Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne.. Gralem tu od poczatku serva przez dlugi czas, potem logowalem sie co jakis czas. Teraz pare miesiecy nie gralem, probuje wejsc do gry - nie ma mojego konta. No dziwne mysle, zle passy na 100% byly poprawne (sprawdzalem na modzie, a logowalem sie przez niego kilka razy, musialy byc na 1000% dobre). Dla pewnosci zalozylem nawet konto o tych passach - i dalo sie. Czyli konto usuniete. Zalozylem tez postac o identycznym nicku - byl wolny... Czyli woj 182 z b.dobrym eq poszedl sie je*ac. A mialem ochote wbic tu z kumplem ponownie... Widac nie ma sensu.

Inne konto, sura wp 96, na ktora nie logowalem sie z rok dalej stoi, a woj zostal skasowany. Dziwna sprawa..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czemu serwer nie działa?

DDOS :(

Dziwne.. Gralem tu od poczatku serva przez dlugi czas, potem logowalem sie co jakis czas. Teraz pare miesiecy nie gralem, probuje wejsc do gry - nie ma mojego konta. No dziwne mysle, zle passy na 100% byly poprawne (sprawdzalem na modzie, a logowalem sie przez niego kilka razy, musialy byc na 1000% dobre). Dla pewnosci zalozylem nawet konto o tych passach - i dalo sie. Czyli konto usuniete. Zalozylem tez postac o identycznym nicku - byl wolny... Czyli woj 182 z b.dobrym eq poszedl sie je*ac. A mialem ochote wbic tu z kumplem ponownie... Widac nie ma sensu.

Inne konto, sura wp 96, na ktora nie logowalem sie z rok dalej stoi, a woj zostal skasowany. Dziwna sprawa..

Założyciel usuwał postacie, które nie były używane więcej niż 3 - 4 miesiące.

Na sure musiałeś się logować w takim razie lub ktoś inny, bo niemożliwe, że dalej stoi.

Opublikowano

co jest z forum? nie działa mi

wyskakuje mi 500 Internal server erroe?

Ataki były, ale myślę, że już nie powinny być.

Serwer dziala ? bo pobieram clienta ..

Działa, a jak ściągniesz odpal od razu Auto-Patcher`a.

Opublikowano

DDOS :(

Założyciel usuwał postacie, które nie były używane więcej niż 3 - 4 miesiące.

Na sure musiałeś się logować w takim razie lub ktoś inny, bo niemożliwe, że dalej stoi.

Na woja sie logowalem co jakis czas bo sie nim bawilem w m1, na sure nikt sie nie logowal dobry rok... i jestem pewny w 100%.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czyli na pomoc nie ma co liczyc, a szkoda, bo server jest naprawde dobrze zrobiony i konkretnie dopracowany... No coz, wracam na B***** :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na woja sie logowalem co jakis czas bo sie nim bawilem w m1, na sure nikt sie nie logowal dobry rok... i jestem pewny w 100%.

W takim razie musiał ktoś się logować.

Opublikowano

to easy, w tydzien masz wszystko.

tydzień ? po co pleciesz takie bajki , jak nawet nie grałeś na tym serwerze. Jeżeli zrobisz od zera , perfect EQ to naprawdę będziesz moim miszczem.

Szczerze to wszystko i wyłącznie zależy od gracza oraz jego czasu , ale jestem przekonany że od zera tutaj żadna osoba full EQ nie zrobiła , sam tu grałem ponad z 3 miesiące , ale było to bodajże Rok temu czy tam więcej i w te 3 miesiące , EQ nie zrobiłem (całego ) może było to związane , że były non stop wojny bo właśnie w tym okresie grało z 2k ludzi, no ale sam fakt.

mam takie pytanie co do serwera

-Będą jakieś nowości ? typu Questy, Dungeon , Broń, zbroja i te sprawy ?

widzę że klienta zrobiliście nowego, ale tak szczerze to nie wiem nawet po co ^^ zresztą nawet ten klient nie jest zmodyfikowany przez was , widziałem takiego na innych serwerach.

xD 

Opublikowano

@UP
Co Ty o mnie wiesz ze smiesz gadac? o.O

skoro przez 3 miesaice to niczego nie doszedles to jestes dupa nie gracz ^_^

Gralem tu rowniez ponad rok temu i 182 lvl z full eq na ten lvl (czyli na tamten czas max...) posiadalem. "w tydzien masz wszystko" - to poniekad przenosnia, uzylbys mozgu to bys o tym wiedzial, a chodzilo mi o to, ze da sie SZYBKO wszystko zdobyc.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@UP

Co Ty o mnie wiesz ze smiesz gadac? o.O

skoro przez 3 miesaice to niczego nie doszedles to jestes dupa nie gracz ^_^

Gralem tu rowniez ponad rok temu i 182 lvl z full eq na ten lvl (czyli na tamten czas max...) posiadalem. "w tydzien masz wszystko" - to poniekad przenosnia, uzylbys mozgu to bys o tym wiedzial, a chodzilo mi o to, ze da sie SZYBKO wszystko zdobyc.

na 180 to też Ci zrobię nawet w 1 dzień ;) ale potem zaczynają się schody , ponieważ na jeden potrzeba po 500 kamieni berana i pieczęcie etc jak się nie mylę ^^ a dropią tylko na ww , teraz nie wiem jak jest , ale kiedy było dosyć ciężko.

xD 

Opublikowano

Hmm a ten serwer jest lepszy niz glador bo na tym gladorze jest duzo bugow ale najgorsze jest z ta trutka u daggera bo mialem full eq pro i pqdalem na 2 skille od 100 lvl np. wiec czy ten serwer jest lepszy od divine jak nie to dlqczego jak tak to dlaczego?

Opublikowano

Hmm a ten serwer jest lepszy niz glador bo na tym gladorze jest duzo bugow ale najgorsze jest z ta trutka u daggera bo mialem full eq pro i pqdalem na 2 skille od 100 lvl np. wiec czy ten serwer jest lepszy od divine jak nie to dlqczego jak tak to dlaczego?

nom glador jest o wiele lepszy, m.in dlatego że pieczęć mutanta która daje 1k ataku można zrobić u zielarza czy tam kowala już nie pamiętam a na divine tylko w is ^^. No i w ogóle Glador jest bardziej rozbudowany pod względem ulepszania, questów oraz wytwarzania różnych przedmiotów u zielarza i kowal krótko mówiąc (zielarstwo).

xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nom glador jest o wiele lepszy, m.in dlatego że pieczęć mutanta która daje 1k ataku można zrobić u zielarza czy tam kowala już nie pamiętam a na divine tylko w is ^^. No i w ogóle Glador jest bardziej rozbudowany pod względem ulepszania, questów oraz wytwarzania różnych przedmiotów u zielarza i kowal krótko mówiąc (zielarstwo).

Tą pieczęć mozna zrobic u kowala ... Po 3 flagi potrzebne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...