Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DLa mnie to jest zalosne i smieszne czepianie sie o glupia misje z perlami . Czysta zazdrosc ze ktos wpadl na pomysl by nie wydawac kupy kasy na perly tylko robi misje. Kazdy ja moze robic tyle ile mu sie chce tworzyc postaci Nie Badzcie smieszni z tym.

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś mi coś wytłumaczy?

Wrzuciłem "patchera" do metina sf2011.

Pobrałem wszystko.

Kiedy klikam "Rozpocznij grę", okno znika i nic się dalej nie dzieje, co jest?

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dobra, a powie ktoś na czym polega ten bug z Dt i katakumbami?

Czy tylko będziecie płakać naprawcie, naprawcie ;( może opiszecie go?

Opublikowano

W dt jak dropniesz pieczec to jej na mounament oddac niemozna, a w katakumbach po ubiciu 50 metkow odechcailo mi sie ich lac bo przepustka nie poleciala.

Opublikowano

Właśnie geniusze , na czym polega wasz bug z DT i katakumbami i ognista ? Bo ja jakos bylem tam i wszystko smiga normalnie ... ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Dobra, a powie ktoś na czym polega ten bug z Dt i katakumbami?

Czy tylko będziecie płakać naprawcie, naprawcie ;( może opiszecie go?

Możesz mi pomóc?

Pisałem już wcześniej, ale mnie olałeś.

Ściągnąłem wszystko, w metinie sf2010/11.

Kiedy wciskam "Rozpocznij grę", okno znika, a gra sie nie włącza.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

No to powiedz mi buenos czemu postać mi się zbugowała? Zbugowała się jak Seon-Hae przenosił mnie abym robił questa z grzywami. A co do DT i katakumb patrz wyżej

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Możesz mi pomóc?

Pisałem już wcześniej, ale mnie olałeś.

Ściągnąłem wszystko, w metinie sf2010/11.

Kiedy wciskam "Rozpocznij grę", okno znika, a gra sie nie włącza.

bo to się odpala bez metina.PL bynajmniej ja tak odpaliłem go.

Jasio90.png
Opublikowano

Ja chce poexpic tyle ze mi sie postać zbugowała. Wiem GM że masz dużo roboty ale odbugowanie postaci to chwila. Nick DjTaek

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

W dt jak dropniesz pieczec to jej na mounament oddac niemozna, a w katakumbach po ubiciu 50 metkow odechcailo mi sie ich lac bo przepustka nie poleciala

Opublikowano

Shenzu ja tylko o 1 sie zapytam czy robienie misji na 7 lvl i kasowanie postaci non stop jest to wykorzystywanie bugow moim zdaniem nie . Kazdy tak moze robic i sie dziwie ze ci co placza nie robia tego bo perly drogie a to nie jest jakims wykorzystywaniem bugow Itp spraw.

Opublikowano

"W dt jak dropniesz pieczec to jej na mounament oddac niemozna, a w katakumbach po ubiciu 50 metkow odechcailo mi sie ich lac bo przepustka nie poleciala"

Brawo, jak podchodzisz z 70 lvl'em do metina 105-110 lvl z którego leci owa przepustka.

Drop przepustki jest ustawiony od 100 lvl'a.

Dla tego co napisał że na filmiku jest co innego, jakbym Ci pokazał bicie Ripera w DT to po wejściu na 1 piętro DT, też byś płakał że nie ma tam ripera? ^^

Pierw trzeba dropnąć przepustkę i oddać ją surze.

Opublikowano

to dobrze ze wyjasniles. dziwilem sie bo ja widze ze ten metek ma 75 lvl nie 100+ ktorys wiec sorka.

A co z tym dt zeby pieczecie mozna bylo oddawac? sprawdzisz to/

Opublikowano

Shenzu, proponuję zamienić ulepszacze do itemków, tzn do tych normalnych na +7+8+9, zamiast pereł dać coś innego i wtedy Ci co wydropili po 200 pereł, będą mieli po dupie !

Pozdro.

Opublikowano

Buenos

Ale co w takim razie, na wszystko do 60 trzeba perly? I co w takim razie z tymi co je sobie nadropili? Przeciez teraz jesli usuneli misje to o perly bedzie cholernie ciezko wiec co, latac w eq +6 trzeba bedzie ciagle? Czy jak...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A czy nie możesz przenieść mojej postaci do m1 poprostu? Bo jak na wieczór będzie reset to już o top3 mogę zapomnieć... Pozdro DjTaek

pomagam.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...