Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum od Divine nie działa wgl....

Na serwerach: ShadowDeath

Gildia: MemontoMori

Profka: Sura BM

Zbieram Plus +

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co wiem to forum nie dziala juz od dluszczego czasu!

Lecz serwer Polecam! Sam na niego teraz wrocilem

Sproum

Chosen!

je0o.png

Opublikowano

Sproum

Chosen!

Sproum? Taki szamanek co kiedyś grał w chunjo? stare czasy hehe, pzdr. ZoroKun :]

@Topic, serwer polecam, dość łatwo o eq do 180 lvla, potem o eq maru trzeba się postarać trochę ale wszystko się da zrobić bez isu - to jest najlepsze :D

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Sproum

Chosen!

Siema !

Pamiętasz ? Tu Vand z Gildi LosAmi oraz Soules :D

vad2.jpg

Opublikowano

Kiedy ogarna te ch na mapie 230 lvl działaja tylko 2 ch na tej mapie z tego co wiem juz od bardzo dawna , po 10 osób na spocie , p mino samemu nie idzie dropnac, juz nie mówie o lordach wszystko pozajmowane mogli by to w koncu ogarnac...

Opublikowano

Moje zdanie takie: Serwer ogólnie jest Fajny, brakuje mu: "Ciężkiej Ręki Technika" Ale ogólnie da się pograć, GM niby wchodzi, da bonus expa, od święta zorganizuje event, czasami zbanuje jakiegoś tam Chetaera. Broni się że wyłączył forum, a tak naprawdę zadarł z kim nie można zadzierać, i teraz się broni, bo po co bym GM wyłączał forum? Trochę logiki, moja ocena pod względem ogłólnym 7/10 pod względem rozgrywki 8/10.

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Daj ss'y itemow z navi wtedy uwierze ci na 100%

Człowieku ludzie wrzucali na Forum Divine ss z Navi , ale Ty je zaraz usuwałeś !

Mogę się założyć , że jak napisze na forum na Divine , zeby ktoś wysłał mi SS navi to dostane je i to nie od jednej osoby !

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Usama ciekawe przez kogo padł ten pliczek? Hmm nie ważne zapewne sam się domyślisz. Co do tematu to jeszcze chciałbym powiedzieć że jeżeli już cudem zdobędziecie GG do GM'a czyli Usamy to po pół minutowej rozmowie da wam ignora ;] Ot GM z za krzaka :D

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Ten wasz Pro Szczepanek nawet nie ma skończonych 18 lat.

Skąd wiem ?

Bo Kolega był GM na Divine i gadał z nim na TS'ie ( Było to chyba w tamte wakacje jak się nie myle )

Jeśli ktoś zastanawia się czy grać na Divine Wolrd , radzę wam tego nie robić.

Główny Admin ma serwer w Dupie , A Szczepan to jeszcze dziecko ( właśnie za te słowa dostałem Bany na Divine . 1 konto na Forum i 4 konta na serwie )

A za co ? Za wyjawienie prawdy :)

Niedługo postaram się tu wrzucić SS z navi , którego jak twierdzi szczepan Niby nie ma .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ten wasz Pro Szczepanek nawet nie ma skończonych 18 lat.

Skąd wiem ?

Bo Kolega był GM na Divine i gadał z nim na TS'ie ( Było to chyba w tamte wakacje jak się nie myle )

Jeśli ktoś zastanawia się czy grać na Divine Wolrd , radzę wam tego nie robić.

Główny Admin ma serwer w Dupie , A Szczepan to jeszcze dziecko ( właśnie za te słowa dostałem Bany na Divine . 1 konto na Forum i 4 konta na serwie )

A za co ? Za wyjawienie prawdy :)

Niedługo postaram się tu wrzucić SS z navi , którego jak twierdzi szczepan Niby nie ma .

he he ale teraz prawde ujawniłeś każdy wie że szczepan to dzieciak ,ale nie znaczy że serwer jest zły polecam .Ja osobiscie też bana zarobiłem zresztą wszyjscy co byli w M2 dostali bo ten szczepek wpadł i wszystkich zbanował za BS-sa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Technika i dobrego Grafika Wam potrzebna na serwer bo jak tak dalej pójdzie to daleko nie zajedziecie...

Prezentacja w ogóle mnie nie przyciągneła do tego aby polecać serwer czy też ostatecznie zagrać .

Jeszcze znając Szczepana który blokuje prawa swoim podwładnym...

Nie polecam serwera :/

Opublikowano

Gralem na serwerze ale jakos nie przypadl mi do gustu.

Duzym minusem jest grafika.Wypikselowana trawa wyglada okropnie.Nowe animacje skilli niczym na xenoxie rowniez nie prezentuja sie ladnie.

Duzo osob konczy gre....

Gralem tutaj ponad 2 tygodnie.Nie bylo zadnego eventu,postacie z 1 lvlami stoja w m2 po 24h+(z rangami rycerskimi)

Administracja wchodzi do gry tylko po to aby zwiekszyc raty.

Nie polecam!!

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie chce wspominac, ale dzis na mapie 230 działa tylko 1 ch zamiast 5 wczoraj działały 2 dzisiaj jedno a za 3 dni wql nie bd wstepu na ta mape i serwer padnie, jak nic z tym nie zrobia ;]

Opublikowano

Kiedyś to był serwer... z metków był taki drop że nie było widać wszystkiego, łatwy exp.... A teraz? z metka jak 1 item poleci to jest coś, exp leci jakby chciał a nie mógł.

Opublikowano

Co sie dzieje z tym serwerem jakis frajer wbił daje 1000 expa 1000 dropu włacza dzien i noc co chwile, mapy 180 230 pobugowane wywala postac zero info forum wyłączone od miesiaca i nic z tym nie robia czekam na info , zapewne bd cofka do godziny około 9.00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...