Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kazikbos, dnia 18 Feb 2013 - 09:49, napisał:

Adik Bedziesz Moze go dopracowywał zeby działał Normalnie?

Tak, caly czas to wlasnie robie. Tylko zastanawiam sie czy poprawic zbugowany trick 10, jak sami go wbijecie to bedziecie miec wieksza satysfakcje ;)

ps. Dodalem mozliwosc wbijania trickow na 3-ech postaciach jednoczesnie :D

Opublikowano

adik miał bym pytanie dało by rade wstawic do bota rozbudowe stadionu ?

nie mowie ze od razu masz to robic , tylko pytam czy jest taka mozliwosc

Opublikowano

adik miał bym pytanie dało by rade wstawic do bota rozbudowe stadionu ?

nie mowie ze od razu masz to robic , tylko pytam czy jest taka mozliwosc

Nigdy nie bylem wlascicielem druzyny dlatego nawet nie wiem, jak to dziala. Ale mysle, ze jest to wykonalne.

Opublikowano

Oki to przetestuj go dobrze;) ADIK ale i tak wielki szacun dla ciebie bo zrobiłes kawał dobrej roboty

mi zrobił 1 trik i sie wyłączył i nie chce wogole sie juz włączyc

Opublikowano

(...)

ps. Dodalem mozliwosc wbijania trickow na 3-ech postaciach jednoczesnie :D

To super :)

Bot juz gotowy. Testuje go teraz.

To czekamy :) Pojawi się dziś?

Opublikowano

Oki to przetestuj go dobrze;) ADIK ale i tak wielki szacun dla ciebie bo zrobiłes kawał dobrej roboty

mi zrobił 1 trik i sie wyłączył i nie chce wogole sie juz włączyc

Wyczysc zapisane dane w trickach i ustaw je on nowa.

mi sie podobaja wersije bota 2.0 super bocik ;) a znowu 2.1 to calkiem w miare;) ja bocikuje na 2.0 najlepiej smiga na ich serwach;P

Wersja 2.1 jest najlepsza :) Bledy ktore wyskakiwaly juz naprawilem, ale nie mialem czasu jej wrzucic. Jak skoncze z obecnym botem to wrzuce naprawiona wersje 2.1.

Opublikowano

Wyczysc zapisane dane w trickach i ustaw je on nowa.

Wersja 2.1 jest najlepsza :) Bledy ktore wyskakiwaly juz naprawilem, ale nie mialem czasu jej wrzucic. Jak skoncze z obecnym botem to wrzuce naprawiona wersje 2.1.

No to bedzie wersja 2.2 :)

A kiedy można się spodzewać poprawionej wersji 3.0 czyli 3.1?

Opublikowano

Oco chodzi bo wyskakuje mi błąd i pisze : Line 17258 (File "C:\Users\Major\Desktop\ft3_bot_v3.0_by_adik(1).exe") Errorr: "ReDim" used without an array variable.

Opublikowano

Oco chodzi bo wyskakuje mi błąd i pisze : Line 17258 (File "C:\Users\Major\Desktop\ft3_bot_v3.0_by_adik(1).exe") Errorr: "ReDim" used without an array variable.

Zawsze jak wyskoczy blad : "Errorr: "ReDim" used without an array variable." - trzeba wyczyscic zapisane dane w trickach i ustawic je od nowa.

ps. Dzis nie wstawie pelnej wersji bo zauwazylem jeden blad w trickach - moze jutro uda mi sie go naprawic.

Opublikowano

adik_123 ja znalazłem jeszcze jeden problem z nowym botem, mianowicie odszedłem od lapa - bot robił tricki - po powrocie bot nie załadował nowego tricku a w ft byłem wylogowany z konta

Pewnie na wysokim poziomie trick (powinien wylogowac i zalogowac sie od nowa). Jak znajdziecie bledy to piszcie.

Opublikowano

Adik, a jeśli by zrobić takiego sępa na karty ? Działało by to na zasadzie że jak ktoś wystawi daną kartę to my od razu akceptujemy aukcje, oczywiście podawało by się jakie karty jesteś w stanie dać. Czyli :

Ustawiasz że szukasz 22 a oddasz 1, 20, 33 i 40

Jeśli ktoś wystawi aukcje 22 za którąś z podanych kart to ją wymienisz. :)

Opublikowano

Adik, a jeśli by zrobić takiego sępa na karty ? Działało by to na zasadzie że jak ktoś wystawi daną kartę to my od razu akceptujemy aukcje, oczywiście podawało by się jakie karty jesteś w stanie dać. Czyli :

Ustawiasz że szukasz 22 a oddasz 1, 20, 33 i 40

Jeśli ktoś wystawi aukcje 22 za którąś z podanych kart to ją wymienisz. :)

Takie cos mialem jak byl stary FT na serwerze 5 :D Wszystkie karty jakie chcialem zgarnialem wtedy z aukcji :D Pamietam jak sie ludzie wkurzali ze "szybki" jestem :D a to bocik siedzial caly dzien i karty zgarnial ;) Troche ryzykownee w sumie bo non stop odswieza aukcje , a taki bot to by mega lagi robil na serwie, a jescze jakby z 20 osob to mialo to strach pomyslec ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...