Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klient jest normalny, gra na nim 100 osób w tej chwili. Jak go nie potrafisz odpalić to chyba coś jest z Tobą...

Raczej z tobą są błędny bo część ludzi nie może odpalic servera wypakowują a przy włączaniu wywala błąd i pograne ;f

Opublikowano

Perly dostaje sie za questy. Dobrze jest

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

@bakoma07: Zrób screenshot'a błędu to będzie jak Ci pomóc... Jak dajesz informacje "wywala mi grę" to nie licz na nic... nikt nie będzie myślał co z zyliona powodów może być u Ciebie.

Opublikowano

@UP: No widzisz gdybyś czytał... Podaj dokładnie jaki masz problem i umieść screenshot'a który może w jakiś sposób pomóc rozwiązać problem.

Ja do tej pory rozgrywki nie mam żadnych zastrzeżeń względem serwera. Polecam jak najbardziej.

Opublikowano

Aktualny błąd pokazuje, że nie masz pliku shenzu.bin.

Wejdź na: http://www.shenzu.pl/downloads/Launcher.exe (Wypakuj w folderze clienta Shenzu)

Zastąp launcher tym którego ściągniesz i odpal proces aktualizacji (uruchom grę po przez Shenzu.exe czyli launcher), po ukończeniu jej wszystko powinno działać. Upewnij się przy okazji, że posiadasz NET Framework 3.5+.

W razie innych problemów podeślij następnego screenshot'a z opisem.

Opublikowano

Tutaj mój problem robiłem wszystko co mogłem ale zjebany ten clijent jest jak nie naprawicie tego do 1h to ja podziękuje za serwer i zawitam na Poseidonmt2. Odpalam shenzu.exe patchuje i jak daje uruchom gre mam takie cos

35346457567568578679797.jpg

wkleiłem launcher do clijenta i spatchowalem dalej mam to samo co wyżej

Mam netframework 4.0

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Mi na Windows 7 x64 działa jak należy. Jeżeli ja z 64bitami nie mam problemu to na bank wina nie leży po stronie klienta tylko u Ciebie ze względu na brakującą jakąś bibliotekę czy cuś.

Daj zawartość pliku syserr, może coś pomoże! (Co to za killpatcher i startmetin2?)

Opublikowano

Ludzie ... pobieracie lauchera , wrzucacie go do pustego folderu , rozpakowujecie , włączacie przez ikonke metina , patchuje Wam się i po zakończeniu patchowania gracie...

Opublikowano

Wiem w czym problem, wszystko u Ciebie jest dobrze tylko wrzuć klienta tak żeby w ścieżce docelowej nie było znaku specjalnego typu nazwa folderu "śśś".

Daj clienta np w ścieżce: "C:/Shenzu/"

Pomogłem? Nie ma za co, polecam się na przyszłość.

Opublikowano

Jego błąd już będzie wyeliminowany, wystarczy wrzucić klienta do takiej ścieżki, gdzie nie ma znaków specjalnych typu ł ą ś itd.

Też fakt , grubasie ;D

1336584123357966.png

Opublikowano

Fajny serwer, tylko szkoda, że u npc są itemki +0 :/

Ludzie wszystko byście chcieli mieć , jest na prawdę zajebiście tak jak jest ... buty wiatru na start , bojowiec też ... no na prawdę , fajne EQ na start i w ogole ... po prostu żałosne

1336584123357966.png

Opublikowano

Właśnie jest zajebiście że są itemki +0.

A nie +9 takich serwerów z +9 jest setki.

A co do strony też kiedy będzie jakaś lepsza i sprawniejsza w obsłudze?

+ ranking?

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Właśnie jest zajebiście że są itemki +0.

A nie +9 takich serwerów z +9 jest setki.

A co do strony też kiedy będzie jakaś lepsza i sprawniejsza w obsłudze?

+ ranking?

No pisali , że wkrótce ;D , ale najważniejsze , że jest forum i serwer , **** za przeproszeniem ze stroną ;p

1336584123357966.png

Opublikowano

| Real Status

Serwer jest: Online

Graczy On-Line: 243

Ilość Kont: 442

Stworzonych postaci: 401

Przedmiotów: 11379

Gildii: 6

coś mi się zdaje że sobie zbugowaliście licznik, bo widziałem jakz 160 na 200 osób skoczyło nagle.

Jasio90.png
Opublikowano

Witam poproszę o odpowiedz na temat biologa --- co ile można oddawać poszczególne rzeczy biologowi .Nie wiem po co misja na konia jak dostajemy wojskowego ?? Proszę o odpowiedz .

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...