Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwa nie polecam.

Ludzie porobili konta mają już około 1k+ pereł z tej misji na 7lvl, teraz za tę misję nie ma pereł, więc co to ma być? inni męczyć się będą?

Dno.

' Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują. '

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwa nie polecam.

Ludzie porobili konta mają już około 1k+ pereł z tej misji na 7lvl, teraz za tę misję nie ma pereł, więc co to ma być? inni męczyć się będą?

Dno.

Jak ktoś miał więcej niż 10 pereł to mu je usuwaliśmy także nie wiem o co problem robisz.

Dalej..

DjTaek - zaaktualizuj clienta gry patcherem z naszej strony tam Piekło powinno Ci działać bo zarzuciliśmy poprawkę na Nie.

Opublikowano

Serwa nie polecam.

Dno.

Kolejny bezmózg ;D Perły są tylko potrzebne do ulepszania itemów do 60 LVLA ? Ciężko Ci to zrozumiec ? Poza tym Administracja napisała , że wywali perły wszystkim , którzy sobie je " farmili " naucz się czytać posty ,zanim napiszesz coś ;0

1336584123357966.png

Opublikowano

Buenos prosze odpowiedz na pytanie albo podaj gg to powiedzialbys mi pare rzeczy na gg:D

Napisz na PRIVA na forum , na wszystko Ci odpowiem , oczywiście , jezeli bede znal odpowiedz ;D

1336584123357966.png

Opublikowano

Shenzu to nie leży po stronie clienta ale spaczowałem tak jak mówiłeś i nadal to samo. Wywala po wyborze postaci. Mógłbyś coś wykminić aby moja postać pojawiła się w m1?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

zrob biologa co 1 sek

Najpierw perly teraz biolog nastepne bedzie Daj Wiekszy Exp drop Yang ??? Dziecko to nie 4 Fun idz zamknij drzwi i graj na jakims 4 funie.

Opublikowano

Jeszcze coś? Ogarnij to Ty serwer, bo kiepsko Ci to idzie.

Póki co żegnam,

serwer nie jest godny uwagi.

' Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują. '

Opublikowano

Zróbcie coś z biologiem przynajmniej co 30min lub 1h bo za szybko sie wbija lvl i przy 80+ z zebami dalej trzeba sie bawić.

Opublikowano

Shenzu widzę, że cały czas się nie mogę doprosić. Czy mógłbyś odbugować postać DjTaek teraz?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Dajcie biologa co 1godzine.... Albo co minute...

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Już nie i to dawno , wszystko jest ok od 40 min - 1 h

Właśnie np. teraz znów jest lag i strona też nie działa. Jest tak co 15 minut i nie tylko ja tak mam , ale też ludzie siedzący ze mną na ts.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...