Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'nieograniczona' ilość czasu to dno

• sztuczny tlum
  • mega lagi

i teraz postrzeliliście graczy ze słabszymi pc w kolano bo sklepów było już i tak dużo, teraz będą w całym m1 i m2 24/7... 

System działa jako pierwszy w Polsce już od kilku miesięcy i ma się dobrze, poza tym jeśli dysponujesz słabszym sprzętem wyobraź sobie że zaraz po włączeniu klienta wyświetla się lista kanałów, wystarczy omijać CH1.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System działa jako pierwszy w Polsce już od kilku miesięcy i ma się dobrze, poza tym jeśli dysponujesz słabszym sprzętem wyobraź sobie że zaraz po włączeniu klienta wyświetla się lista kanałów, wystarczy omijać CH1.

ciekawe jak mam kupić ulepszacze skoro większość stoi w m2, pisać na wołaju? jest dużo ciężej, wystarczy sprawdzić.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

ciekawe jak mam kupić ulepszacze skoro większość stoi w m2, pisać na wołaju? jest dużo ciężej, wystarczy sprawdzić.

Szczerze mówiąc sam gram na emulowanym Windowsie za pomocą starego macintosh`a na zintegrowanej grafice i nigdy nie miałem najmniejszych lagów przebijając się przez sklepy. W każdym razie jeszcze dziś pomyślimy nad opcją ukrywania nazwy sklepów, myślę że to rozwiąże Twój problem.

Opublikowano

Cos jest nie tak z przewodnikami do górnictwa mimo rad i egzo to po wydanych 12b na te przewodniki ani 1 nie udalo sie wbic watpie ze mam az takiego pecha 

Prawdopodobnie nie masz wybranej profesji.

Opublikowano

Opłaca się tu grać?

Działamy stabilnie i bez przerwy od końca 2010r, w tym roku pyknie nam 5 lat, i tak naprawdę od 5 lat stale rozwijamy serwer (absolutnie nie uważamy że osiągnęliśmy wszystko co można było osiągnąć) Dzięki naszym Graczom i ich propozycjom odnośnie rozwoju serwera na Virtualu dostępne są opcję których długoooo nie spotkasz na innych serwerach więc sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, ale najlepiej pobierz grę i sam się przekonaj czy gra na serwerze Ci się podoba.

W pierwszej połowie Lipca poprzez nową aktualizację planujemy wycisnąć z naszego game siódme poty.

Opublikowano

Działamy stabilnie i bez przerwy od końca 2010r, w tym roku pyknie nam 5 lat, i tak naprawdę od 5 lat stale rozwijamy serwer (absolutnie nie uważamy że osiągnęliśmy wszystko co można było osiągnąć) Dzięki naszym Graczom i ich propozycjom odnośnie rozwoju serwera na Virtualu dostępne są opcję których długoooo nie spotkasz na innych serwerach więc sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, ale najlepiej pobierz grę i sam się przekonaj czy gra na serwerze Ci się podoba.

W pierwszej połowie Lipca poprzez nową aktualizację planujemy wycisnąć z naszego game siódme poty.

Czy opłaca się tu grać? Tak. Czy opłaca się zaczynać? Nie.

Opublikowano

Moze mi ktoś powiedzieć co źle zrobiłem ? Otworzyłem sklep wystawiłem rudy i "zrobiłem"sklep offline. Wylogowałem sie po 2h przychodze troche rudy zostało wiec chce zamknąć sklep resztki rudy zniknęły. Pomysłalem sprawdze w dozo.Patrze w zakladke skarbiec offline niby pusto. A wiec gdzie sie podziały moje rudy ? 

Magazyn is.

Srij9JT.png

Opublikowano

Może mi ktoś napisać jakie rudy są popularne, które warto kopać bo dużo ludzi je kupuje ?

Diament, łzy, ebonit.

Opublikowano

Jeszcze trochę to będzie duży popyt na nowe rudy.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Na poczatku po 4b ale po 6h bez efektu zmienilem cene na 3b i tak do teraz stoja 

@edit:Sory ze tak spamie ale znacie jakiś zarobek  tylko taki bez wydawania na start wielkiej ilości bryłek bo poprostu nie mam. Rudy to kiepski pomysł ponieważ chyba że na forum napisać ze kopie na zamówienie ale to są ilości bardzo bardzo duże ktore bede kopal bardzo bardzo długo. 

Opublikowano

Na poczatku po 4b ale po 6h bez efektu zmienilem cene na 3b i tak do teraz stoja 

@edit:Sory ze tak spamie ale znacie jakiś zarobek  tylko taki bez wydawania na start wielkiej ilości bryłek bo poprostu nie mam. Rudy to kiepski pomysł ponieważ chyba że na forum napisać ze kopie na zamówienie ale to są ilości bardzo bardzo duże ktore bede kopal bardzo bardzo długo. 

Najlepszym sposobem jest chodzenie na eventy. Na nich dużo idzie zarobić czasami a czasami troszkę mniej :) ale dla początkującego zawsze się przyda bo wiadomo na początku idzie powoli powoli ale potem już szybciej.

Następnym sposobem możesz równie dobrze handlować ( zapoznaj się z cenami na rynku ) i kupuj taniej sprzedawaj drożej - wysoko. Pamiętam kumpla takiego grał tutaj i on od 1lvl gdy zaczął karierę na Virtualu to dostał od kogoś barona i chyba 5b. Na czym skończył? Postać 255 bodajże z boskim eq (wtedy piekielnego nie było) i prawdopodobnie na każdą klasę postaci miał ale tego nie wiem.

Więcej informacji? Pisz a pomogę :) każdemu.

Gra się od od początku się wie praktycznie wszystko :P

Opublikowano

Rudy ebonitu nie chcą schodzić nawet po 3b no super...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Rudy ebonitu nie chcą schodzić nawet po 3b no super...

Prawie żadna ruda nie chce schodzic po 3b. DO mnie napisał koleś ze kupi ale za 2b więc staje sie to troche nieopłacalne ,ale myślę że jak znajdzie sie kogos kto szuka kopaczy na zamowienie to bedzie nawet nawet.

Opublikowano

Prawie żadna ruda nie chce schodzic po 3b. DO mnie napisał koleś ze kupi ale za 2b więc staje sie to troche nieopłacalne ,ale myślę że jak znajdzie sie kogos kto szuka kopaczy na zamowienie to bedzie nawet nawet.

Powinieneś wiedzieć, że każda bryła się liczy :D zawsze może Ci braknąć trochę. Ludzie czasami mówią "aaa co mi tam to tylko 1b/szt nie warto..." a tu nagle ktoś sprzedaje przedmiot I NIE SPUŚCI GO ANI O PÓŁ BRYŁKI (zdarzają się tacy i sam się spotkałem z taką sytuacją NIE RAZ) :D

Tu się liczy czas, zainteresowanie, cena ^^ jak gościowi powiesz, że brak ci 1 bryły on Ci odpowie "to po co mi zawracasz głowę? Nara." i wtedy nie masz co zbierać tej 1 bryłki choć to pół sekundy bo osoba sprzedająca już nie jest Tobą zainteresowana i znajdzie innego. Tacy ludzie są uwierz ;).

Co do kopaczy jeżeli ktoś szuka owszem - da się zarobić JEŻELI TEJ OSOBIE ZALEŻY NA TYM TO ZAPŁACI CI Z PEWNOŚCIĄ WIĘCEJ.

Więcej informacji? Pisz a pomogę!

Opublikowano

Pozdrawiam zachowanie Ga celadon.Nie udalo mu sie ogarnac eventu gorniczego, a co tam nagrody dostana tylko 240 +. Serio ? Czy ten serwer musi być tylko dla wysokich lvl ? kopalem na 4 konta po 30lvl i co ? Ch... sto Polecam -10000000/100000000000

Opublikowano

Ogarnij się typie to nie jest event dla wysokich lv tylko dla każdego. Stuknij się w łebek póki jeszcze nie jest za późno (w co wątpię). Jeszcze brakowało żebyś napisał, że to ustawione jak to piszą pajace. Polecać sobie tak to możesz - ja polecam pogrzebać sobie palcem w d.... jeśli potrafisz. Bili się na evencie także nie dostali nagród. Skoro nie potraficie się zachować na eventach to g... będziecie mieli - tyle na ten temat.

Opublikowano

Ogarnij się typie to nie jest event dla wysokich lv tylko dla każdego. Stuknij się w łebek póki jeszcze nie jest za późno (w co wątpię). Jeszcze brakowało żebyś napisał, że to ustawione jak to piszą pajace. Polecać sobie tak to możesz - ja polecam pogrzebać sobie palcem w d.... jeśli potrafisz. Bili się na evencie także nie dostali nagród. Skoro nie potraficie się zachować na eventach to g... będziecie mieli - tyle na ten temat.

Event dla kazdego ? Fakt mozna było sobie kopać rudy po czym pokazała sie wspaniala wiadomość gracze 240lvl + na mape xxx a reszte zegnam na expowiska. Rzeczywiscie mialem jak sie tam dostać, i naprawde 31lvl w eq tylko kilof i kilka stacków rud, wybiłem cala oaze, 254lvl nawet spacji nie dal rady wcisnąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...