Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

adik, jest maly problem ;/

bocik dzialac dziala lecz musze go 4/5 razy zalaczyc aby dzialal ( inaczej wgl nic nie robi )

nie kumam o co chodzi

Opublikowano

u mnie działa mozilla 12 vista 32

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Opublikowano

Windows 7, 64 bit. Pięknie śmiga na s6, na s7 nie próbowałem, ale mam nadzieję, że działa ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

A właśnie zapomniałem u mnie dopisać, że chodzi o s7 ;/

Jezeli wyskakuje Ci "sesja wygasla" to sprawdz czy wpisales dobre dane do bota (email,haslo,serwer).

Opublikowano

chodzi mi o to ze nie zawsze bot dziala, czasami musze go zalaczyc 4 nawet 5 razy aby zaczal cos robic ;/

cos nie tak jest z tymi kartami ( 2 ). Ostatnio wlaczyly mi sie 4 mozille ( nie karty tylko programy ), i sadze ze to z przyczyny bota ;/

graphic.png
Opublikowano

Fajny bocik gratuluje Ci go , ale mam problem co mam wpisać w okienko obok umiejętności jaką chce trenować?

@down

THX ;d

1338481355-U442310.jpg
Opublikowano

Fajny bocik gratuluje Ci go , ale mam problem co mam wpisać w okienko obok umiejętności jaką chce trenować?

Ilość np Bronienie 200 i 200 razy zostanie ta statystyka wytrenowana.

Mam błąd FF_connect, typowy timeout. Ma ktoś z tym problem?

drripgy3.png
Opublikowano

ja mam firefoxa 13 win 7 32bit i nie działa mi tak był zablokowany nie pobiera akcji a sie włacza i nie trenuje pomożesz adik?

Opublikowano

ja mam firefoxa 13 win 7 32bit i nie działa mi tak był zablokowany nie pobiera akcji a sie włacza i nie trenuje pomożesz adik?

serwer 1 poprzednio na firefox 7 smigal elegancko aktualizowalem na 13 i nie działa od kilku dni lipa nie zaciaga akcji do trenowania

Opublikowano

A masz najnowsza wersje bota (1.5) ? Wczoraj wrzucilem na stronke.

ps. Jak macie jakis problem z botem to opiszcie dokladnie co sie dzieje i jakie macie : system, wersje firefoxa, wersje bota, na jakim serwerze gracie.

Opublikowano

Bardzo dobry bot działa bez zarzutów . Gdyby był jeszcze taki na tricki , ułatwiło by to wykonywanie zadań :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

wczoraj działał dzisiaj moziila z aktualizowała się do 13 a było 12 / system vista 32

dziś nie działa

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Opublikowano

coś nie działa już ,Droga Administracjo FT2 prosimy nie wchodźcie więcej tutaj i nie utrudniajcie ludziom życia ,co taki mały jeden bocik może wam zaszkodzić ,i tak trzeba siedzieć przy nim nad FT2 tylko że w tym czasie można coś pożytecznego zrobić więc żegnamy i prosimy zostawić bocika ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...