Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem ; //

Dlaczego po odpaleniu bota jedyną stronką jaka mi się włącza jest strona poczty, a potem wyskakuje błąd: "_FFConnect==> General Error: Timeout: Can not connect to Firefox/MoxRepl on 127.0.0.1:4242" Dodam, że zainstalowałam dodatek, który był podany na pierwszej stronie.

mylove.gif

Opublikowano

@Up

dzięki poradziłam sobie xD

A takie pytanko: jak odnowić punkty akcji?

Oprócz płacenia za premke czy coś takiego ; o

mylove.gif

Opublikowano

Czekac do 12 w nocy (wtedy odnawiaja ci sie PA) Wymienic za KK zdobyc w pojedynkach (wylosowac kulke) wiecej opcji nie ma.

Opublikowano

Kurde dziękuje właśnie tego potrzebowałem

Wielkie Dzięki + For you !!

ps: Działa !!

ruch_14.gif

INO RUCH GÓRNY ŚLONSK

ruch_15.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hmn bot swietny czasami zeruje licznik - przyczyna jest prosta gdy ustawilem konto premium co 3 min wylaczal sie bot. odznaczenie, dalo swietne efekty ( male pytanie bot dziala przy wylaczonym kompie? )

jesli mozna zrobie tuta na yt pt. " jak zainstalowac bota do FT by

graphic.png
Opublikowano

Bot działa tylko przy włączonym komputerze, chyba że zrobisz serwer dedyk i ustawisz tam bota ale to więcej roboty niż pożytku.

Sprawdzałem i bot działa bez zależności od systemu czy parametrów jest to zwykła aplikacja która działa elegancko!

Pozdro adik !

Opublikowano

Windows 7 - Odpalam i klikam Start / Stop, program się wiesza, po 2 minutach wywala błąd.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

mi wyskakuje błąd _FFConect==> General Error Timeout: Can not conect to

FireFox/MozRepl on: 127.0.0.1.4242 o co chodzi???

Opublikowano

Mam wind 7 32 bit mam mozlile 8 (wyl automatyczna aktualizacje ) zainstalowany dodatek i wyskakuje mi taki błąd : _FFConect==>General Error;Timeout: Can not connect to FireFox/MozRepel on:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...