Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ kasakasaikasa

Kod usunięcia postaci musi zaczynać się na literę "d"

przykład: "d111111"

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jakiś problem zpaczowalo mi sie wszystko klikam rozpocznij gre i NIC ! nie wyskakuje zaden blad ani nie otwiera sie gra :<

Zaktualizuj klienta.

Opublikowano

Mam jakiś problem zpaczowalo mi sie wszystko klikam rozpocznij gre i NIC ! nie wyskakuje zaden blad ani nie otwiera sie gra :<

NET FRAMEWORK 3.5 lub wiecej ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Japierdole co jest kurwa ? launcherem odpalalem wyskakiwalo ze shenzu.bin przestal działąc i teraz na clijencie mam to samo nie wiem oco biega admin daj jakąs nakladke na to albo cos bo juz nie moge a chce zagrac

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Shenzu nie wiem co jest usunolem tego shenzu.bin i nie działa mam netframework 4.0 daj jakąs nakladke albo coś w tym stylu bo bym sobie zagrał a do bani ten client nie idzie

boże , bo shenzu bin się nie usuwa ... to Ty robisz coś cały czas źle ...

1336584123357966.png

Opublikowano

calego klienta sciagnelem i niemoge zagrac ramka czarna wyskakuje pomoze ktos bo chcem wkoncu zagrac.Wypakowalem calego klienta odpalam poprzez ten plik shenzu_v2.0(1) i nic

Opublikowano

calego klienta sciagnelem i niemoge zagrac ramka czarna wyskakuje pomoze ktos bo chcem wkoncu zagrac

NET FRAMEWORK minimum 3.5 !!! Ludzie no na prawdę ... załamka z wami ...

1336584123357966.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...