Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][BUKKIT] EPICPWN - HARDCORE | 40 SLOTÓW | FRAKCJE | HARD | - Zapraszamy! [1.2.4]

EduardSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moglibyście dać link do forum?

w topicu nie ma linku ;p

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

To byla beta, bardzo uboga jeśli chodzi o funkcjonalność pluginów gdyż dużo z nich wysypało po zmianie serwera. Wszystko jest konfigurowane na nowo. Statystyki mcMMO i innych pluginów zostaną zachowane. Pojawi się wiele nowych Questów. Zaniedbałem prace na serwerze z powodu braku czasu. Już wszystko poprawiam ;)

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Whitelist'a będzie na stałe (prawdopodobnie).

@EDIT: Whitelist'y nie będzie ;D

@EDIT2: Mapa się wczytuje, zaraz powinno być ok ;)

65108088483915194916.png

Opublikowano

Edek pomocy! Gdy weszłem na serwer zalogowałem się następnie /warp sklep i bug. Jak wejdę na serwer możesz mnie na spawn teleportować??

Pozdrawiam Yamasaki

@edit Już wszystko działa super serwer!

@edit2 Teraz przy ratuszu się zbugowałem. Pomocy!

Pomogłem daj +

Opublikowano

Mówię że ostatnie poprawki. Właściciel hostingu już coś robi, ogółem coś wysypało .

65108088483915194916.png

Opublikowano

up

Serwer fajny nie ma co nażekac na Team serwera.

Fajnie wymyślony serwer.

Docencie Wysiłek Skarpetki.

Polecam. <3

Tylko szkoda że po migracji sypie sie ;/

Ale co do serwera, ONLINE, aczkolwiek czasem End of stream wywala.

65108088483915194916.png

Opublikowano

Weźcie się ogarnijcie. Na pierwszej stronie nawet wam pisze, że będą poprawki na bierząco, więc aktualnie mogą coś naprawiać i włączyli white listę, żeby im nikt nie porzeszkadzał. Rozumiecie już? Czasem admin nie może pracować poprawnie i funkcjonalnie w tłoku. Chcecie mieć super serwer czy nadszarpnięte ręką admina ... coś? Poczekajcie sobie aż będzie włączony i dopiero wbijajcie.

Opublikowano

EHH.. CZY TY NIE UMIESZ CZYTAĆ (1212122) ?

ADMIN WPROWADZA JAKIEŚ ZMIANY I NIE CHCE ŻEBY KTOŚ MU PRZESZKADZAŁ.... WIĘC ŁASKAWIE POCZEKAJ CHWILE I NA PEWNO WSZYSCY BĘDZIEMY MOGLI WEJŚĆ.

Jeśli ma się przy­jaciół, a mi­mo to wszys­tko się tra­ci, jest oczy­wis­te, że przy­jaciele po­noszą winę. Za to, co uczy­nili, względnie za to, cze­go nie uczy­nili. Za to, że nie wie­dzieli, co na­leży uczynić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...