Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MozeRepl w wersji 1.1 nie trzeba recznie wlanczac. Od razu po zainstalowaniu jest automatycznie wlaczona. U mnie bot śmiga na kazdej wersji Firefoxa. Moj system to win 7 64 bit. Sprawdzalem bota na viscie 32 bit i faktycznie zauwazylem ze czesto sa problemy z prawidlowo dzialajacym botem, na Xp nie mialem okazji testowac.

ps. Prosba do Was - podajcie swoj system i wersje Firefoxa i napiszcie czy bot Wam dziala. Jak bedzie duzy odzew i okaze sie na jakich systemach bot nie dziala to sprobuje to naprawic.

Nowicjusz
Opublikowano

Witam mam pytanie, dzisiaj zauważyłem dziwną rzecz. ( Wczoraj jeszcze BOT działał )

Dzisiaj gdy go włączam wszystko idize ładnie, lecz gdy zaczyna trenować to wyskakuje na stronie błąd " Footballteam 2 - Twoja sesja wygasła. Zaloguj się ponownie " W czym rzecz ma ktoś pojęcie ?

Opublikowano

mi wyskakuje ffConect==general error:timeout can not conenect to firefox/MozRepl on:127,0,0,0:4242 wciskam ok o wyskakuje ffsend==socket error mógł byś pomóc

Opublikowano

dziś coś zmienili, gdy włączam bota, on się loguje, wchodzę już na trening, atak i wyświetla się coś, że przy większej ilości prób zmiany kodu zostanie skasowane konto, i co adik zmienisz te kody??

Opublikowano

"Wykryto próbę modyfikacji kodu gry. Kolejny raz będzie skutkował kasacją konta" :(

No i koniec zabawy :( Bardzo proszę o aktualizację bota jeśli to możliwe.

Opublikowano

Ta.. a ja dziś włączam bota i zamiast mi zabierać PA za trening to on stoi w miejscu -.- tylko sam bot 'rozumie' że trenuje a w rzeczywistości na stronie ft nic sie nie dzieje :/ . Zawsze było OK a korzystam z tego bota od prawie 3miesięcy .

21025763467572689828.png

Opublikowano

Nie zebym sie chwalił ale mi żadne błedy nie wyskakują i normalnie mi on trenuje zabierjajcąc PA. Korzystam z najnowszej mozilli i bota ktory otwiera FT2 w drugim oknie.

Opublikowano

to widze ze botek znowu smiga? wieczorkiem przetestuje, i dam edita tera siedze na lapie i nie mam zbytnio czasu...

@@@ Edit

Botek dziala lecz wydaje mi sie to podejrzliwe bo znowu go uruchomili? hmn.. a moze chca nas wykryc i zbanowac? nie wiem okaże sie za 2-3 dni.

@Mrowa

przestal dzialac na 2,3 dni

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...