Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche dziwna sprawa ... Niby zmienili kod na stronie zeby bot nie dzialal i spowrotem wrocili do starego kodu. Jak ktos dostanie bana (w co szczerze watpie) to niech da znac. Poki co ja dalej z bota korzystam.

Ps. Jak znowu cos "zakombinuja" z kodem strony i bot nie bedzie dzialal to zrobie aktualizacje.

Opublikowano

Czemu bot mi działa, ale nie trenuje? jest trening na 6645 um (mam 6644) i cały czas to samo?

Cały czas trenuje to samo UM ale nie może wytrenować.

Opublikowano

tak, wlasnie zauważyłem to samo;/

adik bedziesz musial zrobic updata ;/ niestety.

problem polega na tym ze Administracja FT pozwala na uzywanie chita lecz nie moze on trenowac, czyli jak jesz bulke ale bez masla..

graphic.png
Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi spróbujcie tego bota co otwiera FT2 w drugiej karcie mi on działa , trenuje zabierając PA i dodaje UM .

Opublikowano

Chyba znalazłem co jest nie tak w bocie.. ; ) Tylko teraz trzeba to zmienić...

Gdy bot próbuje trenować ( Na Mozilli 12.0 bo inaczej wgl nie działa ) załóżmy podania to wklepuje " trening_normal_ajax.php?skill=2 ", a powinien " trening_normal_ajax.php?sk=2 " ( końcówka : skill - sk ). Wydaje mi się że o to chodzi, ale od razu mówię że się na tym nie znam, więc bez krytyki proszę ;p

Opublikowano

Tak o to chodzi :)

Ale nie wystarczy zmienić raz link w bocie, bo 3 dni temu było skill, dwa dni temu zmienili na skll, teraz jest sk.

Takie zabezpieczonko :P

Opublikowano

potrzebuję bota na treningi ale mam tak jak wszyscy u góry napisali :)

Adik plis zaktualizuj go jak najszybciej

Opublikowano

kurw* gdy klikam start/stop nic sie nie laduje.dzieje a po jakims czasie wyskakuje blad klikam ok i znowu i tam miliard razy -_- zal nie działa

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...