Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

... zzz NET FRAMEWORK 3.5 (minimum)

Zrozum, że to nie ma nic wspólnego z frameworkiem (zainstalowałem już 4, 2.0, 3.0, 3.5, 4.0, 2 usunąłem -_-).

Opublikowano

Zobacz czy nie masz znaku specjalnego w lokalizacji docelowej. Jeżeli masz metina np w C:\Łukasz\metin to nie będzie działać, przenieś do C:\Metin\ czy coś i będzie działać.

Jeżeli to nie pomoże, wgraj od nowa launchera i update odpal, powinno zadziałać.

Opublikowano

Dlaczego od startu servera gm znaku zycia nie dal?

Moze nam poweisz kiedy poprawisz drop , co z z zbugowanym dt, niedzialajajace katakumby bo z metka ta przepustka nie dropi ...

Opublikowano

http://img853.imageshack.us/img853/4437/dsaax.png

pozdro juz mi sie nie chce grac

To ze ktos tak robi kasuje postac i robi non stop ta misje na 7 lvl by miec perly to zaden bug ja tez tak robilem by nie kupywac perel u handlarki bo sa drogie a misje robic sie w 5-6 min. Jesli nie potrafisz sobie radzic zmien serwa na jakiegos 4 fun-a. Pozdro.

Opublikowano

Shenzu zajmij się graniem w golfa a nie kurw*** za serwery się bierzesz inni mają po 200 szt pereł a ty je teraz usuwasz ? to usuń kurw*** jeszcze ulepszacze w postaci pereł z itemków do 60 lvl ....

Kiedy naprawisz dt , katakumby , drop , spolszczysz misje , usuniesz misję Witaj , usuniesz misję konia itp ??

Serwer postawiony na gotowcach

Opublikowano

Ja to bym prosił żeby ktoś mi postać odbugował. Nick DjTaek bugnąłem się na ognistej :X

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Shenzu zajmij się graniem w golfa a nie kurw*** za serwery się bierzesz inni mają po 200 szt pereł a ty je teraz usuwasz ? to usuń kurw*** jeszcze ulepszacze w postaci pereł z itemków do 60 lvl ....

Kiedy naprawisz dt , katakumby , drop , spolszczysz misje , usuniesz misję Witaj , usuniesz misję konia itp ??

Serwer postawiony na gotowcach

Opublikowano

A ja ponawiam pytanie, ile okolo ten patcher bedzie mi pobieral pliki do metina 2011 spatchowanego? Net 1mb. Prosze o odpowiedz:))

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie szczyc sie zasranymi Katakumbami jak gowno na nich zrobic mozesz.... masz 4 metki z czego z zadnego nie dropi przepustka zeby isc dalej.

GM napraw to i pieczecie w DT bo bez tego ciezko sie gra. i odbuguj postacie ktore utknely w piekle

Opublikowano

Niech zrobi je sklepie za 10k i po kłopocie. Mógłbyś zwiększyć jeszcze drop. Nic nie leci prócz itemów dla biologa.

Opublikowano

Już nie będę Ci mówił co jest postawione na gotowcach ..

200 pereł? 30 pereł to godzina roboty była, teraz usuwamy je z quest'a, katakumby zbugowane w jaki sposób? w taki że nie możesz dropnąć przepustki do spota z respem bo jesteś za słaby?

Czy coś innego masz na myśli?

Opublikowano

Już mają po 200 p ? Podajcie mi nicki, albo chociaż SS, bo coś myślę że was dupa boli bo sami chcieliście tak zrobić i wam teraz żal dupe ściska ^^

Jedyne co psuje ten server to strasznie duże ceny dodań i zmianek bonusów. Tylko to nie pasuje. Jak wam się nie podoba to idzcie sobie na jakieś zasrane 4FUN gdzie w 1h macie 250 lvl i full eq.

Opublikowano

@up Po co ss'y, na logikę można przyjąć, na 7 lvl'u jest misja na perły, i tylko usuwasz i robisz i tak ciągle, i się nazbiera 200 pereł. I Chyba tobie żal dupę ściska dzieciaku ! żałosne.

Opublikowano

Wszystko na serwerze jest dobrze tylko muszą ogarnąć katakumby i DT. Shenzu bardzo proszę abyś odbugował moją postać DjTaek, która utknęła w piekle.

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...