Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][BUKKIT] EPICPWN - HARDCORE | 40 SLOTÓW | FRAKCJE | HARD | - Zapraszamy! [1.2.4]

EduardSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UWAGA UWAGA PO CZYM SERWER WYSTARTUJE JA WRAZ Z MOJĄ EKIPĄ czyli jakieś 6 osób LECIMY NA PODBÓJ JAKIŚ FAJNYCH GÓR SZUKAM 4 OCHOTNIKÓW ODPOWIEDZI NA SKYPE razeer171

Opublikowano

Edek kończy powoli przegrywanie mapy. Podejrzewam, że zaraz po ukończeniu tego procesu serwer ruszy. Muszę niestety przyznać się, że proces ten trwa tak długo głównie przeze mnie. Zdążyłem dość na koordynaty prawie 6000, co ogromnie powiększyło mapę. Wybaczcie! ;D

Opublikowano

event by sie przydał z okazji 60 slotów

Joriom 6k to nic ja na innym servie survival łaziłem po 14k ;p

Pytanie do edka ile jeszcze zostało ??

Opublikowano

Mapa się kopiuje ;)

Pozostało ok. 55 plików mapy ;> Pluginy już są ;) Drobne poprawki i start ;)

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Wszystkie dane zostaną przeniesione, łącznie z mapą. Obawiam się niestety o itemy ;(

65108088483915194916.png

Opublikowano

łeeee -.- no i po co sie na evencie staralem :(

Edek a mniej wiecej za ile bedzie mozna na serwer wejsc? : )

bo jestem zniecierpliwiony :D

wciągnąłem się w serwer

Opublikowano

obczajcie ile ten temat ogląda :)

chyba nie będzie full serwer na początku xD

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Edek 2 prośby

Usun plugin LWC ponieważ jak sie kogos podbija to nikt nie może ich otworzyć :/ ani ten co przejał ani ten co dal cprivate

I zmien difficulty serwera na easy :)

Opublikowano

@up

jak ja dałem cprivate,to ktoś mi go usunoł i zabrał itemy :P

niewiem w jaki sposób ;*

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Edek 2 prośby

Usun plugin LWC ponieważ jak sie kogos podbija to nikt nie może ich otworzyć :/ ani ten co przejał ani ten co dal cprivate

I zmien difficulty serwera na easy :)

I zeby mozna bylo palic niszczyc i wszystko :D zeby byla satysfakcja z podboju ^^
Opublikowano

da sie niszczyć jak jest na claima tylko w insomoni było na cuboida i nie miałeś permission do niszczenia

bG12Zw==.png
Opublikowano

TNT on, ogień ON ;> Creepery będą też ON ;) Zawsze sobie powtarzam że gra z takimi ograniczeniami to dupa ;D

Nie licze na to że będzie full odrazu ;) Ale dla dobrego RPG'a trzeba slotów, by te frakcje mogły powstać. Przyjrzę się jeszcze wszsystkim konfiguracją - trzeba wyeliminować wszystkie bugi ;> I na dodatek boję się błędów po przeniesieniu danych ^^ znając mojego pecha zaraz coś się wysypie ;D

A co do LWC, Jest ograniczenie, będzie można TYLKO JEDNĄ skrzynkę ;> (Dla graczy którzy postanowią odejść po stracie wszystkiego :>)

65108088483915194916.png

Opublikowano

LWC USUŃ BŁAGAM BO POTEM PRZEJM<UJESZ I MASZ ŚMIECIA W ZAMKU :/ NIEPOTRZEBNE SKORO JEST KOMENDA /F CLAIM i /F OWNER <NICK> CZYLI LWC DLA JEDNEGO Z CZŁONKÓW WIĘC PO CO TO JA SIĘ PYTAM ?! xD

"SURV" Z LWC TO NIE "SURV" xD KTO ZA ?

Opublikowano

chyba o 20:00 będzie serwer on

co nie edek? ;)

klqo.png

Opublikowano

a ja sobie zycze by sie dalo rozwalac cudze miasta wtedy gra stanie sie bardziej realistyczna ^^

i jakby mogl ktos powiedziec jak sie przydziela graczowi dzialke w wiosce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...