Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty ElfBot NG

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 1.10.2017 o 09:11, kubi9411 napisał:

Witam potrzebuję Skryptu na liczenie ubitych potworów do taska gram na serwerze ots naruto 

To jest ukryta treść, proszę

Musisz mieć otwartego server loga, wpisz nazwę która pojawia się przy loocie, czyli np. "Loot of a dragon lord : royal helmet" to wpisujesz dragon lord etc. Potem jeszcze ustawiasz taki skrypt : 

W ustawianiu pozycji ustaw sobie tak, by wyświetlało się w jakimś widocznym miejscu. Powinno działać ;P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Elfbot, Tibia 8.6 i przyznam że nie wiem czemu kompletnie paladyn w Aimbot ustaaawieniach nie reaguje, dlatego szukam innego rozwiązania :))

Wtam, mam pytanie czy jest możliwość stworzenia skryptu który by był używany w multi cavebotingu ???? :D np Stawiam dwa mc które latają obok siebie, oczywiście leaderem jest knight i ten paladyn za chiny od niego nie odbiegnie ale mają takie same waypointy i gdy potwór się pojawia na ekranie to paladyn przestaje follować knighta bądź zaznacza tego samego co leader i leci bić potworka  po zabiciu wszystkiego z powrotem wraca do knighta i biegnie razem z nim, nawet jeśli byłoby to możliwe to jeszcze lepiej gdyby nie trzeba było ustawiać na paladynie waypoints xD Co wy na to jest takie coś wykonalne ? :(

Edytowane przez fresher144
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomgłby ktos? Chodzi i przerobienie skrypty aby bot korzystal z czatu Default a nie z server loga

Cytat:

Cytat Zamieszczone przez tester22 Zobacz post
auto 200 dontlist | foreach 'newmessages' $kimsg { if [$kimsg.content ? 'Loot of a'] { if [$kimsg.content ? 'NAZWA POTWORA' || $kimsg ? 'NAZWA POTWORA'] { inc $licznik } }

na defaulcie napisane po zabiciu moba jest You have killer xx Onokis!
a ten skrypt bierze informacje z server loga i nie da sie zmienic

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, ktoś tu jeszcze zagląda ? :v

Pytanko / prośba

potrzebuję skryptu który wysyła graczowi X privka gdy biją mojego charka w zawartości priva target.name i nick gracza który mnie tłucze, da rade takie czary ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

auto 200 ifnot [$topitem.$posx.$posy.$posz == 2126 2123 2121] useoncreature 3192 self

wytłumaczy mi ktoś czemu ten skrypt nie działa ? ciągle tylko rzuca fire bombe na siebie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BOT: ELF BOT (8.6)

OPIS SKRYPTU:

Cześć, potrzebuje skryptu do elfa, który będzie włączał i wyłączał targeting zależnie od hp mojego friend'sa.

Mianowicie gram dwiema postaciami na MC , palek expi, druid biega na follow za nim i go siocha, zdarza się że palek nie ogarnia i dostaje wciry, wtedy przydałoby się żeby ED włączył targeting i mu troche pomógł.

Dodam, że gram na OTS'ie i posiadam skrypt na follow i target w jednym, zależy mi na tym żeby np. przy 60% hp palka ED włączył targeting i przy 95% go wyłączył. I tak, mam dodanego palka w friends :D

DODATKOWE INFORMACJE:

Próbowałem sam coś napisać/przekształcić, ale moje siły na nic... Może wam się coś uda :)

Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Opublikowano

Bot : Elfbot

Opis : potrzebuje skrypt : gdy zobaczę wiadomość    "x "nick jakiegos gracza" użyje na tego gracza bez zaznaczania go jakiegos fielda

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witanm , potrzebuję skryptu aby używał manafluidow bo jak wiemy zostawia puste viale...

Jakieś rozwiązanie ? Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Opis skryptu: Otwieranie BP (które mam założone na sobie) po każdym zamknięciu/relogu. I otwieranie bp o danym id, które mam w głównym bp (też po każdym zamknięciu, żeby się otworzyło).

Dane: 2868 - główne bp, 2867 - bp które mam w głównym.
Inne: Chodzi o to żeby po każdym zamknięciu te BP się otwierały automatycznie. Tak samo gry mnie kicknie. Mam problem w tym, że za każdym razem się zamykają i nie mogę zbierać loota. Byłbym wdzięczny za pomoc. A no i jeszcze to bp, które mam w głównym (czyli to do dropu), chciałbym żeby się otwierało kolejne dopiero po zapełnieniu (tak wiem, opcja jest w cavebocie i działa, natomiast chodzi o to, że jak będzie istniał skrypt do auto otwierania o danym ID to możliwe, że otworzy te pozostałe bp co są w środku, a chcę żeby po prostu po każdym kicku/zamknięciu otwierało).
Server: dbv.dbvictory.eu

• 4 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Ma ktoś moze komende do action ?,potrzebuje do full afka, że gdy padnie wraca do 1 labela ;] 

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Ma ktos moze skrypt na auto recconecta ale co 30 min ?

auto 300000 if [$connected != 1] {reconnect | wait 1000000} | listas 'auto reconnect' 

po tych obliczeniach wychodzi ten skrypt ze reconect na 15 minut ;]

Jak sie nie myle wait 1000-1sekunda wait 10000-10 sekund wait 100000-100 sekund a wait 1000000- 1000 sekund ;] czyli tak okolo 16 minut ;] 

I działa to u was?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

git

<iframe src="https://www.mclist.pl/widget/skyshard.pl" width="800" height="110" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="overflow: hidden;"></iframe>

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Pomocnik
Opublikowano

Potrzebuje skrypt do cavebot chodzi o action gdy ma mniej niz 300 potow off targeting :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Hej, potrzebowałbym skrypt aby na danej pozycji XYZ się obracał.

Np. 1000 1000 10 obraca się w lewo, 1001 1001 10 obraca się w prawo, 1001 1001 10 obraca się w lewo.

Nie chodzi mi o cavebot.

• 1 rok później...
Opublikowano

serwer dinera.net, skrypt kolo rashida, w cavebocie daje action i wpisuje :

i nie sprzedaje loota, nawet zakładki "sell" nie otwiera, tylko trade po wcześniejszym skrypcie hi trade, ktoś wie o co może chodzić? próbowałem mase innych skryptów na sprzedawanie loota, żaden nie działa, nie mogę po prostu ustawić full afka żeby sprzedawał loota. Ktoś wie o co może chodzić?