Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz to dojebałeś do pieca aż zgasło  ( osób gra nadal bardzo dużo )  na screenach widać praktycznie same sklepy postawione zapewne w trybie offline gdyby nie te sklepy to serwer świeciłby pustkami.

Odradzam grę na tym serwerze 

Gall jest zakochany tym serverem wszedzie i wszystkim sie podnieca zwiazane z nim xD

30331_20_08_10_7_59_30.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz to dojebałeś do pieca aż zgasło ( osób gra nadal bardzo dużo ) na screenach widać praktycznie same sklepy postawione zapewne w trybie offline gdyby nie te sklepy to serwer świeciłby pustkami.

Odradzam grę na tym serwerze

Gdyby nie to, ze twoja laska zostala wydalona z teamu na zbity pysk twoja opinia nie bylaby tak subiektywna. W kazdym razie twoje serwery staly max +/- miesiac a przyczepiles sie do 5 letniego, kultowego serwera xD

Srij9JT.png

Opublikowano

Zagralbym, ale wybic sie tutaj na starcie to jakas masakra. Wbilem 100lvl, a nawet nie stac mnie na bambusa czy jakies inne duperele.

Opublikowano

Gdyby nie to, ze twoja laska zostala wydalona z teamu na zbity pysk twoja opinia nie bylaby tak subiektywna. W kazdym razie twoje serwery staly max +/- miesiac a przyczepiles sie do 5 letniego, kultowego serwera xD

Po pierwsze nie moja laska bo nigdy z nią nie byłem 

Po drugie wydalać to ty sobie możesz stolca z dupska 

Po trzecie Pysk to możesz mieć ty jak i mój pies 

Po czwarte nie serwery tylko jeden serwer jak już ( podstawówka się kłania nauka liczenia )

Po Piąte jesteś lizodupem 

Po szóste WYPIERDALAJ 

A co do serwera to została na nim tylko garstka dzieci, wszystkim chcącym tu zagrać odradzam ten serwer bo to tylko strata czasu polecam szukać innego  

Opublikowano

Po pierwsze nie moja laska bo nigdy z nią nie byłem 

Po drugie wydalać to ty sobie możesz stolca z dupska 

Po trzecie Pysk to możesz mieć ty jak i mój pies 

Po czwarte nie serwery tylko jeden serwer jak już ( podstawówka się kłania nauka liczenia )

Po Piąte jesteś lizodupem 

Po szóste WYPIERDALAJ 

A co do serwera to została na nim tylko garstka dzieci, wszystkim chcącym tu zagrać odradzam ten serwer bo to tylko strata czasu polecam szukać innego

Przydaloby sie Ciebie przytemperowac ale jesli rodzice nie mogli wplynac na twoj paskudny charakter, ja tym bardziej jestem bezsilny.

Ps. Mieszkasz w domu bez klamek?

Srij9JT.png

Opublikowano

Servera nie polecam dla nowych graczy, za cholerę sie tu nie da wybic od 0 .. chyba ,ze ktos jest totalnym no lifem.
Na serverze gra i tak prawie sama " elita" tak jak na innych serverach które stoją juz   X   czasu.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Servera nie polecam dla nowych graczy, za cholerę sie tu nie da wybic od 0 .. chyba ,ze ktos jest totalnym no lifem.

Na serverze gra i tak prawie sama " elita" tak jak na innych serverach które stoją juz X czasu.

Zalezy jak definiowac slowo ''wybic sie''. Na serwerze graja osoby z 5 letnim stazem i to calkiem zrozumiale, ze nie dogonisz ich po tygodniu/miesiacu gry niemniej o eq a zwlaszcza ponizej 200lvl jest nietrudno.

Srij9JT.png

Opublikowano

zgadzam się zarobić na eq jest strasznie trudno nowy gracz jak nie zrobi sam nie ma szans kupić eq procent na ulepszenie jest gorszy niż na hardzie na serio 8% szans na ulepszenie na arre na którą idzie 5k bryl i 5% szans na ulepszenie  kd elitarne na +8 i +9 i aż 8% szans na ulepszenie kd vitala na +8 .chyba wam sie pomylił serwer easy z hardem bo to nawet nie jest hard bo na hardzie łatwiej o ulepy i jest większy procent na ulepszenie

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi z liczbą graczy ... według licznika jest 1559 w tym momencie ale przed wprowadzeniem sklepów offline było 1900-2000 online a spadek liczby zalogowanych graczy jest spowodowany właśnie tym systemem ... 

Opublikowano

Dużo ludzi na serwie? Opłaca się grać?

­

Ludzi jak widac na liczniku,

tak jak juz pisałem wyżej wybić się od zera jest tragedia.. a eq na max lvl .. bedziesz robił z rok/dwa lata :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ludzi jak widac na liczniku,

tak jak juz pisałem wyżej wybić się od zera jest tragedia.. a eq na max lvl .. bedziesz robił z rok/dwa lata :D

Aż tyle czasu? To ma być easy?

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Aż tyle czasu? To ma być easy?

­

To jest "niby" easy.. tyle co tutaj trzeba ulepszaczy na ulepszenie jednego itemka to tragedia ,do tego na jego ulepszenie nie ma 100 % , nawet 50 % chyba nie ma :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

To jest "niby" easy.. tyle co tutaj trzeba ulepszaczy na ulepszenie jednego itemka to tragedia ,do tego na jego ulepszenie nie ma 100 % , nawet 50 % chyba nie ma :D

Dzięki za info, raczej tu nie zawitam ;)

­

784091427630431250239.png

Opublikowano

Matthew174

w dwa lata to on nawet nie zrobi bizu na maksymalny lvl ludzie grają tutaj 5 lat i nie mają nawet full bizu piekielnej +9 a co dopiero broni i zbroji aby ulepszyc króla phenixa na arre trza wydać 5000 brylek a jest tylko 8% szans  na ulepszenie. Serwer niby Easy a gorzej z ulepszaniem i z ulepszaczami niż na hardach

Opublikowano

Gram od października 2014, polecam serdecznie każdemu. Małe lv mają podobne pole do popisu jak gracze, którzy robią zagine v1,v2 bardzo podobny zarobek jest na razadorze najczęściej więc bzdura.

Kiedyś to się nawet opona opłacała xD. Poza tym ten serwer jest stabilny, ma swoje lata się rozwija (system sklepów offline, system sprzedaży postek, system bankowy). Ogólnie rzecz biorąc to serwer nie jest

takim statystycznym ez natomiast byłoby nudno gdyby każdy mógł zrobić top eq w parę tygodni/ miechów. No ale bez przesady dla chcącego nic trudnego (sam jestem posiadaczem boskiego biżu +9 2x6).

Jeszcze co zauważyłem, że admini się często wdają w jakieś przepychanki personalne z użytkownikami (często) ale mnie to nie obchodzi zbytnio więc POLECAM.

Opublikowano

Czy oplaca sie tu grac? Wiem ze serwer ma swoje lata, dlatego pytam.

Jak tutaj z pvp? Jakie klasy górują?

Czy potrzebny mi bedzie buff?

Jak wyglada system ulepszen? Chodzi mi o bronie pvp dla archera, bodziaka oraz bron exp.

Czy archerem cos ugram?

Handel za PLN jest dozwolony?

Wymiany miedzy serwerami sa dozwolone?

Na czym mozna zarabiac na malych lvl'ach?
Skad pet?

Opublikowano

Czy oplaca sie tu grac? Wiem ze serwer ma swoje lata, dlatego pytam. Tak.

Jak tutaj z pvp? Jakie klasy górują? Mental, dagger, smok.

Czy potrzebny mi bedzie buff? Przydałby się.

Jak wyglada system ulepszen? Chodzi mi o bronie pvp dla archera, bodziaka oraz bron exp. Łuk najwyższego --> dalej --> dalej etc.

Czy archerem cos ugram? Średnio.

Handel za PLN jest dozwolony? Tu nie wiem.

Wymiany miedzy serwerami sa dozwolone? Tak.

Na czym mozna zarabiac na malych lvl'ach? GrotaV2 na 100lvl-małże-red perły

Skad pet? Ze skrzyni króla pająków leci najsłabszy i potem się ulepsza/kupuje gotowe od ludzi

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...