Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

brak magicznego metalu wielka lipaaaaaaaaaaaaaaa

Jest tylko ustawiony w dropie ... jezu ludzie , widać , że nic nie ogarniacie ...

1336584123357966.png

Opublikowano

Pobiorę klienta, wejdę i ocenię serwer i sprawdzę czy jest dobry. Potem może tu coś jeszcze napiszę jak mi się serwer spodoba.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

hm czytając wasze sugestie i opinie wywnioskowałem że serv ma dużo błędów i jest nie dopracowany ale warto zagrać, podsumowując powiem tak ściągnę pobiorę i ocenie dziękuje do widzenia

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Siemka

Mam problem. Grałem normalnie. Znalazłem ducha sury i przeniosło mnie do Katakumb i zbugowala mi się postać. Proszę o przeniesienie jej do miasta. Nick Tomoyko

Pozdro

Juz sobie poradzilem

Zbugowany domokrazca nie ma w nim sklepu .

Cześć

Jeśli potrzebujesz sygnatury/awatara, pisz do mnie :)

Podaj:

Wymiary:

Co ma być napisane:

Temat sygny/awatara:

Oczywiście wszystko za darmo.

Opublikowano

Serwer kompletne DNO, powodów jest wiele... Ceny nie dopasowane do dropu, drop 0, ehh szkoda słów na ten serwer

Dziękuje Dobranoc

Drop yang będzie poprawiony...

Up

JA ściągnę to ci powiem jeszcze z 15 min ;x

54368807307633888318.png
Opublikowano

Zainstaluj FRAMEWORK NET. 3.5, a jak to nie pomoże to usuń shenzu.bin.

PS. Forum już działa.

http://www.shenzu.pl/forum/

Człowieku i nadal jest błąd! Zrób że coś z tym gównem, bo na prawdę CHUJ! mnie strzela.

Na prawdę jestem cierpliwym człowiekiem, ale zjebaliście Klienta po całościowi, zawsze mi wszytko działa, ale nie tutaj coś się pierdoli

Z góry pisze!

Mam Net. jakieś tam gówno 4.0 ^^

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Niepoprawnie wypełniony formularz rejestracyjny.

Za kazdym razem jak probuje zalozyc konto to mi pisze juz mnie powoli szlak trafia o co z tym chodzi jak mam zalozyc to konto?

Opublikowano

Serwer kompletne DNO, powodów jest wiele... Ceny nie dopasowane do dropu, drop 0, ehh szkoda słów na ten serwer

Dziękuje Dobranoc

Śmieszny jesteś. Drop przedmiotów jest idealny. Nie dropiom śmieci lecz tylko wartościowe przedmioty. Drop yang jest jak najbardziej dopasowany do cen w sklepach. Mam 38 lv i 30kk oraz całe eq wybonowane i skille G, tak samo na buffku, więc o co Ci chodzi ? Grałeś 5 minut ? I już chcesz oceniać server ? Dojdź przynajmniej tam gdzie ja jestem na razie, a zobaczysz że naprawdę opłaca się zostać dłuzej na tym serverze.

Jak najbadziej polecam server.

Pozdro

Cześć

Jeśli potrzebujesz sygnatury/awatara, pisz do mnie :)

Podaj:

Wymiary:

Co ma być napisane:

Temat sygny/awatara:

Oczywiście wszystko za darmo.

Opublikowano

Niepoprawnie wypełniony formularz rejestracyjny.

Za kazdym razem jak probuje zalozyc konto to mi pisze juz mnie powoli szlak trafia o co z tym chodzi jak mam zalozyc to konto?

Jak się nie mylę to problem jest w "Pytanie bezpieczeństwa" po prostu wybierz inne.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Huh, no ciekawe.

Zagram na pewno, właśnie się client dociągnął.

Po komentarzach mam mieszane uczucia, ale za długo na niego czekałem abym teraz nie wszedł.

@EDIT

Dla tych co mają problem z frameworkiem:

Spróbujcie z WINDOWS skopiowac mscowrks.dll i mscoree.dll do folderu z clientem.

Ja to wkleiłem i patcher wystartował.

Opublikowano

Ludzie, rejestracja jest dobra, zapewne źle wpisujecie usunięcie postaci.

Wyraźnie piszę, że litera d ma byc pierwszą litera w kodzie, bądź źle przepisujecie captcha.

Mi jakoś 2 konta zrobiło w 2 próbach.

@EDIT

No to teraz mi się nic nie wyświetla po uruchomieniu patchera -_-.

Chyba nie wejdę na ten serwer bo nie mam jak :s.

Opublikowano

Ludzie czy wy jesteście popierdoleni? Gadacie o bugach które już dawno były poprawione. Chcieliście więcej yang? Jest.... Nie chcieliście dropu śmieci? Wywalone...

Chcecie zmian? Wystarczy napisać! Administracja wydaję się na tyle przyjazna i ogarnięta, że jest skora do współpracy więc zamiast napinac dupy przed komputerami powiedźcie co jeszcze dopracować. To że nie ma napisu OPEN BETA nie znaczy ze zrobili z serwera global...

Opublikowano

Szczerze! Weźcie do jasnej cholery i zróbcie normalnego Clienta! Bo, ja nie wiem co za dysmózgi go robiły!

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...