Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][BUKKIT] EPICPWN - HARDCORE | 40 SLOTÓW | FRAKCJE | HARD | - Zapraszamy! [1.2.4]

EduardSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MIGRACJA SERWERA NA NOWĄ MASZYNE

BĘDZIE 60 SLOTÓW!

Jak ktoś ma pytania zapraszam na gg: 9823303 ;)

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

po krótkiej rozmowie z Edkiem na GG, dowiedziałem się że przenoszą serwer na nową maszynę, będzie 60 slotów

Dziś, lub max jutro ^^

Jako Lider Świętego Oficjum pragnę w imieniu mej gildii wyrazić wdzięczność za zwiększoną ilość slotów. Na dzień dzisiejszy posiadamy w naszych szeregach ponad 50 członków i z każdą chwilą liczba ta rośnie. Żądam jednak zakończenia tego procesu w jak najszybszym czasie. Każda chwila zwłoki zwiększa znacznie szansę na rozpoczęcie bojkotu noszenia ciepłych skarpet! ;D

Przy okazji pragnę również serdecznie zaprosić wszystkich chętnych do naszej frakcji. Z dnia na dzień nasza osada rozwija się dzięki wspólnemu wysiłkowi wszystkich osadników, a jest nas już ponad pół setki! Nie ma godziny by w wiosce nie było nikogo, kto mógłby nam pomóc.

Opublikowano

hehe ;D Wypatrujcie zawartość głównego topicu ;) Pojawi się tam nowe IP i info ;) Planowany start - poniedziałek. Do tego ogłaszam mini konkurs, za każdą pozytywną opinię (pod tym tematem) będzie przysługiwało 5 diaxów. Pisać w ten sposób:

Nick w grze:

Opinia:

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Nick w grze: Szajber

Opinia: Serwer poprostu zajebisty. juz podbilem 3 gildie :D Celts rządzi "Tarcza Szmato" :D

PS: czy bedzie zmiana mapy bo mamy fajny zamek itemki ITP.

MMLK3 JA TEZ NIE MAM 5 STACKOW Z GILDI TROYA :D

Opublikowano

Blaxor

Serwer bardzo fajny, szczególnie podoba mi się gildia SwOf, wszyscy są przyjacielscy i pomocni (przynajmniej w tej gildii w innych nie wiem), ogólnie polecam !

P.S. Nie pisze tego dlatego, że dostane 5 diaxów :)

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Opublikowano

Creeper_Tom

Bardzo fajny serwer, zero lagów, ciekawe pluginy oraz miła atmosfera :) Polecam dołączyć do gildii SwOf

:P

Opublikowano

Nick:mich8b

Opinia: Serwer jest bardzo dobry , miła i ogarnięta administracja.Na serwerze jest mało lagów , i mozna milo spędzic czas :) (miasto ladnie i ciekawie rozbudowane) ;)

Chciałbym zaprosic doswiadczonych graczy (w budowie, walce i pomyslowosci) gildia bedzie ladnie rozbudowana

NIE będzie to masówka

NIE będzie pytania do mnie bez odpowiedzi oraz pomoc

Każdy gracz dostanie na początek 3 diaxy (z tym sie zastanowie ale bedzie cos na wstep :)

Każdy gracz sie bedzie liczył w 100%

Najwżniejsza będzie miła atmosfera i przyjemnosc grania w nowo założonej gildii Paladyni :ninja: :D

ZAPRASZA GILDIA ,,PALADYNII'

Chętni do gildii piszcie w grze albo tutaj :D

(ps. Pisze to nie po to zeby dostac diaxy :) to tylko moje zdanie na temat serwera i mała reklama gildii :D

Opublikowano

Nick:Devir555

opis:brak słów :D,extra server,mili admini.... po prostu wypas na maxa

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Buziolek spytalem sie dzia skarpecia na gg o ta mape, zobacze co odpisze i tu napisze co on mi napisał

Zapraszam do gildii ,,PALADYNIi''

Opublikowano

Nick w grze: Esserin (SwOf)

Opinia: Powiem tak. Grając długo na innym serwerze, a w końcu wchodząc na ten, mogłem się podczas gry zrelaksować i sobie miło pograć ze znajomymi. Serwer jest bardzo dobry, a spawn, przynajmniej przed przenosinami, zapierał dech w piersiach! Chętnie wejdę ponownie, jak tylko serwer zostanie uruchomiony.

Niech serwer będzie dalej taki dobry, jak wtedy, co na nim się pojawiłem to będzie zaje.... świetnie!

Opublikowano

Gracz: Duelsik (SwOf)

Opinia: Wyraziłem ją w poprzednich postach xD.... Nie chcę diaxów - po prostu dajcie serwer. (jak ktoś chce to mogę mu diaxy pożyczyć)

Opublikowano

Święte Oficjum domaga się natychmiastowego przywrócenia do życia serwera z 60 slotami! Inkwizytorzy są nawet gotowi przymknąć oko na nieczyste rytuały nekromantyczne i odstąpić od spalenia heretyków na stosie. Jedynym warunkiem jest natychmiastowe wskrzeszenie serwera :D

Moja opinia? Serwer jedyny w swoim rodzaju! Czegoś takiego wielu z nas szukało!

Opublikowano

Wiadomo coś na temat serwera ?

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Opublikowano

Joriom ty za bardzo sie w to wkreciles.

Owszem, wkręciłem się, ale jest to chyba serwer RPG w klimacie średniowiecza, czyż nie? Wydaje mi się, że na tym właśnie polega odgrywanie "roli". Według mnie to jest też właśnie wyznacznik dobrego lidera. Wczucie się w klimat i swoją rolę. Zaangażowanie we frakcję. Staram się.

Wiadomo coś na temat serwera ?

Wiadomo tylko tyle, że najprawdopodobniej będziemy cieszyć się ze zwiększonej ochrony dzięki NoCheat :D Nigdy więcej speed-hacków, speed-mine'ów, fly-hacków, atakowania wszystkich dookoła i wspinania się po murach na claimie przy użyciu kilku klocków dirtu :D

Opublikowano

Ma skromna osoba zaiste nie może się już doczegać wzniesienia tegoż zacnego serwera. Ja i nasza kompania (SwOf) już czeka z niecierpliwością i z wielką dumą na swych sercach!

Opublikowano

NIE MOGE SIĘ DOCZEKAĆ ;)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...