Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi ten launcher nie działa bo pisze mi jakieś ymir..

Może podacie jakiegoś patchera co można wkleić do clienta innego serwera

i zacznie dzialać.. ;x

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shenzu powiem tylko wypierda***** z tym gównem ! co chwile resetujesz czy sam pada , grać sie nie da z tymi cenami ch****** wszystko dt zbugowane zeby co 4 h hahahahahhahaa

Opublikowano

Shenzu - niemozliwe. ja mam neta 1mb i normalny client to okolo 2h sciagania, a ty mowisz ze mi by sie w 30 min pobralo? Wiec to nie jest caly client lecz do wklejenia do jakiegos metina?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zaktualizujcie Client'a albo wgl. używajcie Naszego jeśli 600 osób ma ok, a 5 osób NIE to wiadomo że nie leży po Naszej stronie.

Opublikowano

Shenzu zróbcie coś z ognistą ziemią bo juz kilu osobom zbugowała się tam postać gram na cliencie i nie moge wejść na postać przy wyborze wyłącza się.

Jak możesz przenieś do m1 nick Kawa

Opublikowano

KIEDY BEDA LOCHY NAPRAWIONE ????????????????????????????????????????????????@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Opublikowano

Ognista Ziemia działa pobierzcie sobie Launcher i wklejcie do clienta Shenzu i nim zaktualizujcie.

Lochy właśnie naprawiamy.

Powtarzam, Launcher wrzucamy do pustego folderu i ON nam pobiera CAŁEGO! Clienta Gry.

Opublikowano

Wrzuciłem launcher do clienta wszystko sie pobralo a postac dalej zbugowana na ognistej ziemi przenieś mi do m1 nick Kawa.

Albo dodaj na stronce skrypt do obugowania postaci zeby samemu moża było do m1 przensić ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...