Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sora że odświeżam ale nie wiem co jest z forum bo jest już od 2 dni "AcAccess denied.cess denied." Powie ktoś czemu forum off??

Daj to co uważasz :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sora że odświeżam ale nie wiem co jest z forum bo jest już od 2 dni "AcAccess denied.cess denied." Powie ktoś czemu forum off??

xxx

Dlaczego na start otrzymujemy miecz +0? Czy u npc jest pierścień doświadczenia? Oraz dlaczego na starcie pisze, że otrzymujemy 50k , a tak naprawdę dostajemy 100k?;o

@Biolog co ile?

Biolog co kilka sekund pózniej kilka godzin :)

Opublikowano

Biolog pewnie jest co 1sec ;]

Administracja nie poprawiła tego błędu i dostajesz 100k ( Powinnes się cieszyc ;] ) Pierścień dropi ze szkat w M1

Biolog co 15 minut. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Admin powiedział, że opłacił do grudnia i w grudniu serwer pada, bo on już nie będzie opłacał. Nie warto grać. Robiłem tam dla graczy poprawki do clienta, serwer wyglądał przez to tak zayebiście, że nigdzie byście takiego nie znaleźli. No ale to tylko client był, a admin nie raczył ruszyć dupy i naprawić błędów w grze. Po prostu byłem zwykłym graczem i robiłem dla graczy poprawki. No ale jak widać, na darmo straciłem całe wakacje robienia poprawek. Chuy wpadł tylko po to aby zabezpieczyć przed bashpanelem, nawet nic się nie odezwał nigdzie ( już od pół roku chuy siedzi w ukryciu ), ma wyebane. To ja tak samo mam, nie grajcie tam jak i również na erurisie, bo to ponoć serwer jego brata ( układa się to w całość, bo te 2 serwery są takie same ). Nie wiem jak z gladorem, może nim się zajmuję, zobaczymy...

@Edit

Uwaga, mój kolega Mikuś kupuje divine od darksince i powiedział, że wyeliminuje wszystkie błędy w grze. Do końca tego miesiąca powinien już go kupić

ae8pc4.jpg

Opublikowano

grałem parę dni, fajnie się grało, byle nie byłoby pvp z um to okej, ale jak dowiedziałem się że pada.. niby 500 online ale w m1 chunjo ch1 5 osób eh.. czekam na nową odsłonę :-)

@aw, w ile zrobię max eq?

Opublikowano

grałem parę dni, fajnie się grało, byle nie byłoby pvp z um to okej, ale jak dowiedziałem się że pada.. niby 500 online ale w m1 chunjo ch1 5 osób eh.. czekam na nową odsłonę :-)

Ja na ilość graczy nie narzekam , wręcz przeciwnie za dużo ich xD Popatrz na m1 shinsoo dużo ludu na każdym CH jest trochę graczy ( poza ch1 gdzie tam jest z 200 osób ) . Na mapce 230 nie idzie ubić lorda tyle ludu ;/

W ile zrobisz max eq ? Zaczynając od zera bez czitów zrobisz to w miesiąc !

Opublikowano

hm.. co masz na myśli nowa odsłona. Nic takiego nie będzie miało miejsca. Serwer z tego co mi wiadomo ma stać na pewno do Grudnia. Potem nie wiadomo.

r3ePj8E.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś może to jakie ma kordy TP na mapke 230 bo chce kupić a nie jestem pewny czy to prawdziewe TP.

Opublikowano

Po co tam grać skoro serwer opłacony na pare tyg. jeszcze? Nie wiadomo co potem a według mnie to strata czasu..

@aw. czy na serwerze jest kd +9?

Serwer opłacona na pare tyg ? Skąd masz takie info haha .

Kd +9 ? Nie jest max +6

Opublikowano

serwer opłacony do grudnia czyli parę tygodni.. nie opłaca się grać już ;)

Kd jest max +6 z tego co pamiętam nie +9 xD

r3ePj8E.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co zasłyszałem chyba nawet z forum to serwer opłacony prawdopodobnie do końca roku także nie polecam

A kiedyś fajnie sie grało

Opublikowano

Prezentacja trochę słaba, ale i tak nie ma kto się tym zająć. A co do serwera to tam tam ok. 2 lata i kolorowo nie jest. Jak ktoś chcę to może tam grać, tylko nie liczcie na nowości, graczy ubywa, bugów przybywa, a administracja nic sobie z tego nie robi. Serwer będzie zapewne stał tylko będzie się staczał w dół.

Pozdro.

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...