Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Event dla kazdego ? Fakt mozna było sobie kopać rudy po czym pokazała sie wspaniala wiadomość gracze 240lvl + na mape xxx a reszte zegnam na expowiska. Rzeczywiscie mialem jak sie tam dostać, i naprawde 31lvl w eq tylko kilof i kilka stacków rud, wybiłem cala oaze, 254lvl nawet spacji nie dal rady wcisnąć. 

Event został zepsuty przez graczy z niskim lvl. Pomimo całkowitemu zakazowi używania broni na evencie górniczym część osób urządziła sobie turniej pvp, mimo wszystko zamiast lecieć z tym do prasy, radia i telewizji, lepiej byłoby wyjaśnić tą sytuację z gm prowadzącym zabawę.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Event został zepsuty przez graczy z niskim lvl. Pomimo całkowitemu zakazowi używania broni na evencie górniczym część osób urządziła sobie turniej pvp, mimo wszystko zamiast lecieć z tym do prasy, radia i telewizji, lepiej byłoby wyjaśnić tą sytuację z gm prowadzącym zabawę.

Przepraszam napisałem do GM ale niestety zostalem olany. Nie otrzymalem nawet słowa odpowiedzi na PW. Wiem wiem duzo PW itp itd. I to nie jest 100% prawdy ze niskie levele zepsuły event bo reke przyłożyli tez gracze z 250 lvl. Teraz to i tak "po ptakach".Ale również kiepskim pomysłem by nie było przenieść sie na mape z "Bezpieczna strefą" czyt. m1/m2  przecież rozdanie nagród nie musiało nastąpić tylko i wyłącznie na ch1. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

­

To nie lepiej dawać takim bany na np. 3 dni? Opamiętaliby się. A tak to pewnie z 50% straciło szansę na wzbogacenie się. A ktoś tam wyżej pisał, że na małym lvlu można zarobić na eventach, no właśnie widać ^.^

tenor.gif

Opublikowano

­

To nie lepiej dawać takim bany na np. 3 dni? Opamiętaliby się. A tak to pewnie z 50% straciło szansę na wzbogacenie się. A ktoś tam wyżej pisał, że na małym lvlu można zarobić na eventach, no właśnie widać ^.^

50%? To na eventach mają być pustki? Pomyśl. Już czasami lepiej nie dać nagrody za to, że nie potrafią się dostosować do zasad eventu prowadzącego niż banować. Sam ban na 3 dni ich wiele nie nauczy.

Przepraszam napisałem do GM ale niestety zostalem olany. Nie otrzymalem nawet słowa odpowiedzi na PW. Wiem wiem duzo PW itp itd. I to nie jest 100% prawdy ze niskie levele zepsuły event bo reke przyłożyli tez gracze z 250 lvl. Teraz to i tak "po ptakach".Ale również kiepskim pomysłem by nie było przenieść sie na mape z "Bezpieczna strefą" czyt. m1/m2  przecież rozdanie nagród nie musiało nastąpić tylko i wyłącznie na ch1. 

Pozdrawiam. 

"przecież rozdanie nagród nie musiało nastąpić tylko i wyłącznie na ch1." To może zróbmy tak, żeby GM rozdawał nagrody na wszystkich 7 kanałach :) ? GM będzie się przelogowywał specjalnie do gracza aby mu nagrodę rozdać - może być? ^^

Kanał na którym odbywają się eventy to : CH1

:rolleyes: :rolleyes:  ;) ;)  :P :P  :D :D  xD xD  B) B)  :ninja: :ninja:

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

50%? To na eventach mają być pustki? Pomyśl. Już czasami lepiej nie dać nagrody za to, że nie potrafią się dostosować do zasad eventu prowadzącego niż banować. Sam ban na 3 dni ich wiele nie nauczy.

"przecież rozdanie nagród nie musiało nastąpić tylko i wyłącznie na ch1." To może zróbmy tak, żeby GM rozdawał nagrody na wszystkich 7 kanałach :) ? GM będzie się przelogowywał specjalnie do gracza aby mu nagrodę rozdać - może być? ^^

Kanał na którym odbywają się eventy to : CH1

:rolleyes: :rolleyes:  ;) ;)  :P :P  :D :D  xD xD  B) B)  :ninja: :ninja:

Można tez było zrobic ch1 m1 jinno gdzie jest full sklepów. I kto mówi ze GM ma logac indywidualnie mógł napisać nagrody na ch7 m2 jinno i już po problemie z "turniejem pvp" male jak i duze lvl zarabiaja i wszyscy sa szczęśliwi 

Opublikowano

Można tez było zrobic ch1 m1 jinno gdzie jest full sklepów. I kto mówi ze GM ma logac indywidualnie mógł napisać nagrody na ch7 m2 jinno i już po problemie z "turniejem pvp" male jak i duze lvl zarabiaja i wszyscy sa szczęśliwi 

Jak na razie tylko Ty masz z tym problem. Napisz propozycję na forum zobaczysz co Ci ludzie napiszą. Ile osób gra i wszyscy są zadowoleni i nie przeszkadza im to tak jak to teraz wygląda (przynajmniej większości).

Opublikowano

Ja mam problem bo podobno na eventach jest dobry zarobek.Może ludzie sie nie skarżą bo rude do wymiany miala tak naprawde garstka, wiekszość kopała nowe rudy, ale mniejsza z tym kto co kopał.Czy na forum serwera czy tutaj można znaleźć zarobek eventy, eventy i jeszcze raz eventy. w praktyce 240lvl zapraszam reszta expić, szczególnie ze te 240 też jak aniołki sie nie zachowywali. No ale duże levele musza dostać a male moga wypier.... . Skoro tak postanowił to mógl przerwać event i niech kazdy ma co sb wykopał. Zreszta warto zakonczyć ten temat ja juz na ten **** nie wrócę i każdemu to odraczam o ile nie ma 240lvl + bo wtedy na kazdym evencie cos ma. 

Żegnam i Pozdrawiam. Komentarz do mojego postu jest zbędny. 

Opublikowano

Widać nie ogarniasz sprawy i najlepiej napisać, że niskie lv są gorzej traktowane od wyższych.

Opublikowano

W związku ogromną ilością sklepów, od dziś dostępny jest patch dzięki któremu można bez kolizji przechodzić przez sklepy, oraz opcja zamiany niektórych potworków w pieski
.

virtual_1435959752__1.png

Opublikowano

baa Wojtek wiedziałem :D  teraz przestaną marudzić o lagi. Kręci się interes :D

Opublikowano

Dobra chłopaki!

C**j z opinia serwera ze jest zjebany,ustawiany Ox i te inne pierdoły wracam na serwer Bo jest stabilny i ma aktywną Administracje i graczy :)

Ktoś chętny do pomocy od zera?

Opublikowano

Dobra chłopaki!

C**j z opinia serwera ze jest zjebany,ustawiany Ox i te inne pierdoły wracam na serwer Bo jest stabilny i ma aktywną Administracje i graczy :)

Ktoś chętny do pomocy od zera?

U nas wszystko jest ustawione, szczególną uwagę w ustawianiu OX przykładamy do pytań typu: czy "2+2=4", albo "czy pies ma 7 łap".

Dla osób które tego nie wiedzą OX zawsze będzie ustawiony.

Opublikowano

Administracja zawsze była aktywna. Tak w ogóle skąd ja wiedziałem, że ktoś w końcu napisze, że eventy są ustawione... no nie mogę... jasnowidzem jestem ? Sami jesteście ustawieni ale na źle działającą główkę a dokładnej mózg. To co piszecie a potem gdy się to przeczyta to po prostu oczy szczypią.

Skoro uważacie, że to ustawione to może idź poproś kogoś "ustawisz mi ten event bym wygrał go?" - wtedy na 500% a raczej na 1000% masz pewność, że będziesz miał to ustawione ale tak, że ten event przegrasz a wygrać możesz banana. xD

Administracja jest uczciwa na naszym serwerze ;) nie wiem co CI przyszło do głowy pisząc takie bzdury.

U nas wszystko jest ustawione, szczególną uwagę w ustawianiu OX przykładamy do pytań typu: czy "2+2=4", albo "czy pies ma 7 łap".

Chciałem podobnie napisać :P z tym, że afk byłem^^

Opublikowano

Zeby nie było Ja tak nie uwazam :P Dla Mnie serwer to mistrzostwo pod kazdym wzgledem tylko chyba za malo cierpliwosci mam do tego typu Serwera ^^

Ale Gram fhuj

Opublikowano

Zeby nie było Ja tak nie uwazam :P Dla Mnie serwer to mistrzostwo pod kazdym wzgledem tylko chyba za malo cierpliwosci mam do tego typu Serwera ^^

Ale Gram fhuj

Ja się wzruszyłem gdy to przeczytałem. Musisz się uzbroić w cierpliwość.

Opublikowano

Przecież jest ale jeszcze nie aktywna. Na razie jest zmiana mobów. Jak klikniesz i będziesz miał ON - wtedy moby zmienią wygląd na dzikie psy dzięki temu gracze będą mieli mniejsze lagi i będzie im się lepiej grało przez co ludzi to zainteresuje i powinno przyciągnąć na serwer :) bo kto lubi lagi? Ja gram na oryginalnym wyglądzie mobów bo ja lagów nie mam :). Aby przywrócić oryginalny wygląd mobów trzeba WYŁĄCZYĆ GRĘ i ją włączyć wtedy opcja jest na OFF.

Opublikowano

Moim zdaniem pomoglaby też dużo opcja taka żeby nie bylo widac nazw sklepikow :)

Nie możemy dojść do porozumienia w kwestii wyglądu sklepów bez nazwy. Jak widzisz każdy element jest dla nas ważny..

Opublikowano

Nie możemy dojść do porozumienia w kwestii wyglądu sklepów bez nazwy. Jak widzisz każdy element jest dla nas ważny..

Tzn. chodzi mi o to żeby dodać opcje on/off widoczności nazw sklepów, taka opcja bardzo zmniejsza lagi graczom którzy mają slaby komputer. :D

Opublikowano

Tzn. chodzi mi o to żeby dodać opcje on/off widoczności nazw sklepów, taka opcja bardzo zmniejsza lagi graczom którzy mają slaby komputer. :D

Wystarczyło przeczytać post na poprzedniej stronie i zobaczyć ten ss :

Będzie ale to nie jest jeszcze wprowadzone ale będzie. Trochę cierpliwości :)

Zaktualizowałeś klienta ?

Opublikowano

Wystarczyło przeczytać post na poprzedniej stronie i zobaczyć ten ss :

Będzie ale to nie jest jeszcze wprowadzone ale będzie. Trochę cierpliwości :)

Zaktualizowałeś klienta ?

Spoko, nie wiedzialem ale dzieki :)

Opublikowano

Spoko, nie wiedzialem ale dzieki :)

Zaktualizowałeś klienta? Na razie aktywna jest zmiana wyglądów mobów.

Opublikowano

Opłaca się. Eventów jest sporo czasami mniej ale idzie zarobić - zapraszamy.

Pobierz pograj zobacz czy Ci się podoba.

Opublikowano

dajcie ss z m1 i czy oplaca sie zaczynac od 0? 

M1 małe koło

virtual_1436042083__5.png

M2

virtual_1436042181__zrzut_ekranu_2015-07

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...