Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponownie zwracam się do was o pomoc. 

Potrzebuje skryptu który po upływie x czasu bez xxx wiadomości na default wykonuje jakąś funkcje, czyli dopóki regularnie przychodzi wiadomość xxx na chacie to funkcja nie jest wykonywana ...

auto 200 if [$curmsg.content ? 'xxx'] {wait 15000 | xxxxxx}

­

Skrypty LUA Tibia za darmo!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam skryptu , który po zabiciu potwora , wyłączy cavebota i targeting po czym otworzy go i znowu odpali cavebota i targeting

z góry wielkie dzięki 

Opublikowano

Szukam skryptu , który po zabiciu potwora , wyłączy cavebota i targeting po czym otworzy go i znowu odpali cavebota i targeting

z góry wielkie dzięki 

auto 200 if [$target.hp == 0] {setcavebot off | settargeting off | wait 5000 | settargeting on | setcavebot on}

­

Opublikowano

auto 200 if [$target.hp == 0] {setcavebot off | settargeting off | wait 5000 | settargeting on | setcavebot on}

­

bot zabija potworka , nie otwiera go , później stoi i włącza i po chwili wyłącza targeting i tak w kółko 

Opublikowano

bot zabija potworka , nie otwiera go , później stoi i włącza i po chwili wyłącza targeting i tak w kółko 

bo myslalem, ze skrypt z otwieraniem juz masz, dlatego w moim nic nie napisalem o otworzeniu.

sprobuj to;

To jest ukryta treść, proszę

i tutaj otworzy ci cialo z XXX ID, dobre jesli zabijasz potworki z UE, a jesli z run, albo czarami typu exori frigo to przyda sie skrypt, aby otwieral konkretna pozycje, czyli

­

Opublikowano

bo myslalem, ze skrypt z otwieraniem juz masz, dlatego w moim nic nie napisalem o otworzeniu.

sprobuj to;

i tutaj otworzy ci cialo z XXX ID, dobre jesli zabijasz potworki z UE, a jesli z run, albo czarami typu exori frigo to przyda sie skrypt, aby otwieral konkretna pozycje, czyli

­

a do tego konkreta  gdzie co wpisać ? 

Opublikowano

PILNIE POTRZEBUJE POMOCY!!!

Chodzi o to, że mam full afka obcykanego, ale nie mogę rozkminić jednej rzeczy... Bot nazbiera np. kilka backpacków loota, pójdzie i go sprzeda, zarabiam na tym ok. 3 backpacki po 100cc i jak idzie do depo, otwiera je i chce włożyć całą kase to ma otwarty ostatni backpack, bo mam ustawione w cavebocie "open next bp", i problem w tym, że odłoży mi hajs z tego ostatniego bp, a co zrobić, żeby on mi jakoś cofał do tyłu i też okładał? :x Proszę o pomoc! I nie zapomnijcie, że jakby był skrypt na cofanie backpacków to i tak od razu otwierać się będą kolejne, bo działa "open next bp" z cavebota i otwiera od razu następne bp, jeśli dany jest zapełniony.

Opublikowano

Potrzebuje skryptu na zbieranie WSZYSTKIEGO z deda (pk) do mojego bp, chodzi o to żeby nie trzeba było wpisywać id itemków 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

potrzebuje skrypta, który ma wrzucać buffa z techniques, gdy się skonczy i gdy postac posiada wiecej niz 70% hp, dodam jeszcze ze buff schodzi po 60 sec.

Ustawienie buffa co 60 sec, nie daje tego efektu ktory ja chce, poniewaz uzywam tez leczenia, ktory jest w tych Techniques i jak probuje to i to na raz wrzucic to wychodzi tak ze nic nie wrzuca i postac pada :/. Z gory dziekuje ;D

ID BUFFA :  3203

server : dbko.no-ip.org

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Cześć, potrzebuje skryptu na ciagle obracanie sie w miejscu :)

Z góry dzięki

Edytowane przez hakus
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dbvictory

Poszukuję skryptu na otwieranie ciał z tym, że - nie zawsze mam tylko 1 potwora i czas na otworzenie loota, bo w większości mam 2-3 na klatę i otwiera mi tylko ciało ostatniego potwora, którego zabiłem. No i przeważnie tracę przez to 50-70% loota.

f1a327ea2f.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

poszukuje skryptu który bedzie prowadził target np jak gracz AAA zaznaczy kogos to wszyscy którzy maja ten skrypt aktywny bedą atakować ten sam target  

Combo Leader w elfbocie (Aimbot) nie działa na tym serwie  

czyli np auto 200 (skrypt) (nick typa który jest leaderem) (dalsza część skryptu ) i to jest skrypt który wpisuje w hootkeys wszyscy gracze poza target leader . 

(chodzi o to żeby gracze B/C/D itp biły ten sam target co gracz o nicku A ) 

Edytowane przez MrGresQu
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemaneczko już pewnie o mnie zapomnieliście  :D

Potrzebuje skrypta który działa w taki sposób że jak otwieram bp to jest automatycznie zminimalizowane  :)  NIE pomniejszone tylko zminimalizowane (do tego małego paseczka)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje skryptu, a bardziej alarmu, który wyda dźwięk, gdy pojawi się słowo "temple" (chodzi tutaj o event),napis jest na czerwono, oraz pojawia się w zakładce LOG, z góry dziękuje.

DR5ChPt.png