Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez wlasnie mam pytanie do kiedy beda dropic? moglyby do jutra do 24 aaa i wgl wielkie dzieki ze nas oszukano mialbyc ox w weekend a nie bylo..to co ze byl jakis event w chowanego.. ktory trwal 30 sec.. wolimy ox.. A I MAM PYTANIE DO GRACZY DOSWIADCZONYCH DLA WP TO BRON Z ZATRUTEGO CZY Z LWIEGO ROBIC NA WYZSZE LVL I DLACZEGO? BO NIE WIEM JAKA BRON DLA WP A JAKA DLA BMA

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@`NJoy Do konca wtorku maja dropic z tego co pisali na chacie.

@ Agox egoista jeden... Pomysl o innych a nie "Bo mi to nie pasuje to nie moze byc" ...

@BosSS95, hmm z zatrutego, jesli chcesz bron do pvp na HITY (czyli srednie + ludzie i szycie). Jesli chcesz na skille, czyli UMki i ludzie + int/kryt to z lwiego. Czemu? Truty ma wieksza wartosc ataku, a lwi wartosz MAGICZNEGO ataku. Aczkolwiek wartosc magicznego ataku u WP to tylko rzopro wiec mimo wsio polecam Ci zatruty.

No ja nie mowie zeby dropilo 20 dyn ze spota, ale od 169 do 180 droplem 20 dyni... ROWNE 20! Bez p.expa, a z 2x dropem... A kolega na zombie od 99 do 110 dropl ich 34:/ A wbil odemnie szybciej te lvle...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@`R1.™

Prezentacja elegancka, wszystko z niej wiadomo nie wiem o co Ci chodzi...

No i DW s2 szykuje sie na grywalnosc 4funów typu pandora, imetin i innych tego typu grach:)

Wczoraj jeszcze bylo max 450 osob, dzis juz bylo cos kolo 560:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hehe zabiłem dzisiaj z respectem od blue nosiciela plagi poleciała szkatka drop kruczek :/ leci coś z niej ciekawego? Dajcie swoje nicki kto gra w chunjoo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ Kansu mi ze szkaty dropl zatruty a z drugiej b.perla...

@Again? u sury spod atlantydy (jest w m1 kolo kowala) ulepsza sie kd z +4 na 5 a potem na 6, aczkolwiek ulepszacze nie sa latwe do zdobycia;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dzisiaj Dodam nowe zielarstwo Typu.Dajemy nowe Flagi Pirata i Ducha a otrzymujemy 20x Kamień Minotaura.Opcja będzie dostępna u Kowala.Jeszcze wszystko ładnie opisze;p

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Dzisiaj Dodam nowe zielarstwo Typu.Dajemy nowe Flagi Pirata i Ducha a otrzymujemy 20x Kamień Minotaura.Opcja będzie dostępna u Kowala.Jeszcze wszystko ładnie opisze;p

To super.

Cchciałbym zwrócić uwagę na jakiś dziwny drop tych dyń, wczoraj wieczorem w 1h wydropilem 80, dzis rano okolo 150. A mw tak po godzinie 9, bilem 2h moby i nie poleciała mi żadna.

Co jest tego przyczyną?

Proszę też abyś dodał łuk na 180 poziom. I odbuguj dzwonek na 145 ^^

Opublikowano

Ja jednak podziękuję za grę, co chwila w m1, gdy probuje gdzies podbiec nagle cały metek się zawiesza i muszę reset robić, juz kilkanascie razy od wczoraj tak było. I nie gadajcie mi tu o sprzęcie bo mam nowego, dobrego lapka, na którym wiele metkow chodziło jak ta lala...

Opublikowano
Ja jednak podziękuję za grę, co chwila w m1, gdy probuje gdzies podbiec nagle cały metek się zawiesza i muszę reset robić, juz kilkanascie razy od wczoraj tak było. I nie gadajcie mi tu o sprzęcie bo mam nowego, dobrego lapka, na którym wiele metkow chodziło jak ta lala...

Jednak chyba ty masz taki problem bo inni gracze się nie skarżą.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

@PRO100ST

Witam wraz z kolegą sprawdziliśmy doglębnie szamana i jesteśmy załamani na całej linii..

Sura WP z ( 211 LVL ) strachem,zbrojką, PRZY CALKOWITYM DOSTEPNYM FULL ABSIE NA MAGIE (itemy + roska 20%)

ORAZ DZWONY dostaje z skowytu 13k~

Gdy zdjął eq walnał skowyt naszym oczom ukazała się przepiękna liczba 13 tysięcy...

ABS NA MAGIE PRZECIWKO SZAMANOWI NIE DZIALA.

Podejrzewam ze jest to zrobione na korzysc pewnej osoby a raczej kilku.

Proszę o NIEZWŁOCZNE naprawienie tego mankamentu.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

@PRO100ST

Witam wraz z kolegą sprawdziliśmy doglębnie szamana i jesteśmy załamani na całej linii..

Sura WP z ( 211 LVL ) strachem,zbrojką, PRZY CALKOWITYM DOSTEPNYM FULL ABSIE NA MAGIE (itemy + roska 20%)

ORAZ DZWONY dostaje z skowytu 13k~

Gdy zdjął eq walnał skowyt naszym oczom ukazała się przepiękna liczba 13 tysięcy...

ABS NA MAGIE PRZECIWKO SZAMANOWI NIE DZIALA.

Podejrzewam ze jest to zrobione na korzysc pewnej osoby a raczej kilku.

Proszę o NIEZWŁOCZNE naprawienie tego mankamentu.

Jeżeli to prawda to również prosiłbym o naprawienie tego, według mnie byłby to teraz priorytet.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Tak, z tym bugiem na magie to racja. Generalnie szaman jest zbugowany. Całkowicie.

Jest jeszcze bug na dzwonek na 145, przy full abs na szamana dzwony 80% dostaje po 12k z hita. To jest niemozliwe.

Proszę ponownie o dodanie luku na 180 poziom, i chce też dodać, że na kazdym serwerze, wzystkie łuki miały zawsze więcej DMG niz inne bronie dla innych klas, a tu co? Tutaj u wszystkich jest równo...

Opublikowano

coza nieudaczniki! dziala abs na magie! i bardzo duzo osob na grze o tym wie! to wy placzecie bo pewnie gracie surami wojami itp i was klada szamani Ja osobiscie gram sura wp i mimo ze padam na skowyt szamana mimo abs itp to nie placze bo widocznie trafiam na dobre postacie jakie wyjki ja pierd...a co do dropu dyn! zaje biscie wlasnie leca! co wyscie chciceli niby?! z kazdej leci ulpeszacz jak kazdy juz bedzie mial all to sie szybko serwer znudzi.....nie narzekac tylko sie cieszyc ze ga dal taka mozliowsc zdobycia ulpeszacza w bardzo lawty sposob!!! ga kiedy bedzie ox?

Opublikowano

Trzeba też zmniejszyć dmg broni 2 ręcznej na 180... Zbyt duża różnica między 1 ręką a 2 ręka ;f

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...