Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.4][BUKKIT] EPICPWN - HARDCORE | 40 SLOTÓW | FRAKCJE | HARD | - Zapraszamy! [1.2.4]

EduardSkarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 474
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do daj Wilk jeśli jest WL bo grałem dziś jeszcze na serwie i nie było :(

Opublikowano

dodajcie TarooX :P

50 postów - Dobry Początek Panowie :D

100 - Nice nie spodziewałem się że dobije tyle :D

150 - Dafuq ?

250 - OMG !

mca.png

Opublikowano

Podanie na Administratora lub Modernatora

Witam chciałbym dostać admina na pana serwerze sam mam serwer dedykowany.Mam doświadczenie.Mam dużo wolnego czasu.Znam komędy.Mam 15 lat.Gram od wersji od InfDef (Wersji która istnieje od 2 lat).Jestem Ogarniety.Bede ogarnial graczy jako admin.Czesto będe odwiedzał serwer.Dobrze buduje.Jestem adminem na wielu serwerach mogę podać przykłady.Kocham gry RPG np.Dragon Age,Baldurs Gate II.Bardzo zależy mi na tym serwerze i nie będe trollował wczuję się jak najbardziej w role.Uważam serwer za świetny.Bede wspomagał serwer pieniężnie.Kocham takie serwery uważam że będe dobrym adminem :D

Pozdrawiam Miszcz (wriki1234)

Opublikowano

Nick: Wilczurekx (premium)

Imie: Piotrek

Skype/ts: Tak

Po co chce grać: Już mam pomysł na nowe miasto, myśle że będę w miare oryginalny, mam nadzieje że droga administracja rozpatrzy pozytywnie moje podanie

<object width="468" height="120"><param name="movie" value="http://s6.tankionline.com/tankiref.swf"></param><param'>http://s6.tankionline.com/tankiref.swf"></param><param name="flashvars" value="hash=5fe45de6e&server=s6.tankionline.com" /><embed src="http://s6.tankionline.com/tankiref.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="120" flashvars="hash=5fe45de6e&server=s6.tankionline.com"></embed></object>

Opublikowano

Ej czemu wy piszecie podania na wl przeciez chyba nie ma wl. A i jeszcze jedno czemu jak wchodze na ten server pisze mi end of stream a przed tym dlugo sie laduje?

Opublikowano

Eeee Bu serwer nie działa <_< pisze can't reach serwer ale mam nadzieje że niedługo znów ruszy :D

Opublikowano

Jeśli to co jest napisane w pierwszym poście się zgadza to proszę o dodanie do wl nick : Bequiet.

Mam 16 lat nie kaleczę ortografią i nie szukam problemów.

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Dodaj do wl MilioneR

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Serwer reaktywowany w takiej postaci jak sobie życzyliście! Zapraszamy do gry!

SERWER ONLINE

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

O boże wrażenie po tym serwie nie opisane. Bardzo ogarnięta administracja questy do wykonania, możliwość wykazania się wojowniczo i założenie swojej gildii. Bardzo fajne miasto, możliwość zostania łucznikiem, wojownikiem, księdzem (ulecza taki medyk) lub magikiem skille świetne SUPER BARDZO GORĄCO POLECAM !!! POLECAM LepszyKolumb gildia: Zwiadowcy

Opublikowano

Najlepsza administracja jaką widziałem. Zapraszam wszystkich na ten oto serwer!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...