać ponieważ crashuje.

Piszą, że przez clientlessa, tyle że ja nie wiem jak to zrobić.
Może ktoś to doskonale opisać?

Dzięki i pozdro

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Witam to jeszcze raz ja gdy wlaczam Tsro_iBot Wyskakuje mi jakis Komunikat i jest tak nie lub anuluj klikam TAK i mi wyskakuje oto taki komunikat "Component COMDLG32.OCX or one of this dependecienes not corrlecty registered: all files is mossing or invalied" o co chodzi? pisze jeszcze raz iz gdy probowalem szystkiego i nic nie pomaga :( prosze jeszcze raz o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...