Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam. 1. poszukuje skrypta na ue exevo gran mas flam gdy jest więcej niż 70%hp i 40%many, przynajmniej 1 mob i nie ma gracza na ekranie.

2.i edycja tego skryptu żeby wyłączał cavebota i się wylogował auto 500 foreach 'newmessages' $trainmsg {if [$trainmsg.content ? 'Zglasza sie']loop 10 {playsound 'gmdetected.wav' | wait 1000}

Edytowane przez maniekx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam skryptu, który będzie mi pikał, gdy pojawi się na biało wiadomość,o evencie (słowo klucz "spawned", ów wiadomość pojawię się również, w "server logu").

ots:NNW

z góry dziękuję, za pomoc :)

DR5ChPt.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam potrzebuje skrypta co Actions w cavebocie takiego moze typowego depositora ale kompletnie nie wiem jak to zrobic, że jak już jest w depo to otwiera depo i wrzuca itemy z plecaka do plecaka w depo tylko ze itemow jest czasami nawet 400 i chce zeby otwieral nastepny bp w depo i u mojej postaci i dalej przerzucal da rade takie cos zrobic?/

Edytowane przez Levk
Opublikowano

Witam potrzebuje skrypta co Actions w cavebocie takiego moze typowego depositora ale kompletnie nie wiem jak to zrobic, że jak już jest w depo to otwiera depo i wrzuca itemy z plecaka do plecaka w depo tylko ze itemow jest czasami nawet 400 i chce zeby otwieral nastepny bp w depo i u mojej postaci i dalej przerzucal da rade takie cos zrobic?/

Masz zaznaczoną w Cavebocie tę opcję?

ryTfWI1.png

Opublikowano (edytowane)

Masz zaznaczoną w Cavebocie tę opcję?

ryTfWI1.png

tak mam ale jak bedzie pakowac do dp itemy to moje bp nie bedzie sie otwierac bo bedzie sie robic puste przy wypakowaniu a nie pelne  ;/

Edytowane przez Levk
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z aimbotem w którym jak wybiore na aim lidera EK i w atack wybiore hur strike i w magu rune sd to nie działa.

Działa natomiast jeśli mam dwóch magów i maja ustawione dwa razu sd rune.Ale chce żeby liderem był EK bo mogę sobie bloknać Questy!

Czy napisał by mi ktoś skrypt na to żeby gdy lider o danym nicku zaznaczy wroga to pozostałe postacie automatycznie wybiorą go jako cel?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
3 godziny temu, SlavesCity napisał:

Szukam skryptu, mianowicie gdy wbije mi x level niech zrobi ss. Nie ten, zeby robil ss do kazdy lvl, tylko gdy wbije dany lvl, np. 200 000.

@Alve

@Marchwj

To jest ukryta treść, proszę

Musisz wpisać (za x) dokładnie z jakiego lvl na jaki ma robić screena.

Nie testowałem, ale powinno działać. Jeżeli na tym orsh ots za potworka dostajesz parę lvli, to nie wiem jak to zrobić. 

Opublikowano
3 godziny temu, Skoudz napisał:

Witam. Potrzebuje skryptu, który wkładałby mi item o danym ID pojedynczo do rąk.

Ważne jest oczywiscie aby zamiast cały stack, itemek kladł pojedyńczo

@Marchwj

@rafaeru

Na wrzucanie itemow do rąk jest tylko jedna zmienna equiplhand i w tej zmiennej nie da sie zdefiniowac, zeby wrzucal konkretnie jeden item tylko bedzie wrzucal mozliwie wszystkie.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano
Dnia 22.07.2017 o 21:20, Marchwj napisał:

Musisz wpisać (za x) dokładnie z jakiego lvl na jaki ma robić screena.

Nie testowałem, ale powinno działać. Jeżeli na tym orsh ots za potworka dostajesz parę lvli, to nie wiem jak to zrobić. 

1. Gdzie zapisuja sie ss?

2. Wpisalem 230,000 a nie 230000, to dobrze?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie pamiętam już gdzie się zapisują, pewnie w dokumentach, albo w folderze z botem.

Cytat

2. Wpisalem 230,000 a nie 230000, to dobrze?

Ma być dokładnie to samo co wyświetla się podczas awansu, raczej nie ma tam przecinka, albo to zależy od ots.

Opublikowano
17 minut temu, Marchwj napisał:

Nie pamiętam już gdzie się zapisują, pewnie w dokumentach, albo w folderze z botem.

Ma być dokładnie to samo co wyświetla się podczas awansu, raczej nie ma tam przecinka, albo to zależy od ots.

Nie ma ani w dokumentach, ani w folderze z tibia ani botem.

Zmienilem na bez przecinka, tez nie ma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Marchwj

@rafaeru

Mam ustawione na shortkey "say" polecenie auto 200 say power down

To mi nabija ki level, bo gram na wodbo. Ki, czyli m lvl.

Potrzebuje skryptu, ze po wbiciu x mana level, lub ki level, bot sie zatrzymuje, albo wylacza nawet cala gre.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

jest ktoś w stanie zrobić skrypt który napisze na default ilość fragów które mu piszą w komendzie !frags? albo skrypt który skopiuję te komendę, że napiszę !frags i pokaże mi : 21:18 You currently have 10 frags today, 11 this week and 11 this month.
21:18 Last frag at 17 September 2017 20:04:27 on level 294 (Limoncu).

skrypt może kopiować całą wiadomość otrzymaną z !frags

Edytowane przez FoczQa
poprawka
Opublikowano

Da rade ktoś zrobić skrypta by po osiągnieciu w misji np. potworów 250/250 skonczylo sie misje postac wraca do miasta oddaje misje i bierze ta sama i wraca na expa i tak w kolko? Bylbym ogromnie wdzieczny. Chodzi o  Naruto Ots.

Raczej dam rade zrobic by doszedl do miasta cavebotem itp. ale skrypt na dokladnie zeby jak misja sie skonczy poszedl albo ew. po zabiciu tylu i tylu potworow. (do tego skrypt na pisanie do npc)

Opublikowano
20 minut temu, mlody4lca napisał:

Da się ustawić aby bot ignorował anti bot potwora? Ma on tą samą nazwę lecz inny wygląd.

Spróbuj zaznaczyć w targetingu opcję ignore anti-bot monsters.