Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgadzam sie z up'em, nie gralem teraz z 2-3 godziny myslalem ze jakies chwilowe problemy, a teraz wchodze i to samo .

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzi słuchajcie .

Był bug na perły , dużo ludzi sobie to wykorzystywało.

Więc teraz administracja naprawia ten bug i mogą być restarty.

Wiem to ze swojego doświadczenia , więc spokojnie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Perły z misji i z kont usunięte.

Kicka? Ja gram i mnie nie kickło przez godzinę od kąd się zalogowałem ani razu :>

"Jest z powodowane w 99% atakami DDOS. ;P"

No 216 graczy On-Line także te DDoS;y to wiesz..

Co do DDoS'ów będziemy raportować na OVH które serwery się w to bawią i będą mieli pozamykane proste + kary pieniężne (gdyż ataki DDoS są jak najbardziej nie legalne).

Opublikowano

Nie polecam !!!

Dlaczego? Serwer chamsko oderżnięty, wręcz identyczny jak Asgarth.eu

Jest to informacja, że administratorzy nie potrafili stworzyć nic sami, tylko lekką ręką ukradli pomysł i wszystkie tekstury + mapy .

ŻENADA !!!! Dno .

Opublikowano

Nie polecam !!!

Dlaczego? Serwer chamsko oderżnięty, wręcz identyczny jak Asgarth.eu

Jest to informacja, że administratorzy nie potrafili stworzyć nic sami, tylko lekką ręką ukradli pomysł i wszystkie tekstury + mapy .

ŻENADA !!!! Dno .

Haha? ..

PS. Z ciekawości wszedłem na link "Asgarth.eu" faktycznie jest z czego zrzynać 187 postaci i 0 graczy On-Line.

Zastanów się zanim coś napiszesz :>

Opublikowano

Haha? ..

SHENZU PROSZE O NAPRAWIENIE LOCHOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!! BO NIE MA GDZIE KASY DROPIC..... CHODZI MI O LOCHY MALP NA PUSTYNI BO OBY DWA NIE DZIALAJA !

Opublikowano

Shenzu prosze cie daj jakąś nakladke na tego chorego clijenta co to za badziewny clijent dales ? jak mozesz to podaj pong na pw to zrobie sobie z innym plikiem zamiast shenzu.bin bo wywala blad ze shenzu.bin przestał działac i nie mam jak zagrac wszystkie inne clienty mi działają tylko ten jakis odmienny . Mam netframework .4.0 a nie 3.5 albo jakąś nakładke zebym mogl wkleic na tego twojego clijenta

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Shenzu bo asgarth padl i powstal na nowo, owszem ta bizuteria itd to wszystko jest z asgarth.eu...

Co lepiej clienta pobrac czy tym patcherem ? I czy patcherem bedzie full predkosc szla?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Shenzu usuń te ulepszacze bo to jest chore... Chce ulepszyć tarcze,hełm itp a tutaj perły :F. Najlepiej by było żeby do 65 bez ulepszaczy a potem perły albo coś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...