Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo osób jeszcze tu gra ? Można ss z m1 ?

ok 100osób. Ale ten serwer powiem ci tereaz bardziej tak dla znajomych PVP. Każdy 250 wbijają tak spędzić czas. Ewentualnie znajdą się poszczególne osoby.

Serwera nie polecam, gdyż nie ma administracji. Jeden GameMaster któy zgrywa Admina Łooo ? Czegoś takiego jeszcze nie grali ;p

Osobiście na forum oznajmił żee forum opłacone na jakiś czas już nie będzie opłącał a serwer Pada. Także co tu więcej mówić.

r3ePj8E.png

Opublikowano

ok 100osób. Ale ten serwer powiem ci tereaz bardziej tak dla znajomych PVP. Każdy 250 wbijają tak spędzić czas. Ewentualnie znajdą się poszczególne osoby.

Serwera nie polecam, gdyż nie ma administracji. Jeden GameMaster któy zgrywa Admina Łooo ? Czegoś takiego jeszcze nie grali ;p

Osobiście na forum oznajmił żee forum opłacone na jakiś czas już nie będzie opłącał a serwer Pada. Także co tu więcej mówić.

Na serwerze gra +300 osób dochodzi do 400, a ze Szczepanem to ja myślę, że to gówno prawda jakoś forum miało być zamknięte za już wcześniej, a nadal aktywne ? Sam szczepan napisał " Serwer stoi choć to gówno, a z forum jeszcze nie wiem".

Teraz serwer jest tylko do tego jak napisał Savien żeby zrobić pvp bo nic innego nie ma roboty.

denzel.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mapy na serwerze zostały zrobione all ch działają oprócz ch1 ( "Mapy" Chodzi mi o polane 235) OX nie ma dlatego że arena jest zbugowana. Serwer będzie ONLINE ponieważ został przedłużony dedyk, na 100000% mam potwierdzone info.

A co do tego clienta z forum v3.2 nie polecam!! Ponieważ autorzy tego clienta dokonują kradzieży kont nie zawsze lecz często, czemu? Ponieważ po wprowadzeniu tego klienta minimum 40 osób zostało okradzionych.

Za to polecam starego klienta divine który był na stronie link niestety wygasł. Mam go na komputrze waży dokładnie 778 MB postaram się go upnąć lecz nie obiecuje z internetem 1mb/s nie ma szału, więc jakby ktoś miał go prosze o upload. Powodzenia miłej gry.

Opublikowano

Mapy na serwerze zostały zrobione all ch działają oprócz ch1 ( "Mapy" Chodzi mi o polane 235) OX nie ma dlatego że arena jest zbugowana. Serwer będzie ONLINE ponieważ został przedłużony dedyk, na 100000% mam potwierdzone info.

A co do tego clienta z forum v3.2 nie polecam!! Ponieważ autorzy tego clienta dokonują kradzieży kont nie zawsze lecz często, czemu? Ponieważ po wprowadzeniu tego klienta minimum 40 osób zostało okradzionych.

Za to polecam starego klienta divine który był na stronie link niestety wygasł. Mam go na komputrze waży dokładnie 778 MB postaram się go upnąć lecz nie obiecuje z internetem 1mb/s nie ma szału, więc jakby ktoś miał go prosze o upload. Powodzenia miłej gry.

Rozumiem że informacje masz przechodne od osoby która dostała te info od osoby .. osoby itp.

W sygnaturce masz widzę również oficjalny link do serwera?

PS. Nie wchodzić w ten link w sygnaturce osoby UP gdyż jest to podrobiona strona. Oficjalna strona nie ma domeny "url.pl"

r3ePj8E.png

Opublikowano

Serwer fajny wróciłem na niegto po długiej przerwie i trzeba sie znów pobawić

Osób około 300

Wszystkie ch działają

Jest też pełny klient gry na ich forum chodzi mi o ten v3

Przydałoby się więcej ludu tam

Zapraszajcie

Opublikowano

Serwer fajny wróciłem na niegto po długiej przerwie i trzeba sie znów pobawić

Osób około 300

Wszystkie ch działają

Jest też pełny klient gry na ich forum chodzi mi o ten v3 i

Przydałoby się więcej ludu tam

Zapraszajcie

Co wy widzicie w tym serwerze ? :)

Jak dla mnie nie ma tu nic co może zachęcić i to że serwer stoi na własną ręke.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Dla mnie to jest jeden z lepszych serwerow na ktorych gralem, zawsze bylo co robic, z kim sie bic. Niby nikt sie juz nim nie zajmuje a dalej widac po 300-500 osob w godzinach szczytu.

Jesli ktos by sie znowu zajol serwerem oraz naprawil bugi to bym na 100% znowu tam gral.

Serwer polecam :P

@4 UP

Nie wiem co ty chcesz z ta sygnatura osciagnac xD

je0o.png

Opublikowano

Serwerek przyjemny, zawsze z ochotą na niego wracam. Tylko kurde, Pro100ST albo Szczepan wzielibyście się za serwer, eventy czy cokolwiek innego. Jeszcze te reklamy innego serwera na forum to już jest parodia...

Opublikowano

Jest opłacone i stoi

Serwer w miare dobrze dopracowany ludzie też nadal sporo jest ale reklama i zainteresowanie by sprawiły to że jeszcze lepiej by się grało kiedyś było fajnie ponad tysiąc ludzi zawsze

Opublikowano

Ogólnie to jest bardzo dużo bugów na serwerze / Ludzie bugują mutanta i 15 lvle rozwalają 100 >.< Nie opłaca się zaczynać ;P

weś sie człowieku w głowe pierdolnij

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...