Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][BUKKIT] EPICPWN - HARDCORE | 40 SLOTÓW | FRAKCJE | HARD | - Zapraszamy! [1.2.4]

EduardSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proszę dodać:Hunter,MagmaCube

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Stare e-minecraft mi się przypomina! No to jazda, znowu się popyka na jakimś RPG'u z NPC'ami i questami! Miła atmosfera, polecam! Lajk.

Opublikowano

Stare e-minecraft mi się przypomina! No to jazda, znowu się popyka na jakimś RPG'u z NPC'ami i questami! Miła atmosfera, polecam! Lajk.

Questów będzie wieeele więcej ;)

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Serwer w miare fajny, ale Mod jak i Kid Mod, to pod wzgledem zachowania jakieś 12 latki. Dziś koło 11:20 (możliwe że chwile po) wziął mnie MoonBrot przeniósł do gildii ObózPracy, gdzie zaczeli mnie w 3 bić. Gdy stamtąd uciekłem i wróciłem na f home, to kickali mnie za to że pisałem co zrobili ... nastepnię poprosiłem ich o kordy swoje, podali je, a gdy przyszedłem i zabiłem Kid Moda Warmexx ten odrazu wpadł w płacz i zaczął pisać że gram na cheatach ... Nie wiem czy on zauważył czy też nie ale od 500 lvl topora (który mam) bije sie o 4 dmg więcej, mimo iż jadł złote jabłka to padł. przed chwila (jakieś 5-8 min temu) dostałem kicka lub bana, nie zdążyłem się przyjrzeć, pod pretekstem że gram na cheatach.

Prosze Edka lub Dj'eja, o odebrani im komendy tp jak i spawnowania sobie itemków ...

Pozdrawiam: MeroxliN

Opublikowano

Serwer w miare fajny, ale Mod jak i Kid Mod, to pod wzgledem zachowania jakieś 12 latki. Dziś koło 11:20 (możliwe że chwile po) wziął mnie MoonBrot przeniósł do gildii ObózPracy, gdzie zaczeli mnie w 3 bić. Gdy stamtąd uciekłem i wróciłem na f home, to kickali mnie za to że pisałem co zrobili ... nastepnię poprosiłem ich o kordy swoje, podali je, a gdy przyszedłem i zabiłem Kid Moda Warmexx ten odrazu wpadł w płacz i zaczął pisać że gram na cheatach ... Nie wiem czy on zauważył czy też nie ale od 500 lvl topora (który mam) bije sie o 4 dmg więcej, mimo iż jadł złote jabłka to padł. przed chwila (jakieś 5-8 min temu) dostałem kicka lub bana, nie zdążyłem się przyjrzeć, pod pretekstem że gram na cheatach.

Prosze Edka lub Dj'eja, o odebrani im komendy tp jak i spawnowania sobie itemków ...

Pozdrawiam: MeroxliN

Nie naciągaj. Zostałeś tepnięty przez MoonBorta, a potem zacząłeś nas bić (mieliśmy gody, ale uderzyłem cię ręką kilka razy, żebyś przestał). Nagle tepnąłeś się na /f home (niedozowolone). Potem podałem ci koordynaty, ty przyszedłeś i zacząłeś bić mnie z odległości 5 klocków, przez co nie mogłem cię trafić. Ty też jadłeś złote jabłka, kochanie - o co więc chodzi?

Hipokryzja.

Just kidding.

Opublikowano

Wyjaśnij mi dlaczego przeniósł mnie do was bez mojej zgody i ostrzeżenia ? Każdy kto miał coś cennego w eq też by chciał się bronic, poza tym, na good mode nawet reką nie możesz bić graczy ... i jakbyś nie wiedział każdy gracz bije z odlełosci 5 kratek ... a jak tego nie umiesz ćwicz na zombe ;o złote jabłka miałem bo cb zabiłem, a wy se je spawnicie, więc gdzie tu sprawiedliwość ? Nie moge brać tp na f home ? od kiedy ? wiem ze logać podczas pvp się nie można (Ougi57 jakoś to robił a wy to olaliście). Nadużywacie władzy jaką wam dano ... każecie przestrzegać regulamin a sami go łamiecie ... a właśnie wyjaśnij mi o co wam chodziło z tymi cheatami ? kickneliście mnie za to że walczyć nie umiesz ? czy się mylę ?

Opublikowano

Prosze zebyscie zwiekszyli ilosc slotuw od 40 minut prubuje wejsc a jak sie pojawi miejsce to odrazu zajete.

Dawaj + nie to ctrl+w

Opublikowano

fajnie, SuperVip ma dostęp do Good Mode, może się zmieniać w kurczaka, bluzgać na ludzi, bić z 10 kratek, latać nad murami, a Admini mają na to wyje*ane ... grcz Silver ma SuperVipa, na serwie zobaczycie jego zachowanie ... bluzga za nim cokolwiek napiszesz ....

Opublikowano

No co jeszcze ciekawego napiszesz o mnie? :D Nie mam żadnego Good Mode, ani tym bardziej God Mode. Mogę zmieniać się w kurczaka i co z tego (zabuliłem 25 zeta i nie mam z tego kompletnie NIC jak do tej pory)? Bluzgam na ludzi chociaż nie mam do tego prawa, a dokładniej tylko na ciebie, bo mnie denerwujesz swoim dziecinnym zachowaniem. Nie biję nikogo z 10 kratek, tylko z 4 (jak jesteś ślepy to zamknij ryło) i nie latam nad murami (nie wiem skąd wziąłeś ten wątek, w bazie nie mamy murów). Pisz dalej, bo jestem ciekaw :>

EDIT. Zapomniałem dodać, że miałeś dostać bana za latanie nad murami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...