Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][BUKKIT] EPICPWN - HARDCORE | 40 SLOTÓW | FRAKCJE | HARD | - Zapraszamy! [1.2.4]

EduardSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

edku czy dodasz jeszcze plugin:Citizens(Questy i trade)?

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Serwer był pro do dzisiejszego dnia . Full survival zrobił się FB a na dodatek jak dla graczy się to nie podobało admin i tak to zostawił. Edek wez sie w garsc i wróc do poprzedniej wizji serwera . Przez ten nowy tryb tylko tracisz ludzi .

Opublikowano

Bez jaj. Wyłączył serwer, bo coś tam nie mu nie pasiło. Po co Ty w ogóle ten serwer włączałeś. PO TO, aby ludzie się męczyli z budowaniem w ciągu 2 dni, a ty nagle serwer wyłączasz. Trzeba mieć na prawdę nieźle w głowie, aby coś takiego zrobić. No bez jaj..

Opublikowano

Jezu fajny serwer zdobylem diamenty domek mialem i rozne itemy a teraz wszystko od nowa ;/

Serwer był pro do dzisiejszego dnia . Full survival zrobił się FB a na dodatek jak dla graczy się to nie podobało admin i tak to zostawił. Edek wez sie w garsc i wróc do poprzedniej wizji serwera . Przez ten nowy tryb tylko tracisz ludzi .

zgadzam sie z nim, wczesniej bylo 40/40 a teraz jest 20/60 ;/

edek mam nadzieje ze nie strace swoich itemow i mnie nie zawiedziesz ;/

Opublikowano

Rzeczywiście... Mapa będzie od nowa. I co, Edek? Myślisz, że jakaś renowacja? Gówno, nie renowacja. Dużo ludzi miało własne zamki, nad którymi pracowali dniami i nocami, a Ty to po prostu spieprzyłeś. Po nowej mapie będzie i tak jeszcze mniej osób...

Opublikowano

Proszę o dodanie 4 osob

Bartazel

Zahar

Trojan

Kailer

nasza grupa postawim wam opór zobaczycie co to jest prawdziwy survival jesteśmy osobami grającymi już bardzo długo w minecrafta i strasznie zafascynowani gra pvp i frakcje

w wieku od 17-19 lat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...