Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][BUKKIT] EPICPWN - HARDCORE | 40 SLOTÓW | FRAKCJE | HARD | - Zapraszamy! [1.2.4]

EduardSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer ;) Zgrana ekipa i wgl. Fajni ludzie . Już ich poznalem i gramy razem i gadamy przez TS'a ;)

Zabieramy sie za zamek ;p WBIJAC !! :D

............/´¯ /)...........(\¯`\..............

............/....//..............\\....\.............

.........../....//................\\....\............

..../´¯/..../´¯\............ /¯`\....\¯`\....

.././.../..../..../.._......_...\....\....\...\.\.

(.(....(....(..../.)..)....(..(.\....)....)....).)

.\................\/.../....\...\/................/

..\................. /........\................../..

....\..............(............)............../...

......\.............\.........../............/......

DLA MOICH WROGÓW !!

31b674f3355fc1312e5c3a358736d670.gif?1311455603

ZBIERAM + ;d

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest problem bo jak wchodze na serwer i wpisuje komendę /register <hasło> to mi się buguje i mnie wywala xD

Opublikowano

Z /register wystąpiły problemy po update ;) Będzie nowa baza danych - na nowo będziemy się rejestrować.

Gotowe!

(nalezy podac 2 razy to samo)

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Serwer zszedł na psy. Admini nie pomagają, jeden mnie zbanował za słowa krytyki odnośnie jego zachowania. (Chodzi tu o admina Polonia cos tam). Admin ten oszukuje, nęka graczy, zmienia sobie gamemoda itp. itd. ogólnie nie polecam serwera dopóki nie nastąpi poprawa.

Opublikowano

@UP Ja tak samo, dałem wojne tej Insomani bo mnie 2 kolesi denerwowało, bo dla ally rzucali potami na ryj, potem Polonia1911 przylecial na flyhacku i wszystko ma zenchantowane na IV,V . Moim zdaniem administracja nie powinna miec wgl gildi. Nie gram tam z moja gildia , (11 osob) + 5 znajomych , porpostu odradzam tam gre bo szkoda czasu poki sie nie zmieni sytuacja.

Opublikowano

@UP Ja tak samo, dałem wojne tej Insomani bo mnie 2 kolesi denerwowało, bo dla ally rzucali potami na ryj, potem Polonia1911 przylecial na flyhacku i wszystko ma zenchantowane na IV,V . Moim zdaniem administracja nie powinna miec wgl gildi. Nie gram tam z moja gildia , (11 osob) + 5 znajomych , porpostu odradzam tam gre bo szkoda czasu poki sie nie zmieni sytuacja.

Nie powinienieś osądzać serwera przez 1 admina. Jak ja jestem - problemu nie ma, widzę że 1 dzień odpoczynku od wszystkiego - blisko 16 graczy (?) ciao.. o.O No przykro mi bardzo.

65108088483915194916.png

Opublikowano

No a mi bardzo przykro z jednego, oczywistego powodu - poziom administratora Polonii ( który jest właścicielem serwera) pozostawia wiele do życzenia, a to administracja serwera oddaje całokształt funkcjonowania. A skoro admin ten robi co mu się żywnie podoba, zachowuje się jak rozpieszczony bachor - no to przykro mi ale dając takiemu człowiekowi tak poważną funkcję widać czarno na białym, jak dobierana jest administracja.

Opublikowano

No a mi bardzo przykro z jednego, oczywistego powodu - poziom administratora Polonii ( który jest właścicielem serwera) pozostawia wiele do życzenia, a to administracja serwera oddaje całokształt funkcjonowania. A skoro admin ten robi co mu się żywnie podoba, zachowuje się jak rozpieszczony bachor - no to przykro mi ale dając takiemu człowiekowi tak poważną funkcję widać czarno na białym, jak dobierana jest administracja.

Nie miałem wyboru, głównym ownerem jestem ja - edekskarpeta. Zapewniam was że zrobię coś w tym kierunku.

65108088483915194916.png

Opublikowano

@UP na serwerach RPG nie powinna być nieskończona mapa, ponieważ to bardzo psuje grę RPG, wszyscy se uciekną na 10.000 kratek od spawna i weź tu walcz. Specjalnie zbudowalem się koło spawna licząc, że ktoś nas będzie atakował, a tu co? DUPA.! Wszyscy się boją podać kordow, a jeśli chodzi o Polonie, to powinieneś go zwolnić z funkcji Administratora i wziasc na te stanowisko bardziej ogarnięta osobe. Mam ci nagrać jak on leci na fly żeby do kogoś podlecieć i go zabić żebyś zmienił zdanie?

A i ten moderator wasz cały z gildi RaUyki czy coś takiego dał bana dla PullUp88 za to, ze dalismy z nimi wojne i napisał Pull, że używa gamemoda . Nie polecam serwera, szkoda czasu , Administracja w dupie ma graczy, jak i sobie z nich jaja robi że tak powiem :)

Opublikowano

Zapraszamy! ;) 1.2 VANILLA DLA PREMIUM!

Prośba o zmianę nazwy tematu wysłana!

65108088483915194916.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wgrajcie plugin anty x-ray bo wkurzajace jest to ze tyle czitow gra

Był, ale niestety - jak wiadomo takie pluginy lagują. Postaram się coś zrobić, chodziażby FoundBoxx'a - zbyt duże wydobycie będzie odnotowane.

65108088483915194916.png

Opublikowano

Serwer został zaktualizowany do wersji 1.2.4!

Zapraszamy!

@EDIT: Przepraszam że nie dałem EDIT'a ;(

65108088483915194916.png

Opublikowano

Serwer MineCraf 1.2.5 - 52 sloty, bez lagów!

Rozgrywka opierająca się na frakcjach (Factions) kładąca główny nacisk na PvP, aczkolwiek nie tylko!

Wiele elementów survival: wybuchające creepery i tnt, brak ograniczeń dla ognia!

Ręcznie przygotowywane, epickie strefy wojenne z bonusami!

Dodatkowo dla zapewnienia pełnej przyjemności z rywalizacji wgrane pluginy przeciwko cheaterom: NoCheatPlus i Orebfuscator (anty x-ray).

Serdecznie zapraszamy!

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...