Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jaką? Minecraftową?

Również nie pyklo

ps jest zycie po za grami to take cos ze slaba grafika i chu*owej fabule

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Tak jak wspominalem, warto w ktorejs z aktualizacji uwzglednic nowy dungeon/dungeony. Nie ukrywam, ze wielu osobom brakuje wspolzawodnictwa, takze gdyby boss bylby tak silny by jego pokonanie bylo mozliwe tylko w kilka osob nie posiadalbym sie z radosci :D

W lipcu pojawi się 255 misji, każdą będzie można wykonać raz na 24h, przy czym po wykonaniu każdej postać staje się coraz silniejsza. Co do bossów to mamy kilka takich na które będą potrzebne nowe bony - przy użyciu najlepszej broni jaka jest teraz dostępna w grze na chwilę obecną nie da się go ubić w 100 osób.

Więcej informacji wkrótce...

Opublikowano

W lipcu pojawi się 255 misji, każdą będzie można wykonać raz na 24h, przy czym po wykonaniu każdej postać staje się coraz silniejsza. Co do bossów to mamy kilka takich na które będą potrzebne nowe bony - przy użyciu najlepszej broni jaka jest teraz dostępna w grze na chwilę obecną nie da się go ubić w 100 osób.

Więcej informacji wkrótce...

Domyslam sie, ze bossy beda porozstawiane na jakichs mapach a mi zalezy na dungeonach z racji, ze warownia sni mi sie po nocach :) Tak czy siak dzieki za info.

a propos licznik na stronie sie zawiesil

Srij9JT.png

Opublikowano

Domyslam sie, ze bossy beda porozstawiane na jakichs mapach a mi zalezy na dungeonach z racji, ze warownia sni mi sie po nocach :) Tak czy siak dzieki za info.

a propos licznik na stronie sie zawiesil

Wyłączył się crontab, wieczorem poprawię.

Opublikowano

dalej eq runniczne pali po 15-20x na jedno ulepszenie?

8 czerwca szansa na ulepszenie itemow zostala zwiekszona.

szystko poniżej 20 %  zwiększone na 20 % --  Metal premium 30 %*
wszystko pomiędzy 20-30 % zwiększone na 30 % -- Metal premium 45 %*
wszystko pomiędzy 30-40 % zwiększone na 40 % -- Metal premium 60%*
wszystko pomiędzy 40-50 % zwiększone na 50 % -- Metal premium 75%*
wszystko pomiędzy 50-70 % zwiększone na 75 % -- Metal premium 100%*
wszystko powyżej 80% zwiększone na 100% -- Metal premium 100%*
* podniesienie % nie przekroczyło dwukrotności wartości bonusu

Srij9JT.png

Opublikowano

Grając od zera bez itemshopu ile by mi zajelo zrobienie full eq ?

Maksymalnego EQ nie ma nikt na serwerze, ale po miesiącu szczerej gry można dorobić się dość fajnego ekwipunku.

Opublikowano

Tylko 4? Chyba grając 24h. Gra od zera jest tutaj nierealna. To tak jakby typowy menel chciał startować na prezydenta.

No to jest punkt widzenia 'typowego menela'. Wziąłbyś się do roboty to byś miał eq, a jako, że siedzisz pewnie tylko na dupie w m1 (szczerze to w ogóle wątpię, że grałeś tu dłużej niż 10 godzin) no to...).

Co do bonusów na dane bosy to lipa bo nie mam szczerze mówiąc bryłek żeby robić kolejną partie tasaków specjalnie na te bossy xD.

Opublikowano

@LastPhoenix450 piszesz o tym że miałby eq, a post wyżej admin pisze że nikt go nie ma, wszystkim brakuje chęci? xD

Nikt nie ma pełnego eq. Natomiast ja jestem w stanie położyć 95% osób które grają na moim lv (255) z eq w połowie boskim (czyli takim jakie nosiłem na 150lv).

Na tym ten serwer polega, że możesz się rozwijać i mieć zajęcie na każdym etapie gry. To jest piękne. Na innym serwerze skończyłbyś na tym boskim eq i koniec gry.

Wklejam ci (specjalnie z małej) listę ulepszaczy na nóż otchłani +20 wprowadzony ze już kilka miesięcy temu żebyś sobie uzmysłowił, iż nabijasz posty - nikt tego nie ma

ale jak ktoś się nudzi to ma co robić (te wszystkie rudy i ryby trzeba wykopać i wyłowić (rudy są w płatnej kopalni a wędkę trzeba zrobić do +20 i dropić specjalne przynęty));

zresztą po co ja się wysilam skoro i tak tu pewnie nie wbiłeś 100lv nawet tylko wchodzisz i spamujesz

Najwięcej postów w:Kosz (90).

virtual_1416295292__noz0.png

virtual_1416295296__noz1.png

virtual_1416295302__noz2.png

virtual_1416295310__noz3.png

(...)

virtual_1416295439__noz22.png

(tych ulep trzeba już teraz trochę mniej ale wciąż idea taka sama)

Opublikowano

Nikt nie ma pełnego eq. Natomiast ja jestem w stanie położyć 95% osób które grają na moim lv (255) z eq w połowie boskim (czyli takim jakie nosiłem na 150lv).

Na tym ten serwer polega, że możesz się rozwijać i mieć zajęcie na każdym etapie gry. To jest piękne. Na innym serwerze skończyłbyś na tym boskim eq i koniec gry.

Wklejam ci (specjalnie z małej) listę ulepszaczy na nóż otchłani +20 wprowadzony ze już kilka miesięcy temu żebyś sobie uzmysłowił, iż nabijasz posty - nikt tego nie ma

ale jak ktoś się nudzi to ma co robić (te wszystkie rudy i ryby trzeba wykopać i wyłowić (rudy są w płatnej kopalni a wędkę trzeba zrobić do +20 i dropić specjalne przynęty));

zresztą po co ja się wysilam skoro i tak tu pewnie nie wbiłeś 100lv nawet tylko wchodzisz i spamujesz

virtual_1416295292__noz0.png

virtual_1416295296__noz1.png

virtual_1416295302__noz2.png

virtual_1416295310__noz3.png

(...)

virtual_1416295439__noz22.png

(tych ulep trzeba już teraz trochę mniej ale wciąż idea taka sama)

Przykładowo mam 90 lvl sura wp mam ostrze serce smoka smocze eq od +1 do +4 i nie mam pojęcia co mogę robić i jak zarobić czy coś.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Przykładowo mam 90 lvl sura wp mam ostrze serce smoka smocze eq od +1 do +4 i nie mam pojęcia co mogę robić i jak zarobić czy coś.

Zbierz kolegów i rób razadora. Każdy udany wypad to najczęściej 100b+. 'Pieczęcie' nie do przejścia to mit, sam niejednokrotnie przy odrobinie szczęścia kończyłem razadora z szyfrem 2x.

Ewentualnie riper. A już najbardziej polecam eventy. Na samych eventach zarobiłem w tym tygodniu ponad 2.5kb (event wideo kotka, tanaka, krzyżówka bodajże i coś bursztyny).

Poza tym możesz spokojnie expić i robić sobie eq kopiąc rudy. Polecam pouczające wideo gracza 255 (który już nie gra co prawda), który zarobił blisko ponad 70kb na kopaniu rud i eventach - sam mówił mi, że w życiu zrobił może ze 4 mapki:

Opublikowano

30.06.2015 - Aktualizacja prezentacji o system pożyczania ekwipunku, oraz shopy.

598491435622039945952.png

705721435622136945952.png

756741435624093945952.png

Opublikowano

'nieograniczona' ilość czasu to dno

• sztuczny tlum
  • mega lagi

i teraz postrzeliliście graczy ze słabszymi pc w kolano bo sklepów było już i tak dużo, teraz będą w całym m1 i m2 24/7... 

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...