Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potrzebuje skryptu, a bardziej alarmu, który wyda dźwięk, gdy pojawi się słowo "temple" (chodzi tutaj o event),napis jest na czerwono, oraz pojawia się w zakładce LOG, z góry dziękuje.

auto 200 if [$curmsg.content ? 'temple' && $curmsg.isredtext] { playsound tradealarm.wav | flash }

siemanko Potrzebuje Skrypt NPC  Święty Mikołaj  aby Dawał Prezenty  Event Box

Zaloz oddzielny temat, bo tutaj sa skrypty tylko do elfbota.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Potrzebuje skryptu który by alarmował/wyłączał cavebota,targeting i zarazem alarmowal gdy GM mnie teleportuje. 
Bo tutaj sprawdzaaja boty na zasadzie teleportowania graczy obok i sprawdzania czy wraca caly czas i nic nie pisze :P

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje skryptu który by alarmował/wyłączał cavebota,targeting i zarazem alarmowal gdy GM mnie teleportuje.

Bo tutaj sprawdzaaja boty na zasadzie teleportowania graczy obok i sprawdzania czy wraca caly czas i nic nie pisze :P

Alerty z cavebota nie działają?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś ma skrypta na zbieranie fasolek ( senzu ) i bieganie atakowanie mobów bez blokowania się?

zbieranie fasolek z potworow musisz ogarnac w cavebocie, a z podlogi skryptem auto 200 collectitems 'empty' IDSENZU

Opublikowano

Ktoś ma skrypta na zbieranie fasolek ( senzu ) i bieganie atakowanie mobów bez blokowania się?

auto 200 moveitem 1234 4321

albo 

auto 200 moveitems 1234 4321

1234 - id senzu

4321 - id backpacka

Opublikowano

szukam skryptu do navigacji który manasuje postacie GMP gdy mają mało manny oraz skrypt na rzucanie mw za plecy targeta (też navi)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje skryptu dzieki ktoremu na danym levelu, postac wpisuje komende. Chodzi mi o serwer baxpa ots. Tam na 717k trzeba wpisac !reb aby zrobic reba i expic dalej. Ma ktos taki skrypt? Jezeli jest w tym teamcie to prosilbym o zacytowanie go bo temat jest duuuzy i nie chce mi sie szukac igly w stogu siana.

Opublikowano

Potrzebuje skryptu dzieki ktoremu na danym levelu, postac wpisuje komende. Chodzi mi o serwer baxpa ots. Tam na 717k trzeba wpisac !reb aby zrobic reba i expic dalej. Ma ktos taki skrypt? Jezeli jest w tym teamcie to prosilbym o zacytowanie go bo temat jest duuuzy i nie chce mi sie szukac igly w stogu siana.

Na czacie pojawia się jakaś wiadomość po wbiciu odpowiedniego lvla? Dopóki nie odpowiedziałeś możesz używać niezawodnego auto 15000 say !reb (chyba że jest jakiś cd).

Opublikowano

Na czacie pojawia się jakaś wiadomość po wbiciu odpowiedniego lvla? Dopóki nie odpowiedziałeś możesz używać niezawodnego auto 15000 say !reb (chyba że jest jakiś cd).

Jak w każdej tibii jest na chacie pokazana informacja o awansowaniu lvli. jest również informacja że awansowałem do tego 717k lvla. po wbiciu tego poziomu level sie blokuje.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Siema posiada ktoś Skrypty na server www.dbns.org głównie chodzi mi o bicie potworów, zbieranie loota, i jedzenie senzu gdy mam np. 10% many. Elf nie targetuje mi potworków gdy skonfiguruję Targeting po prostu jak by ich nie widział nie wiem dla czego :( Proszę 

Siema posiada ktoś Skrypty na server www.dbns.org głównie chodzi mi o bicie potworów, zbieranie loota, i jedzenie senzu gdy mam np. 10% many. Elf nie targetuje mi potworków gdy skonfiguruję Targeting po prostu jak by ich nie widział nie wiem dla czego :( Proszę 

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem, ze temat stary, lecz potrzebuję skrypt, że tak to nazwę na antybana. Gram na serwerze Dragon Ball, a administratorzy sprawdzają, czy używam bota teleportując mnie do siebie, więc tu pojawia się pytanie, czy jest jakiś skrypt, który po przeteleportowaniu mojej postaci da Xlog, lub po prostu wyłączy senzowanie. Z góry dzięki.

Opublikowano

Nie dokładnie o to mi chodzi. System administratorów wygląda następująco - ja bije moby, biegam po wpt, oni natomiast teleportują mnie do siebie, lecz wciąż na expie i jeśli biegnę dalej do wpt/mobow to insta ban. Chodzi mi raczej o skrypt który sprawdzałby moje posxyz, które po zbyt szybkim przemieszczeniu skutkowało wylogowaniem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, po dłuższym namyśle wpadłem na pomyśł jak uniknąć bana. Poproszę o skrypt, który strzela Xloga, gdy na ekranie jest mob "rocoo"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich :) 

Po dłuższym czasie odpoczynku od bota postanowiłem wrócić i już zaczęły się problemy, nie pamiętam dużo rzeczy :/

Ze wszystkim na razie sobie poradziłem ale potrzebuje podpowiedzi z lootem...

Jakiś skrypt / ustawienie w cavebocie żeby zbierał loota do wszystkich otwartych bp a nie tylko do jednego ?

Nie chodzi mi o sortowanie tylko bot po zapełnieniu głównego bp przestaje zbierać, a troszkę mnie to boli bo na ots nie ma bagów po 80 slotów niestety