Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BokserPL, o ile się nie mylę, na stronce po zalogowaniu masz opcję odbugowania postaci. ;)

P.S. kiedy serwer on? na stronce niby pisze, że on, że ileś tam osób gra, a ja nie mogę się zalogować. albo wisi na "Wchodzisz do Świata", albo całkiem zamyka okno. ;)

Opublikowano

Trochę się narobiło ponieważ jeden ciołek udostępnił działającego Bash Panel i dzieci się bawią, lecz nie długo tych zabaw, niedługo wszystko wróci do normy. Tymczasem zapraszam na zastępcze forum: http://support-divine.xaa.pl/forum/ ps. Jeżeli zrobicie konto pojawią się działy oraz tematy ;)

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Tutaj eq z navi na pewno istnieje, raz dostałam za 100k od ninji z szybkiego ataku, majac plus minus 30% na sztylety i tarcze...

Także, NIE polecam tego servera.

Opublikowano

Na serwer są porządne ataki, zapraszam serdecznie na forum zastępcze:xxx

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Hmm.... Gumiś :P. Czyli będzie to samo co z Manessa(upadnie)? :P . W sumie myślałem że pogram dalej, lecz z góry zniechęciło mnie 2 typów 95,105 jeden koło biologaa drugi na dole jak się idzie na ziemie gildii, wbiłem 15 i zaczeli mnie na wolnym dedać, dzieci... o.O no ale już tak bywa na Easy.

X

by Me.

Opublikowano

Divine to jeden z najlepszych serwerów EASY w Polsce, jak nie najlepszy. Nie musicie się bać, że serwer padnie.

AW: Ubiję Smoka solo bez EQ 6/7?

Opublikowano

Divine to jeden z najlepszych serwerów EASY w Polsce, jak nie najlepszy. Nie musicie się bać, że serwer padnie.

AW: Ubiję Smoka solo bez EQ 6/7?

Najlepszy serwer,hahaa.Chlopie jak tutaj jest navii w obiegu,po za tym nie dziala juz kilka dni.Nie polecam .

Nie ubijesz

Opublikowano

Najlepszy serwer,hahaa.Chlopie jak tutaj jest navii w obiegu,po za tym nie dziala juz kilka dni.Nie polecam .

Nie ubijesz

Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to byś dostrzegł posta gdzie jest napisane "Serwer off":) wszystko się kiedyś kończy i pora na tego serwa też przyszła:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...