Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bedzie wersja bez przegladarki aby sie dalo ff uzywac?

Qrwa nie bedzie. W czym Wam przegladarka przeszkzdza ? Sami klikajcie i po sprawie ...

Opublikowano

Qrwa nie bedzie. W czym Wam przegladarka przeszkzdza ? Sami klikajcie i po sprawie ...

Ja tylko pytam, skoro tamta wersja moze być, że normalnie się ją używa to to tu też by było miło :) Troszkę przeszkadza bo nie da się przeglądarki używać :( Za bota oczywiście wielkie ale to wielkie dzięki :)

Opublikowano

Ja tylko pytam, skoro tamta wersja moze być, że normalnie się ją używa to to tu też by było miło :) Troszkę przeszkadza bo nie da się przeglądarki używać :( Za bota oczywiście wielkie ale to wielkie dzięki :)

Jakx nie mozna przegladarki uzywac ? odpal ja jescze raz i po sprawie ...

Opublikowano

ok juz mi działa jeśli komus wyskakuje ten błąd"__FFSend = = > Socked Error" trzeba kliknąc w górnej stronie przeglądarki prawym przyciskiem myszy i pokarz menu, następnie jak juz sie odpali okno FF po naciśnięciu start na bocie trzeba kliknąć narzędzia\mozerepl\start sprobojcie panowie mi juz śmiga jak trzeba ;]

dzieki adik ^^

Opublikowano

ok juz mi działa jeśli komus wyskakuje ten błąd"__FFSend = = > Socked Error" trzeba kliknąc w górnej stronie przeglądarki prawym przyciskiem myszy i pokarz menu, następnie jak juz sie odpali okno FF po naciśnięciu start na bocie trzeba kliknąć narzędzia\mozerepl\start sprobojcie panowie mi juz śmiga jak trzeba ;]

dzieki adik ^^

Od razu pisalem, zeby sprawdzic czy dodatek jest wlaczony.

Opublikowano

Zobacz w dodatkach firefoxa czy masz MozeRepl 1.1 włączony.

Mam włączone i jak wbijam na bota to mi się włącza ten error

_FFConnect ==> General Error: Can not connect to FireFox/MozRepl on: 127.0.0.1:4242

Opublikowano

odpal przeglądarkę do góry wciśnij narzędzia potem MozRepl i zrób start

ludzie tak trudno to zrobic :/

chyba tak robię baranie i nie działa

Opublikowano

Po pierwsze jakie narzędzia... Chodzi o Firefox -> Dodatki? Bo żadnych `narzędzi` w Firefoxie nie ma... Ja też mam odpalony dodatek i nic..

Opublikowano

Po pierwsze jakie narzędzia... Chodzi o Firefox -> Dodatki? Bo żadnych `narzędzi` w Firefoxie nie ma... Ja też mam odpalony dodatek i nic..

a do gory na pasku nie masz ? ;/

Opublikowano

Kiedy można spodziewać sie wersji z trickiem na 10 lvl?

Moze dzis bo juz mam to naprawione. Musze jeszcze kilka rzeczy przy bocie zrobic to wtedy wrzuce.

Opublikowano

Przy sposobie 1. nie loguje sie, a przy drugin włącza sie onet i strona "4242".

Nie musi sie logowac. Chodzi o to czy wchodzi na strone FT3 s8.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...