Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld S2 [Dedyk] [Easy]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

na tym serwerze klasy nie są równe bo tylko bm i smok wymiatają a reszta to cioty

archer nie ma luku na 180

dodali nowe zbroje a broni nie mogli dodac ciekawe z jakich przyczyn

osob tu gra duzo poniewaz jest konkurs pvp z tym telefonem a potem to bd gralo max 100 osb bo juz bd po konkursie

dzis byl zuo to dali pelno wszystkiego tylko na oazie a mialo byc na calej pustyni

nie polecam servera jesli ma ktos jakis dobry to neich pisze na pw

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

@ CvS nie sadze, nie wszyscy beda brac udzial w konkursie, ja gram a nie mam zamiaru np...

Smok i BM mowisz? Bodym 115 cisnalem smoka 180... Nie jest tak kolrowo jak piszesz, moim bodym moge pocisnac wiekszosc serva, wystarczy ze sie dobrze potrafi grac:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Pro100

Gosciu teraz się skompromitowałeś na całej linii.

Najlepsze że usunąłeś BlackOrWhite bezpodstawnie i bez wiedzy lidera i przedniej z nim konsultacji.

Nie nasza wina ze jakies noobki biorą z nami wojne i padaja na hita , dosłownie.

Domysły zachowaj dla siebie następnym razem.

Nie Pozdrawiam.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano
@Pro100

Gosciu teraz się skompromitowałeś na całej linii.

Najlepsze że usunąłeś BlackOrWhite bezpodstawnie i bez wiedzy lidera i przedniej z nim konsultacji.

Nie nasza wina ze jakies noobki biorą z nami wojne i padaja na hita , dosłownie.

Domysły zachowaj dla siebie następnym razem.

Nie Pozdrawiam.

Po 1 to nie była normalna wojna tylko nabijanie sobie punktów z 2 swoja gildia.Co jest zabronione!

Po 2 dostałem zgłoszenie i bylem na tej wojnie i widziałem co piszecie.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano
Czy na servie jest bug?

Nie da się wejść na konia.

Co to kur*** jest !

Na początku serw Liderzy gildi nie mieli konia ze względu na zmniejszenie ilości gildi ale był płacz wiec postanowiłem go dodać i jak nie ściągnołes latki to go dalej nie masz.

Informuje ze dziś od godz 19.00 Będą dropic Dynie.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Informuje ze dziś od godz 19.00 Będą dropic Dynie.

Co będzie z nich dropić?

Opublikowano

Siema, mam problem, nie moge sie zarejestrowac bo ciagle wyskakuje ze haslo nie jeset zbyt trudne ;// o co chodzi? dalem najtrudniejsze jakie mozebyc i nic. co jest?

Opublikowano

Siemka, sory, że o to proszę, lecz czy mógłby ktoś wrzucić te pliki co pobiera AutoPatcher przy najnowszej aktualizacji ? Pobieram 15min plik NPC.epk i ciągle nie mogę go pobrać. Tak więc, czy mógłby te wszystkie pliki wrzucić na jakiś serwis ? Z góry dzięki.

Opublikowano

@CauchoPL

pliki npc maja ok 60mb, a jaki masz internet (szybkosc)?

Przykladowo 1 mb, to juz masz okolo 10 min pobierania, ale np ogladasz cos na yt, uzywasz gg czy chociazby mpc forum to juz zmniejsza transfer...

Sprawdz tez w folderze PACK czy zwieksza Ci sie cochwile waga plikow npc (wchodz na folder, zaznaczaj, cofaj do poprzedniego folderu, za pare sekund potworz operacje).

Czy dynie dropia z WSZYSTKICH POTWOROW?

Np na lvl 168 dropnie mi na atla v2 ? Czy musze isc na gnolle

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szukam ogarnietego teamu do gry, duzo wojen, ts, wyprawy itd ;d doskonale ogarniam pvp, wiec to nie problem, jezeli ktos chce moze sprawdzic co potrafie ;>

Królestwo obojetne, najwazniejsze aby team byl ogarniety!

Jestem 180 BM.

Opublikowano

zawsze pobieralem clienty w godzine max( wiem wiem ze dlugo no ale ..) a teraz chce pobrac tego najnowszego ze wszytskimi nowosciami i co? od godziny 17.50 pobieram i mam 34% dopiero..moze mi ktos napisac dlaczego;( watpie aby to byla wina neta bo net nie mam najgorszy wlasnie...jakie moga byc inne przyczyny?1 raz w zyciu pobiera mi sie w tak wolnym tempie client.. do 23 bede go pobieral..

Opublikowano

@UP slaby transfer poprostu, moze za duzo osob teraz pobiera...

Te dynie ile maja szans na drop?

0,0001%?

Czy jak?

Chodzi mi o gnolle, na 169 z 2x drop droplem 4 dynie w czasie gdy kolega z gry na zombie dropl 12 ;/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@UP slaby transfer poprostu, moze za duzo osob teraz pobiera...

Te dynie ile maja szans na drop?

0,0001%?

Czy jak?

Chodzi mi o gnolle, na 169 z 2x drop droplem 4 dynie w czasie gdy kolega z gry na zombie dropl 12 ;/

ech szkoda ze akurat zaczeli pobierac kiedy ja;D co do dropu dyni mi tez bardzo malo leci no ale niee przesadzajmy to bedzie trwalo do jutra caly dzien wiec iles tam dyn wpadnie a z kazdej jakis fajny drop jest wiec nie narzekam w sumie po co kazdy nagle ma miec mnostwo ulpeszaczy itp potem stana sie te rzeczy bezwartosciowe jakby ze spota mialo leciec 20 dyn

Opublikowano

Dynie dropią z każdych mobów na każdym poziomie.

@ pytanie do Administracji

Do kiedy będą dropić dynie ( moja propozyjca do jutra do 24 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...