Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer ale ja kończe gre jeśli ktoś by chciał wymienić eq to moge tu coś dać za eq na rav* chętni oczywiście pv. Mam nadzieje że serwer nie padnie ;)

x2n.png

Opublikowano

Serwer działa, zapraszamy serdecznie do gry, stare forum niestety padło, ale mamy nowe: xxx Zapraszamy serdecznie.

Serwer ma też TeamSpeak: xxx

Zapraszamy serdecznie oraz pozdrawiamy. Team

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Serwer działa, zapraszamy serdecznie do gry, stare forum niestety padło, ale mamy nowe: http://support-divine.xaa.pl/forum/ Zapraszamy serdecznie.

Serwer ma też TeamSpeak: 185.5.97.181:9988

Zapraszamy serdecznie oraz pozdrawiamy. Team

Forum,ktore podales rowniez nie dziala i tak jest z tym serwerem.Stabilnosc niczym na hamachi.5h dziala 10h off.

Nie polecam ze wzgledu na zerowe zaangazowanie administracji w sprawy serwera jak rowniez obecnosc przedmiotow z navicatu(potwierdzone).

Down@ Na waszym forum bylo duzo ssow jak i filmow,ktore od razu usuwaliscie wiec nie udawaj glupiego.

Opublikowano

@Bezszelestny Pokaż mi dowód że jest jakiś item Navi na serwerze.

ps. Zapraszam do konkursu, można wygrać atrakcyjną nagrodę.

xxx

Asus M2V-MX

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Opublikowano
xxx

Oto tymczasowe forum, zapraszam do rejestracji, wtedy będą widoczne wszystkie działy i tematy. Pozdrawiam Mikuś

Asus M2V-MX

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Opublikowano

Tak się prezentuje forum :

1378637101-U459639.jpg

Ja to podziękuję za takie forum.

Na serwer GMi mogli by częściej wpadać a nie tylko wtedy jak są ataki.

//edit. + do tego "forum" i support na darmowym hostingu. najs.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Coś tam masz źle, bo u mnie jak i u wszystkich userów jest tak:

http://scr.hu/16pn/kbb5n

GM jest codziennie, codziennie jest jakiś Event, lub ZUO. A co do forum, po co wydawać kase skoro to forum na kilka dni?

Asus M2V-MX

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Opublikowano

Atimera jeszcze nie wystartowała ale już można znicze wstawiać ;)

Asus M2V-MX

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Opublikowano

Nie wiem co niektórzy mają do tego serwera :/

Kiedyś grałem , ale zrobiłem sobie przerwę na około rok .

Teraz wróciłem i uważam , że serwer jest ogarnięty , admina można często spotkać aktywnego na serwerze .

Co prawda byłe te ataki i dziwnie to wyglądały , ale już jest norma :)

Polecam

:3

Opublikowano

@UP nie zgodze się z tobą, serwer nie jest ogarnięty .. Pro100st czy jakoś tak czyli cały założyciel ma głeboko ten serwer. Grzesiu również od czasu do czasu z nudów coś zrobi. Zapomniałbym o Rudzinku .. 2 patche wgrał na serwer .. Ojej .. Jupiii... WoW .. Jeden to lvl up , gdzie to jest 5-10 minutek roboty, a drugi wgranie jakiś gówien do m1 to brzydkie jak nie wiem co, aha i przy tym jeszcze mniej bo 3-4 minutki roboty. Oklaski jakie zebrał za max 15 minut roboty są żałosne, również jak wypowiedzi grzesia w w let's playach. -.-" Pozdrawiam Savien.

r3ePj8E.png

Opublikowano

@Savien, nie wiem o Co Ci chodzi? Przecież wiesz że Atimery nie było i nie będzie i jeszcze bardziej pogarszasz swoją sytuacje. hejtujesz divine bo dostałeś bana razem z Fakirem. Przynajmniej ja staram się coś robić, w przeciwieństwie do innych. i patchów jest więcej, o czym się nie przekonasz. Pis joł. Pozdrów 11 latka w twoim Team Niversa ;)

Asus M2V-MX

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Opublikowano

@Savien, nie wiem o Co Ci chodzi? Przecież wiesz że Atimery nie było i nie będzie i jeszcze bardziej pogarszasz swoją sytuacje. hejtujesz divine bo dostałeś bana razem z Fakirem. Przynajmniej ja staram się coś robić, w przeciwieństwie do innych. i patchów jest więcej, o czym się nie przekonasz. Pis joł. Pozdrów 11 latka w twoim Team Niversa ;)

Zdziwisz się Rudzinku. ;) Nie hejtuje divine za bana, bo szczerze na ten serwer mam wylane. Chodzi o bezpodstawne oskarżanie w naszą stronę.

Sam atakowałeś divine, mam ss z rozmowy, przylizałeś dupcie szczepanowi i zwalacie winę ? Żałosne ..

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ja lizałem dupe? Ciekawe ciekawe, atakowałem kur wa mać atakowałem !! użlyło przyznałem się, teraz dalej spier dalaj walić konia. Atimera nie powstanie, nie wiem po co tracisz czas. masz moje ip i dane? Podałem fałszywe, ip mam zmienne i pis joł dzieciaczku. Każdy o tym wie że atakowałem a ty czujesz się jakimś boćkiem bo o tym wiesz. Ps. Ide robić plik .bat żeby się pobawić na waszym forum ;)

Asus M2V-MX

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Opublikowano

Forum Serwera:<link do forum divine>

Zdaje sie, ze jestes bylym moderatorem tak?

I nie znasz regulaminu? Nie można dawać linków do for. Brawo ekipo MPC, brawo, widze ,że starannie wybieracie ludzi. :)

Kd max + ile?

Mozna inaczej zdobyc ulepszacze berana i minotaura oprocz wiezy bo trza tam w 3 osoby?

@Zmienilem na <link do forum divine> bo niechce warna.

Opublikowano

Forum Serwera: <forum divineshit>

Brak mi słów. hahaha;)

Patrzeć jak divine upada. Ostrzegam wszystkich graczy że nie warto grać na tym serwerze ;

r3ePj8E.png

Opublikowano

Dlaczego na start otrzymujemy miecz +0? Czy u npc jest pierścień doświadczenia? Oraz dlaczego na starcie pisze, że otrzymujemy 50k , a tak naprawdę dostajemy 100k?;o

@Biolog co ile?

Opublikowano

Dlaczego na start otrzymujemy miecz +0? Czy u npc jest pierścień doświadczenia? Oraz dlaczego na starcie pisze, że otrzymujemy 50k , a tak naprawdę dostajemy 100k?;o

@Biolog co ile?

Zwykle się dostawało +9, ale może wystąpił jakiś problem.

Pierścień doświedczenia może wydropić Ci ze wszystkich szkat, które są m1.

Opublikowano

@Biolog co ile?

Biolog pewnie jest co 1sec ;]

Administracja nie poprawiła tego błędu i dostajesz 100k ( Powinnes się cieszyc ;] ) Pierścień dropi ze szkat w M1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...