Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram na serwerze 5 i u mnie bot elegancko smiga. Niech ktos mi zrobi lewe konto na serwerze 7 i wysle dane na priv to sprobuje obadac co tam w kodzie namotali ze bot nie dziala.

Opublikowano

Ja gram na serwerze 5 i u mnie bot elegancko smiga. Niech ktos mi zrobi lewe konto na serwerze 7 i wysle dane na priv to sprobuje obadac co tam w kodzie namotali ze bot nie dziala.

Linki do trenowania zmienili z:

trening_normal_ajax.php?skill=0

na

trening_normal_ajax.php?sk=0

Opublikowano

Ej chłopaki ja tylko wstawiłem wam botka Adika nie mojego tylko go uploadowałem dla naszej społeczności, żeby żyło się łatwiej :D

Jeszcze jedno jeżeli wie ktoś czym to było pisane to niech dopisze w bocie te dwie linijki może zadziała

Linki do trenowania zmienili z:

trening_normal_ajax.php?skill=0

na

trening_normal_ajax.php?sk=0

Opublikowano

ehh adik, daj dostep do kodu i se sam zmienie -,-

Przeciez nikt Ci nie zabrania zrobic wlasnego bota i go udostepnic wszystkim. Duzo osob by sie pewnie ucieszylo :)

Opublikowano

niestety jest pewien problem - mianowicie nie potrafie?

nie chce sie z toba klucic adik, fajnego bocika masz lecz chyba czas go zupgradowac?

jak widzisz wiele osób cierpi na tym... mam Ci stworzyć konto na s7? abys sam zobaczyl ??>??

graphic.png
Opublikowano

@UP

Zamknij się. Wkurza mnie mentalność gimbusów którzy uważają, że wystarczy "zmienić kod". Nie wiesz co zmienili w kodzie site'u, więc może nie wystarczy tylko podmienić tego linka? Pierdolisz jak potłuczony, a zapewne nie umiesz kompilatora odpalić i jak większość dzieciaków komplikujesz a nie kompilujesz. Takie moje zdanie. Pozdrawiam.

Co do bocika, to korzystałem póki nie było tego update'a, nie ukrywam, że sam czekam na uaktualnienie na s7. : ).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czy pan " Rocki star12" wnosi coś do tematu? Twój powyższy post też nic nie wnosi do tematu. Nagniatacie na tego biednego adika żeby wam zaktualizował bota,będzie mu się chciało to zaktualizuje. Proste. Sam pisze bota, ale jedynie na swój użytek, podziwiam go za to, że pomimo waszego IQ, on wam go udostępnił...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzis zaczalem robic update bota i zauwazylem ze na moim serwerze (5) tez zmienili kod strony , zeby nie bocic. Czuje ze beda teraz b.czesto(chociaz raz na tydzien) zmieniali kod stronki zeby autorom botow nie chcialo sie robic aktualizacji. Ale na szczescie mam pomysl jak obejsc te zmiany bez zbednych czestych aktualizacji :) Takze czekajcie cierpliwie na nowa wersje bota.

Opublikowano

Zamknij się. Wkurza mnie mentalność gimbusów którzy uważają, że wystarczy "zmienić kod". Nie wiesz co zmienili w kodzie site'u, więc może nie wystarczy tylko podmienić tego linka? Pierdolisz jak potłuczony, a zapewne nie umiesz kompilatora odpalić i jak większość dzieciaków komplikujesz a nie kompilujesz. Takie moje zdanie. Pozdrawiam.

Co do bocika, to korzystałem póki nie było tego update'a, nie ukrywam, że sam czekam na uaktualnienie na s7. : ).

kolego twoje pisanko także nic nie wnosi do tematu ;], a mnie wkur** takie noobki jak ty..

co przez kabelek tak fajnie sie pisze?

adik_123

Bardzo cie ciesze ze bocik zostanie naprawiony, życzę ci z calego serca aby ci sie to udalo, wierze w ciebie !

graphic.png
Opublikowano

Tak właściwie to mówiąc 'wystarczy zmienić kod' ma racje...

Wystarczy zmienić kod programu na taki żeby zadziałał :D

btw.

I tak wystarczy tylko zmienić linka. A właściwie to sparasować html i wyciągnąć zmienną GET do której trzeba wysłać numer trenowanej umiejętnośći. Bo jednorazowa zmiana linku nie ma sensu, te linki zmieniaja się dość częeto a wizja codziennych updatów trochę odpycha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...