Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][BUKKIT] EPICPWN - HARDCORE | 40 SLOTÓW | FRAKCJE | HARD | - Zapraszamy! [1.2.4]

EduardSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle ile admin uzna, że to konieczne. Może wprowadzają jakąś wiekszą zmianę, a z własnego doświadczenia wiem, że niektóre sprawy technicze naprawia się, lub zmienia naprawdę dlugo.

Opublikowano

edek to idiota i tyle jak mozna zrobic premium na takim serwerze nie dosc ze i tak mial malo ludzi , malo kasy na serwer a teraz dopiero nikt mu nie bedzie gral bo na no premium gralo 10-20 osob a teraz bedzie max 10

Zbieram - !!!

Opublikowano

Nie polecam servera, mapa skopiowana z internetu, administracja rozdaje itemki sam dostałem od jednego gracza 64 bloki diasów za frajer, ciekawe skąd tyle miał? caly czas ktos sie chwalol ze ma ze stack diamentowych bloczkow, kazdy lata na xray a admini nic z tym nie robia, nie po to grałem 4 dni budując po pare h dziennie frakcje żeby skasowali mape na dodatek sciagnieta z neta bo sam moderator sie do tego przyznał

Opublikowano

Niestety, ale jeżeli będzie Premium to serwer będzie po prostu lipny. Ja od czasu zwiększenia slotów z 30 na 60 widziałem maksymalnie 20 graczy, a z tego bardzo mało ludzi miało PREMIUM, więc liczba graczy bardzo spadnie.

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Opublikowano

ja mam premium.ale też nie moge wbić ;/

więc nie ma co płakać ;)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Reaktywacja, nowa rozgrywka! Podania do WL pisać od tego postu ;)

Kiedy pojawi się Bukkit pod 1.1 (rekomendowany) serwer będzie działał pod nim, zostaną dodane TYLKO:

-permissions

-lwc

i kilka innych niezbędnych dodatków.

Prośba o zmianę nazwy tematu została wysłana ;)

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Czyżby frakcje zostwały usunięte na rzecz LWC? W takim wypadku zmuszony bedę odejść wraz ze sporą częścią oficjum. Tym czego szukaliśmy były frakcje z mcMMO i bez lwc. Cóż. Przykro.

Edit: UH ON! Właśnie przeczytałem główny post... Tragedia! No ale na wszelki wypadek:

Nick: Joriom

Premium: Tak (od dziś)

Dlaczego ja?

Bo widziałem w tym serwerze wielki potencjał, który teraz został zrujnowany. Chcę zobaczyć to na własne oczy. Mam chyba dotego prawo jako były lider najwiekszej frakcji jaka istniała na serwerze?

VT: Nie (preferuję TeamSpeak3)

Oraz takie ogólne uwagi:

LWC to zaprzeczenie Survivalu.

Od kiedy to pisze się "surviWal"? ]:->

Opublikowano

Czyżby frakcje zostwały usunięte na rzecz LWC? W takim wypadku zmuszony bedę odejść wraz ze sporą częścią oficjum. Tym czego szukaliśmy były frakcje z mcMMO i bez lwc. Cóż. Przykro.

Edit: UH ON! Właśnie przeczytałem główny post... Tragedia! No ale na wszelki wypadek:

Nick: Joriom

Premium: Tak (od dziś)

Dlaczego ja?

Bo widziałem w tym serwerze wielki potencjał, który teraz został zrujnowany. Chcę zobaczyć to na własne oczy. Mam chyba dotego prawo jako były lider najwiekszej frakcji jaka istniała na serwerze?

VT: Nie (preferuję TeamSpeak3)

Oraz takie ogólne uwagi:

LWC to zaprzeczenie Survivalu.

Od kiedy to pisze się "surviWal"? ]:->

Frakcje pojawią się najlepewniej ;> i mcMMO w drodze wyjątku ;)

Co do WL. dodany.

65108088483915194916.png

Opublikowano

Dodaj Olej

lat 18

premium nie

juz gralem na tym serwie i chcialbym jeszcze pograc :P

micro tak (skype)

Opublikowano

Nick:

Megagacek

Premium:

Tak

Dlaczego ja?

Ponieważ był to mój 1 serwer w minecraft grałem w nim od czasów starego survivala na 1.7.2. Było to lato 2011 Czas Jakiegoś fajnego zamku gdzie miałem podwójną działkę.Dlatego chciałbym tu grać chciałbym poczuć prawdziwego minecrafta i zacząć od nowa

14 11 stycznia skończyłem jestem bardzo kulturalny oraz ogarnięty więc nie sprawie problemów

VT: Mam lecz wole ts3/skype

Opublikowano

Nick : Haiti , mod w SwOf

Lat : 15

Premium niestety nie ';/

Nie mam vt bo preferuje ts''a tak jak joriom spędzam na nim dużo czasu i już

hmmm to tyle jak na razie

Zbieram - !!!

Opublikowano

Nick:Anusiak567,Devir555 (BRACIA)

lat:12,13

premium:obaj mamy

Dlaczego Ja?:na tym serwerze grałem jeszcze od poprzedniej mapy,zangażowałem się bardzo w gildie NETHEROWCY i chce dalej kontunować rozrywke na tym serwerze.

Mam Ventrillo,ts'a,mikrofon :)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Nick:Anusiak567,Devir555 (BRACIA)

lat:12,13

premium:obaj mamy

Dlaczego Ja?:na tym serwerze grałem jeszcze od poprzedniej mapy,zangażowałem się bardzo w gildie NETHEROWCY i chce dalej kontunować rozrywke na tym serwerze.

Mam Ventrillo,ts'a,mikrofon :)

Dodani, reszta przykro mi - nie macie premium. Piratów rzadko dodaję ;> Jak będzie AuthMe to dodam ;]

65108088483915194916.png

Opublikowano

Nick: MeroxliN

Premium: nie

Dlaczego Ja? : nie ważne co tu napisze, generalnie ten podpunkt mało kogo interesuje. Ale jak coś: Jestem jedynym w swoim rodzaju chamem i zabijakom który grał na twoich poprzednich serwerach :P

VN : Tak (oraz TS3 )

Opublikowano

Nick : Roveq

Premium : Tak

Dlaczego ja : Jestem sumiennym graczem szukającym porządnego serwera :)

VT : Nie, wole TS albo Skype

Opublikowano

Nick : Roveq

Premium : Tak

Dlaczego ja : Jestem sumiennym graczem szukającym porządnego serwera :)

VT : Nie, wole TS albo Skype

Dodany

Dodales?

Dodany

65108088483915194916.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...