Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up tu się z tobą nie zgodze ^^

Ja dziś w 20 minut z 150 nabiłem 165 na gnollach ;]

Exp jest dobry gram tu 3 dzien i mam w miare dobre eq, i 165lvl. Także nie jest źle.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer moze byc do zabawy . Mapy dla graczy od 230 lvl są dla wszystkich graczy nie wiem po co mapka na lvl jak wszyscy magą tam wchodzić. GM ma wszystko w dupie.Cały serw gra na różnych zmieniaczach bonów np: moja laska 57 sr 10 lud 10 otru 10 kryt. NIE POLECZAM chyba że do zabawy!!!

Opublikowano

Ja powiem swoje zdanie dotyczące serwera. JEST TO SERWER nie stabilny Gm olewa bo jak wypuścił swojego Neverusa bo chce kase, tutaj widać ze nie schodzą SM to trzeba wydać nowego serwa pod Is, tak bedzie cały czas ten upadnie zrobi nastepnego pod Is. Ja widze ale gracze sami sobie pomagaj dlatego, że nie da sie pobrac clienta z ich strony tylko od graczy TAK NIE POWINNO BYC!!! Gm czy gracze utrzymuja ten serwer? Hah śmiać mi sie chce !;]

Opublikowano

Nasz kochany Pro100ST Administrator, olewa wszystkich graczy.

NeveriuS, jego nowy ProElo3lo serwer, też padnie po paru dniach.

/ nie polecam /

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Serwera nie polecam w 100% , ciągle z tego gówna wywala , nie da się expić [GA] olewa go , wszystkie metiny tian shu są w scianie serw to jest DNO

Opublikowano

Da ktoś up klienta , bo ze strony serwera będzie mi się pobierało ok. 3-4h . Z góry dzięki ; )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Serwer fajny - ale duże lagi ;D

PS. Kupię Sztylki na ninje 145 poziom ( dobre do pvp) i zbroje na 145+ + Kolce na 180 ładne

Modki to dźiffki

Opublikowano

WIe ktoś czemu jak dla kolegi nagralem clienta to gdy na swoim kompie proboje wejsc to po kliknieciu 'rozpocznij gre' nic sie nie dzieje?

Opublikowano

Nie ma bugów - wielkich ( jest że może cofać exp, ale to nie robi dużego problemu )

Polecam serwer, możecie mnie znalesc pod nickiem Emil0 (Jinno)

Opublikowano

Mam pytanko do graczy , a mianowicie wbilem 99Lvl przenioslem sie na mape zombie (od 99LvL) I Exp zamiast rosnac to maleje.O co chodzi?Czy moge temu jakos zapobiec?

Opublikowano

Mam pytanko do graczy , a mianowicie wbilem 99Lvl przenioslem sie na mape zombie (od 99LvL) I Exp zamiast rosnac to maleje.O co chodzi?Czy moge temu jakos zapobiec?

pewnie dla tego ze jesteś w pt z kims

do6qfp.jpg

Opublikowano

Exp na zombie spada, dopiero od 105 leci do góry.

Rada taka: Jak Wam spada to w pt musicie mieć (wtedy nie spada, po 105 lvl już nie trzeba).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...